+1 yılKadın oldukları için pohpohlanma beklentisi içinde olmaları. Bu karşılanmayınca da bir şekilde çirkefleşmeleri, sağa sola sarmaları.
Köşeye sıkıştıkları zaman gözyaşına sarılmaları, acındırarak ve duygusal baskı yaparak haklarını aramaları, bir şekilde gözyaşıyla kandıramadıklarını duygusuzlukla, kıymet bilmezlikle, insan olmamakla suçlamaları.
Olayları objektif bir şekilde değerlendirmek yerine, işlerine geldiği gibi değerlendirmeleri. Kafalarında yarattıkları hikayelere inanıp karşısındakilerin de buna inanmasını beklemeleri.
Çok iyi anlaştığı, aşkından geberen adamı arkadaş olarak görüp sonra bir kanka elinde acı çekerek gezerken erkeklere hakaretler savurmaları.
Feministlikten kafayı sıyırıp erkeklerin yaptığı her şeyi yapabileceğini zannetmek.
Ne istediklerini bilmemeleri, erkeklerden bekledikleri merhamet, dürüstlük, sevgi, saygı geldiğinde onunla ne yapacaklarını bilememeleri, ultra lüks yaşamak istemeleri, aldattı diye göz yaşı döktükleri tipleri unutamamaları ve en ufak geri dönüşte kafa karışıklığı yaşamaları, yanlış adama doğru muamele yapıp, doğru adama yanlış muamele yapmaları, hata yaptıklarında hala ısrarla hata yapmamış gibi davranmaları vs. şeklinde liste uzar gider.
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok haklısınız bu konuda görüşünüze saygı duyuyorum gayet güzel ve net bir açıklama olmuş yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🤗 ama bütün kadınlarda aynı değildir hayat felsefesi şunun üzerine kurulmuş asla iki ruh birbirine denk gelmiyor iyiye kötü kötüye. İyi denk gelir bu hayatın değişmez kuralıdır iyiye iyi denk gelmez hayat bu şekilde dengeler insanı bu iki cins içinde geçerlidir ama şunu unutmayın iki tuh asla bir araya gelmez 🙋 buda nacizane benim görüşüm... yorumun için çok teşekkür ederim 🤗🤗
- +1 yıl
# ruh #
En İyi Cevaplar
+1 yılBence bir kadın olarak değerlendirmemeli genel olarak insanlar değmeyen insanlara değer veriyorlar kendi gibileri bulamıyorlar.
Bu tamamen yetişmeye karakter kişi ile alakalı.
Dünya hayatının değerlerini değer vereceğimize insani değerlere değer versek gösterişten açık giyinmekten güzellikten vazgeçip kalbi önemsesek kimse de hata olmaz olsa da düzeltilir çünkü doğru insanı bulmuş oluruz
03 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Netlik iyidir
- +1 yıl
🙋🙋
+1 yılGenel olarak bencil bir yapıları var herşeyin üzerine alınıyorlar sanki her şey kendileri ile ilgiliymiş dünya kendi etraflarında dönüyormuş gibi, sonrada rezil ediyorlar kendi kendilerini.
010 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bu soruyu sorman güzel, bir kadın olarak hemcinslerinin yanlışlarını görmek ve kendini geliştirebilmek adına eleştiriye açık olduğun için teşekkür ederim çoğu kadının bir diğer yanlışıda budur zaten asla eleştiri kaldıramazlar kendilerine göre napsalar hep kendileri doğrudur bu yüzdende kendilerini geliştiremezler ancak sen eleştiriye açıksın gördüğüm kadarı ile tebrikler.
- +1 yıl
Öncelikle çok teşekkür ederim bu düşüncenden dolayı insanoğlunun en büyük hatası kendini hatasız kusursuz görmesidir zaten bu soruyu sornsmdaki amaç erkek gözünden hatalarımızı görebilmek ve öğrenebilmek ti zaten biz kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratılmıştır detaylara çok takılırız hatta bunu bazen istemsizce abartabiliyoruz kadınlardaki en büyük hata bağlanma dürtüsüdür buda onların aşırı kiskanc olmasına boğacak kadar ilgi göstermesine , karşıdaki kişiyi merkezi yapmasına ve kaybetme korkusuna sebeb verdiği için mantıklı hareket edemebiliyorlar bu tür davranışlar genç kızlarda daha fazla görülüyor bunun sebebi de ailede yeterince sevgi ve ilgi görmemesinden kaynaklanıyor buyuzdende fazla beklenti içine giriyorlar buda onların mutsuzluluk sinyallerini vermiş oluyor .. buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Aslında kadınların duygusal değil hassas olduğunu düşünüyorum yoksa bunca kadın bu kadar erkeği acımasızca üzemezdi hani arada fark var misal bir kadını tek bir kırıcı söz ile üzmek çok kolay ama aynı şekilde tek bir iltifat ile mutlu etmekte çok kolay, yani arada fark var duygusallık durumu ise değişiyor gibi pek cinsiyete bakmıyor gibi.
- +1 yıl
Kıskançlık konusuna gelince
- +1 yıl
Bence erkekler genel açıdan daha kıskanç mesela hiç bir ilişkisi olmadığı bir kadına sırf bir erkek ile yattı diye orspu demesinin sebebi o kıskançlık duygusu ile baş edememesi kadın ise daha çok ilişkilerde kıskanç misal en ufak bir şeyde bile şüphelenir bi kıza selam versen kıskanır yani genel durumda erkekler daha kıskanç ilişkilerde ise kızlar daha kıskanç gibi hani erkeklerde elde etme arzusu kadınlar da ise elindekini kaybetmeme duygusu baskın sanırım.
- +1 yıl
Belkide olabilir haklısınız bazen biz ne istediğimizi bilemiyoruz ki ne hissettiğimiz ne istediğimizi kendi iç dünyamızda boğuluyoruz buyuzden karşımızdaki insanı da yorabiliyoruz gayet açıklayıcı ve net bir açıklama olmuş yorumun için teşekkür ederim 🙋🙋
- +1 yıl
Rica ederim. Benimde hemcinslerimde anlam veremediğim çok konu var ama biraz derin konular...
- +1 yıl
😂😂 biz bu işin içinden cikamiycaz gibi görünüyor
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋🙋
+1 yılKadınların büyük bir çoğunluğu karşındakini kaybetmekten korkar. Bu yüzden kaybetmemek için türlü türlü çabalara girer. Sonucunda karşıdaki kişiyi istemeden de olsa soğutabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda görüşünüze saygı duyuyorum çünkü kadınlar da erkeğe bağlanma dürtüsü var gerçekten ve kaybetme korkusuda onlara aşırı kıskançlık karşıdakini boğacak kadar ilgi göstermesi , de kaçınılmaz oluyor özellikle genç yaştaki kızlarda bu daha fazla görülür birde bizde detaylara takilmak var ve bunu istemsizce buyutebiliyoruz bazen ve karşımizdaki insanida merkezine koyduğu zaman işte mutsuzluğun sinyallerinide vermis oluyoruz.. aslında tek sorun kadınların duygularını abartılı bir şekilde yaşamasından kaynaklanıyor... buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋🙋
- +1 yıl
Dişil enerjiyi iyi bilirim. Bundan dolayı kadınların çoğunluğunu anlamakta güçlük çekmiyorum. Hep şöyle bir durum var. Beni mutlu etmese de olur, o mutlu olsun yeter. Şayet bu düşünceyle hareket ediyorsa bi kadın. İnanılmaz derecede yıpranıyor. Ve giderek depresifleşiyor. Karşıdaki narsist bir yapıya sahipse bu sefer daha kötü oluyor. Alma verme dengesizliğinden dolayı kaybetme korkusu tetikleniyor. Kaybetme korkusu da aslında çocukluğunda yaşadığı bir travma olarak ön plana çıkıyor
- +1 yıl
Aynen öyle oluyor çok haklısınız gayet açıklayıcı bir anlatım olmuş teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılerkeklere güvenmek
00 Yorumla
+1 yılBana göre onlara canını verecek erkek varken başkasını tercih edebiliyor. Yanlış şeyler seçmesi Yanlış sonuçlara götürüyor.
Kadın hayatın geçtiğinin farkında değil. 30 kadar her şeye sahip olacağını düşünürken 30 sonra anlamsız geliyor. Ama doğa da kadının boyle yaratmış.
03 Yorumla- +1 yıl
Tm peki görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋
- +1 yıl
Teşekkürler duygu düşüncem bu yönde.
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
Kendilerini çok objeleştiriyorlar dolayısıyla da erkekler bunu farkına vardığı için öyle davranıyoruz yani boşuna değiliz demesinler bizim de bacımız kız arkadaşlarımız oldu gayet düzgün de ya da gördüklerimiz onların davrandıkları gibi davranıpta dedikleri tezat ve eleştiri de hiç kabul etmiyorlar
05 Yorumla- +1 yıl
nerde ruh hastası psikopat serseriye aşık olup sonradan da cinayet olunca feminizmi savunmak ne kadar ironi değil mi?
- +1 yıl
Evet bu konuda çok haklısınız bazı kadınlar kendini teşhir etmeyi ve bu şekilde ilgi çekmeyi seviyorlar ben burdada çok denk geliyorum sorularda örnek. Genç bir kız ruj alıyor ve diyorki rujum nasıl olmuş ama göğüslerini yakın çekim gösteriyor 😂😂 ben bile gülüyorum buna mesela dün mesela kızın bir tanesi kombinim nasıl duruyor yakışmış mı sizce diye sormuş ama görünen sadece bacakları 😂 kombini görene aşk olsun yapılan yorumlarda bacakları için olmuş doğal olarak 😂 kombini gormuyoruzki yorum yapsak güzel olmuş ya da olmamış desek 🤣🤣 oyuzden ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum bir insanın gösterecek zeka , kültür beceri ve yeteneği yoksa bu tarz şeylere yatkınlığı kaçınılmaz oluyor tabiki erkekler artık aptal değiller kime nasıl davranacaklarini ya da kime saygı duyacaklarını da gayet iyi biliyorlar. bence çünkü herkes kendine yakışanı yapıyor... buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
rica ederim Seksi lolita fikirlerimiz örtüşüyor genelde
- +1 yıl
Kanka olay dikkat çekip çekmemek bir y4rrak olup olmamak değil herkes özgür isteyen cinsel obje olur isteyen başka bir şey ama çelişmek farklı gözükecem diye çocuksu şeyler yapmak ergence artık insanlar saf değil yani herkes her şeyi görüyor artık gerek yok yani insanların umurunda da değil benim onun ne yaptığının ama çelişince sırf farklı gözükücem diye saçma sapan triplere girinler kendileri gibi hayalperest saçma sapan tiplerle muhattap olur
- +1 yıl
@Cyclaxss ya zaten öyle olmuyor mu? Herkes kendi dengini buluyor aklı başında bir adam bu türseylere meyl etmiyor bile her gördüğüne konuştuğuna düşmüyor zaten çünkü adamın belli bir zeka seviyesi ve kriterleri oluyor ve olması gereken de bu zaten insan neyi niçin yaptığını bilmeli ve ona göre davranmalı
+1 yılKarşısındaki kişiyi kaybetmemek için yaptığı fedakarlıklar kadının en büyük hatasıdır. Fedakarlığın boyutunu artırdığında kadının erkeğin gözündeki değeri düşüyor. Bunun sebebi erkek kadından özsaygı bekler bunu kaybeden kadın erkeğin gözünde çekiciliğini yitirir. Alma verme dengesini kadın iyi ayarlamalı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. çelişkili yaklaşımlar
hayattaki konumlarını sürekli farklılaştırma duygusuhiç bir şeyin yetmemesi, her zaman fazlası ve bencil davranışlar
fitne fesatlık, kıskançlık
Para avcılığı ve gösteriş
Tiyatrocu olmaları
03 Yorumla- +1 yıl
nerde ruh hastası psikopat serseriye aşık olup sonradan da cinayet olunca feminizmi savunmak ne kadar ironi değil mi?
- +1 yıl
@klavis Bu konuda çok haklısınız çünkü kadınlar genelde yaradılış gereği duygularımızı yoğun yaşıyoruz bazen bunuda abartabiliyoruz kadınlar detaylara çok takılır kadınlardaki en büyük hatalardan birisi erkeğe bağlanma dürtüsüdür buda onlarda aşırı kıskançlık karşıdakini boğacak kadar ilgi göstermesi , hayatlarının merkezine kişiyi koyması kaybetme korkusuna sebeb oluyor ve mutsuzluğun da sinyallerini vermiş oluyor bu yaklaşım tarzı genç kızlarda daha çok görülür olduğu gibi değil de olmak istedikleri gibi davranırlar çünkü ailede sevgi ve ilgi görmeyen insanlarda bu daha çok belirgin bir hal alabiliyor buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim
İcraatten çok boş sözlere inanmak ve kendisine gerçekten değer veren, seven, yanında olanı değil de kendisine bir köpek muamelesi yapan, aşağılayan, nerde nasıl davranmasını bile bilmeyen dızoları ya da şımarık zengin Z*ubbelerini tercih etmeleri.
00 YorumlaFazla fedakarlik ve karşıdan fazla bir şey beklemek + vücudunu bedenini bi silah olarak kullanmak
42 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Çok doğru
Hizmetçi psikolojisinde olmaları. Hemcinslerimde en haz etmediğim özellik. Kendilerinden güçlü ve kendilerini alt edecek tipte adamların köpeği olmayı sevmeleri.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer aşkım , bebeğim diyene inanıyor olmaları. Sabahları günaydın mesajını ilgi olarak görüyor olmaları
075 Yorumla- +1 yıl
Gökhancığım tamam bu konuda çok haklısın ama kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratılmıştır detaylara çok takılırlar ilgiyi seviyorlar çünkü kadınlar sevilmek için yaratılmıştır biraz fazla beklenti içine girebiliyoruz ve bunu istemsizce de abartabiliyiruz karşımızdaki insanı hayatımızın merkezi yapıyor ve boğacak kadar ilgi gosterebiliyoruz kaybetme korkusu ve bağlanma dürtüsü bizde en büyük hatalardan biridir buda mutsuzluk sinyallerinin vermesine sebebiyet veriyor... Buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim Gökhan 🤗🤗🤗
- +1 yıl
Haklısın , kadın dediğimiz canlı erkek gıbı görsel zekaya sahip degıl. Mantıklı sağlıklı düşünebilmesine engel degıl.
Duygusal boşluktaysa kadın , erkek her türlü kandırır ve erkek kotu niyetli ise bu duygusal boşluktan faydalanır bile - +1 yıl
Aynen öyle oluyor Gökhan çok bağlandığı için erkeğe mantıklı düşünemiyorlar bu özellikle genç kızlarda daha çok görülüyor bunun sebebi de ailede yeterince sevgi ve ilgi görmediklerinden kaynaklanıyor. Senin ona attığın bı gunaydin mesajı ona kendisini değerli hissettiriyor ve sevildiğini düşünüyor dedim ya kadınlar duygusal yaratılmıştır herşeye bir anlam yüklerler bunuda bazen abartabiliyorlar. Mantıksız şeyler yapabiliyorlar
- +1 yıl
O zaman ne yapacaksınız mantıklı düşünüp , neye ihtiyacınız olduğunu karşı tarafa belli etmeyeceksiniz.
Bu işlerde profesyonel olmus erkek , kadının neye ihtiyacı olduğunu anlarsa o kadını her türlü kandırır. - +1 yıl
Duygusal boşluktaki bir kadını kandırmak elde etmek daha kolaydır çünkü iki tatli söz duysalar gönülleri hemen kayar erkeğe buda adamın tamamen vicdanına kalmıştır bunu yaklaşımı iyide kullsnsbilir kötüde adamın insafiyetine kalmış bir durum
- +1 yıl
Belli bir yaşa gelince böyle seylere kanmıyirsun zaten daha mantıklı düşünebiliyorsunuz ama bugün 18 20 yaşında bir kıza seni seviyirum askindan ölüyorum deseniz inanır çünkü sevilmeye ihtiyaç duyar yalan olduğunu bildiği halde bunu duymak hoşuna gider anladinmi ne denek istediğimi Gökhan her kadın ilgiyi sevilmeyi sever hangi yaşta olursa olsun doğasında vardır sevilme beğenilme iç güdüsü çünkü
- +1 yıl
Ben eskiden iki tatlı söze kanardım şimdi akıllandım üç tatlı söze kanıyorum 😂😂😂
- +1 yıl
İnanılmaz akıllanmışsın 😂😂
Ergenler çok başka kafa ya , arkadas bile olamıyorlar hemen flört mlört muhabbeti. - +1 yıl
Gökhancığım bu çok normal degilmi daha onlar cahil ne istediklerini bilmiyorlar mantıklı hareket edemebiliyorlar zamanı gelince onlarda olgunlasacaklar hayat tecrübesi kazanacaklar
- +1 yıl
Bazı insanlarla sevgılı olmak yerıne arkadas kalmak çok daha iyidir , bunu anlamaları için tecrübeye gerek yoktur herhalde.
Düşünsene çok iyi anlaştığın insanla sevgılı oluyorsun. Var olan arkadaşlık bitiyor - +1 yıl
Sen onlardan senin gibi düşünmesini ya da hareket etmesini bekleme sen belli bir yaşa gelmiş ve olgunlaşmışsın onlarda olgunlaşıcak
- +1 yıl
Arkadaşınla sevgili olma sende arkadaşıns bırak öyle kalsın Gökhan
- +1 yıl
Daha yaşına uygun insanlarla sevgili olmaya çalış mesela 25 yaşın altında olan bir kız zaten çocuk gibi oluyor seni her anlamda yorar senide anlamaz
- +1 yıl
Ben ergenken bile arkadaşlarımla sevgılı olmazdım kı 😂
- +1 yıl
Çünkü bir insan ne istediğini bilmiyorsa hem seni yorar hem kendini
- +1 yıl
Benim zaten kız arkadaşım var ki 😂
25 mi dadılık mı yapacam bu yaşta 😂 - +1 yıl
Ee arkadaşlarınla sevgili olmuyorsan neden böyle bir örnek verdin ki
- +1 yıl
Olan çok var diye örnek verdim. Konu çok mu dağıldı ne ya 😂
- +1 yıl
Sen dağıttın Gökhan senden ötürü 😂😂
- +1 yıl
Biz burada başkalarını değil senin fikirlerini konuşuyoruz
- +1 yıl
25 yaşındaki bir kıza dadılık. mi yapicam diyirsun Gökhan sende 29 yaşındasin sevgilin de muhtemelen zaten bu yaşlarda olur senden 3 4 yaş küçük olur.
- +1 yıl
37 yaşındayım sevgilim 34 yasında :) 29 altı çocuktur benım için
- +1 yıl
Ben seni 29 yaşında sandım öyle hatırlıyorum nedense çok özür dilerim
- +1 yıl
Sen benden de büyüksün 😂😂
- +1 yıl
Sizi çok sevdim size abi diyebilirmiyim 😂😂
- +1 yıl
Diyebilirsin tabi ki 😂 yaşlıyım ben yaşlı
- +1 yıl
Evett yaşlıymışsin 😂😂
- +1 yıl
Sağ ol ya 😂
- +1 yıl
İyide gülüm ben senin yaşını 29 niye hatırladım ozaman
- +1 yıl
Onu sen bileceksın , ben bilemem ki 🤔
- +1 yıl
Gökhan üzülme al sana çiçek 🌹☘️🌹🌿🌹🌹🌹
- +1 yıl
Yaa işte ben seni 29 sandım cahillik böyle bir şey işte 😂😂 37 i 29 gibi gördüm rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin 😂😂
- +1 yıl
Çiçek hiç sevmem ya 🥺 estağfurullah cahillik değil bu
- +1 yıl
Ne demek çiçek sevmem ne yapsaydım yaa bir kilo baklava mı yollasaydım Gökhan 🤗😂
- +1 yıl
Nasıl cahillik değil okur yazarliğım yok demekki yaşını yanlış okumuşum 😂😂 seni 8 yaş küçültmüşümm 😂
- +1 yıl
Baklavada sevmem kı ben 😂
Şey o bakmakla görmek arasında ki fark 😂 - +1 yıl
Gökhan ağzınin üstüne terlik geliyor ama küçük çocuklar gibi onu sevmem bunu sevmem ne seversin ne yolliyim sana
- +1 yıl
Yaşlı deme yeter valla bak 😂
- +1 yıl
Yaşlı dedim şimdi ben sana Gökhan
- +1 yıl
İyi oku istersen
- +1 yıl
Küçük cocuklar gibi dedim 😂
- +1 yıl
İlk başta yaşlı dedin ama 😂
- +1 yıl
Ağzının üstüne terlik geliyor dedim 😂😂
- +1 yıl
Sen milf sin yaşlı değilsin gokhancığım 😂
- +1 yıl
Kadınlar için kullanılan ve anlamı pek iç açıcı sey degıl ama olsun 😂
- +1 yıl
Ama benden büyüksün 😂
- +1 yıl
Senden büyük herkes milf o zaman 😂
- +1 yıl
Milf kelimesinin anlamını bende pek çözmüş değilim canım ne anlamda ve niye kullanıyorlar
- +1 yıl
Orta yaştaki kadınlara deniliyor sanırım
- +1 yıl
Sadece orta yaş değil. Cinsel eğilimi olan sınır tanımayan orta yaş kadın
- +1 yıl
Gökhan sen şimdi milf sin yaa 18 likler sana yürür heee 😂 onlar olgun seviyorlar genelde
- +1 yıl
Emin ol , çalıştığım yerde ona cesaret edemezler 😂 dısarda taviz vermem
- +1 yıl
Ben milff kelimesini üstüme alinmam
- +1 yıl
Bende yorumlarda çok denk geliyorum bu kelimeye
- +1 yıl
Buraya bakma , burada arkası dönük kadına çok güzelsin yazan erkekler bile var
- +1 yıl
Yaa illaki kimse özel hayatında Burdaki kadar rahat tavırlar sergileniyor zaten
- +1 yıl
Ben burayı kasdettim dm den sana yürürler 😂😂
- +1 yıl
Eyvallah ama insanın karakterini yansıtan davranışlar bunlar. Demek ki dısarda da fırsat bulsalar sapkınlık yapacaklar
- +1 yıl
Denesene bi mesaj atabilecek misin 😂
- +1 yıl
Gökhan aklıma ne geldi biliyormusun 😂
- +1 yıl
Geçen gün genç bir kadın oturarak egzotik bir poz vermiş tsmammi yüzünude telefonla kapatmış kız soruyor sevgilimle kavga ettim hüzünlü olduğum yüzümden belli oluyormu diyor ama yüzünden başka heryeri gözüküyor kadının 😂 yorumları okuyorum adam yazmış evet yüzününüz hüzünlü duruyor diyor 😂😂 beni bir gülme aldı lann kadının yüzümü görünüyor ki hüznü görünsün yüzünden başka heryeri ortada birisi de yazmış evett biraz mutsuz gözüküyorsunuz anlatmak istermisin demiş 🤣😂
- +1 yıl
Oo ne adamlar var yaa 😂
- +1 yıl
Buranın potansiyel Avcı erkekleri işte 😂 bir umut belki düşer diye takılıyorlar
- +1 yıl
Sen dene bakalım mesaj atabilecek misin 😂 benim özelim kapalıdır kullandığım günden böyledir muhabbetimi burdan ilerisine taşımam
- +1 yıl
Benim de kapalı ondan dedim 😂
- +1 yıl
Benim prensibim bu kimsenin saçma sapan dm den yazmasına fırsat vermiyirum gerekte görmüyorum en azından burada fazla acilamıyorlar bir sınır oluyor
- +1 yıl
Gökhan sen en son bir arkadaşinla edirneye gidiyordun gittiniz mi
- +1 yıl
Oooo Edirne’ye gidip geldım , geçen hafta Almanya’ya gittim 3 günlüğüne gittim geldim 😂
- +1 yıl
Çünkü hatırladım srni ben sana hayırlı yolculuklar demiştim 🤣🤣
- +1 yıl
Hafızan kuvvetliymiş
- +1 yıl
Birde bir soruda ufak çaplı bir didişmemiz olmuştu sen on yargili davranmıştın ben herzananki gibi sakin tatlı dille ve saygılı birsekilde açıklama yaptım sende özür dilemiştin bende önemli değil insanız sonuçta olur öyle şeyler demiştim 🤗🤗
- +1 yıl
Vaayyy hatırlıyorsun 😂 ben arada yükselirim ya 😂
- +1 yıl
Yükselmedin bana on yargılı davrandın
- +1 yıl
Hafızam çok kuvvetlidir buda çok normal muhasebeciyim ben
- +1 yıl
Birde 6. Hissim çok kuvvetlidir bir keresinde akşam olucak demiştim akşam olmuştu 😂😂
+1 yılİyi geceler ön yargılı davranmak ya da akıllı düşünmeden konuşmak başkalarının aklıyla hareket etmek
01 Yorumla- +1 yıl
Tm peki görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim... iyi geceler Ahmet 🙋🙋
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkege baglaninca mantik devre disi kaliyor ve kadinlik gururuna yakismayacak sekilde acizce herseye tamam diyor bicogu.
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bu konuda çok haklısınız çünkü kadınlar genelde yaradılış gereği duygularını yoğun yaşarlar detaylara çok takılırlar hatta bunu bazen de fazla abartabiliyoruz bunun sebebi kadınların erkeğe bağlanma dürtüsüdür buda onların aşırı kıskançlık göstermelerine, boğacak kadar ilgi göstermesine , kişiyi hayatının merkezine koymasina ve kaybetme korkusuna yol açıyor bu şekilde de mutsuzluğun sinyallerini de vermiş oluyorlar bu tür davranışlar genelde genç kızlarda daha çok görülür bunun sebebide ailede yeterince ilgi ve sevgi görmemelerinden kaynaklanıyor ve karşısındaki insandan fazla beklenti içerisine girmesine sebeb oluyor ve kaybetme korkusu da yaşadıkları için mantıklı hareket edemiyorlar ... buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim...🙋🙋🙋
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Şu demem yanlış olur bence. Kadınlar geniş baktığı için o konuda bir haklılık paylarını buluyorlar.
Duygularıyla oynadıklarında hata yapıyorar bir tek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCok baglanmak, sevmek, guvenmek gozlemledigim kadariyla. Sevdikleri kisiye cabucak baglanip hayal kirikligi yasiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılÇok sevmek Çok fedakar olmak kendinden çok ödün vermek vs vs duygular isin icine girince ayarımız kaciyo
10 Yorumla
+1 yılKadınlar ve hata aman aman aman kadınlar duymasınlar!
01 Yorumla- +1 yıl
Hayattaki en büyük kusur insanın kendini hatasız olduğunu düşünmesidir. Aslan parçası ben sana söyliyim mi hatalarımızı kadınlar duygusal yaratıldığı için detaylara fazla takılır hatta bunu istemsizce de abartabiliyoruz bizdeki en önemli hatalardan biriside erkeğe bağlanma dürtüsüdür onu merkezimize koyma , karşımızdaki boğacak kadar ilgi göstermek fazla beklenti içine girmemize sebeb oluyor buda aşırı kıskançlığa ve kaybetme korkusuna sebeb oluyor özellikle bu durum genç kızlarda daha çok görülüyor bunun sebebi ailede yeterince sevgi ve ilgi görmediklerinden kaynaklanıyor bir günaydın mesajıyla bile kendini değerli hissettikleri için sevildiklerini düşünüyorlar kadın doğası gereği sevilmek için yaratılmıştır heryaşta ilgi ve sevgi isterler birde kadın pohpohlanmayı severler doğasında var buda onların mantıklı düşünememesine ve hareket edememesine sebeb olur böylece mutsuzluk sinyalleri vermeside kaçınılmaz olur... Buda benim Nacizane görüşüm... Yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar 🙋🙋🙋
Kendilerini bulunmaz sanması, gün gelecek karşı cinsten biri kalmayacak, o yüzden fazla kasmaya gerek yok.
00 YorumlaÇoğu erkek hatalı diye iyi olanları da öyle sanması
03 Yorumla- +1 yıl
Tm bu konuda çok haklısın ama erkeklerde ayni degilmi peki 3 5 kadın paragöz diye bütün kadınları para peşinde koşuyorlar diyor ya da 3 5 kadın aldatmış diye kadınlara güvenmiyorum diyor bu tür düşüncelerin cinsiyetle alakası yoktur ki kişilikle alakali dir her erkek gibi her kadın da aynı değildir sadece bizler on yargılı yaklaşıyoruz insanlara
- +1 yıl
tamam peki sustum 🤗 görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılA*talligi, egosu, kendini bulunmaz hint kumasi sanmasi.
01 Yorumla- +1 yıl
Ego şimdiki yeni nesillerde daha fazla var bu konuda çok haklısın Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗🤗 sayın piskopat beyefendi 😂
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hata insan olanlara mahsustur, erkeği kadını olmaz , senin yaptığın ya da yaşadığın bir hata var mı. ? benim var iş yerime ortak almak.
00 YorumlaÇok gereksiz detaycı olmaları en büyük hata bence
03 Yorumla- +1 yıl
Yani bizim yaradılışımızda var bu detaylı düşünmek haklısınız bazen bunu abartiyoruz gerçekten ve karşımizdaki insanida boğuyoruz istemsizce... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
🤗🤗🤗
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yazmakla bitmez. Kısaca her konuda bencil görüş ve tavır. Yani eşit değiller karşı cinse.
038 Yorumla- +1 yıl
Bu kadınlar ölsün en iyisi 😂 yasamasınlar 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣 bu işin espirisiydi tabiki kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratılmıştır detaylara çok takılırlar hatta bunu biraz abartabiliyoruz da kadınların en büyük hatası erkeğe bağlanma dürtüsüdür buda onların aşırı kiskanc, karşısındaki insanı merkezi yapması boğarcasina ilgi göstermesine , kaybetme korkusuna sebeb oluyor ve mantıklı hareket edemiyorlar bu durum genç kızlarda daha çok görülüyor bunun sebebi de ailede yeterince ilgi ve sevgi görmemelerinden kaynaklanıyor buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Birde bu durum fazla beklenti içerisine girmesine sebeb oluyor böylece de mutsuzluk sinyallerini de vermiş oluyorlar
- +1 yıl
🤗🤗
- +1 yıl
Aynen öyle çokta şaapmamak lazım 😂😂😂
- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn 😂 benide ağlatacaksın şimdi 😂
- +1 yıl
Ben de yengeç burcuyum benim kadar duygusal olamazsin
- +1 yıl
En duygusal burçlar yengeç ve balık tır
- +1 yıl
Başağı bilmiyorum da en duygusuz burçta yay dır
- +1 yıl
Bunun sebebi de yengeçler başak burcuyla , boğa burcuyla oğlak Burcu ile , balık burcu ile ve akrep Burcu ile çok iyi anlaşmaların dan kaynaklıdır
- +1 yıl
Başak ve yengeç iyi anlaşır
- +1 yıl
tamam kıymetini bilirim merek etme 🤗
- +1 yıl
Rica ederim sohbetin için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Düşünmen yeter aslan parçası 🤗
- +1 yıl
Paşa 😂😂
- +1 yıl
Yaaaa çok romantiksin 😂
- +1 yıl
Anlamamak ne mümkün okadar belli oluyor ki 😂😂 romantik seyy seni 😂
- +1 yıl
Demekki ben herkesin listesinde yer almıyorum 😂 bana özelden ulaşmak okadar da kolay olmuyor 😂
- +1 yıl
Sayfama girip bakabilirsin herkesle burdan konuşuyorum ben
- +1 yıl
Özelim de kapalıdır hep
- +1 yıl
Anlayışın icin teşekkür ederim 🤗🙏
+1 yılnerde ruh hastası psikopat serseriye aşık olup sonradan da cinayet olunca feminizmi savunmak ne kadar ironi değil mi?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılFazla güvenip deger vererek kendi degerlerini düşürerek hiçe saymak
09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@devletbaba34 muhtemelen
- +1 yıl
@yaralı Sevda34 bu konuda çok haklısınız bunun sebebi kadınların yaradılış gereği duygularını yoğun yaşaması ve detaylara takılmasıdır kadınların en büyük hatası bağlanma dürtüsünün olmasıdır buda onlarda aşırı derecede kıskançlık , boğacak kadar ilgi göstermesi hayatlarının merkezine kişiyi koyması ve kaybetme korkusuna sebeb olmasıdır bu tür davranışlar genç kızlarda daha çok görülür ve mutsuzluk sinyallerini de bu şekilde vermiş olur.. buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Rica ederim de yalnız senin dediğin gibi değil
- +1 yıl
@YaralıSevda01 peki neden değil sizce?
- +1 yıl
Degil tabiki
- +1 yıl
Açıklama yapmamışsınız fikrime katılmadığınız yer tam olarak neresidir
- +1 yıl
şu an öyle başım ağrıyor ki inan zorla konuşuyorum ama Birgül tek size soylicem emin olun
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim 🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal zeka ve buna paralel duyguları ile olayları ele almaları
Bu kadınlar için potansiyel ruhsal yara alma sebebi01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılPsikolojisi bozuk adamları düzeltebileceklerini sanmak
10 Yorumla
+1 yılÇabuk affediyorlar aldatma gibi olaylarda yapmamalılar erkekler onlardan üstün değil.
10 Yorumla
+1 yılSevdiği adam uğruna fedakârlık yapması çok değer vermesi
10 Yorumla
+1 yılErkek egemenliğine hala karşı çıkmayan kadınlar var.
00 Yorumla
+1 yılArizona kertenkesi gibi dansmi edeyim şimdi seximonkey
00 Yorumla
+1 yılMantığı ile değil duyguları ile hareket etmek.
00 Yorumla
+1 yıl- Erkek gibi olmak
- Üstünlük savaşı
- Baş ağrısı 🙂
00 Yorumla
+1 yılHerkes hata yapar önemli olan hatadan ders alabilmek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. sevgili yapınca arkadaşlarını unutup bir daha yazmaması
02 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış partner seçimleri yapmak ve kendilerini vazgeçilmek görmek nedeni ise bilmiyorum araştırmalarım sürüyor
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKendinden çok sevmek. Daha ilerisini düşünemiyorum zaten. Sevmeyi bence erkeklerden daha iyi biliyoruz bu yüzden de seversek karşımızdakini daha ön planda tutuyoruz maalesef
114 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sevgi Aşk diye bir şey yoktur sadece karşılıklı mefaatler çıkarlar vardır
- +1 yıl
@devletbaba34 konuyu nerden nereye çekiyosun canım muhatap olmaya değmezsin cahil kafalı
- +1 yıl
hata değil mi yazdıklarım... ben bir önerme yaptım sen ise kişisel saldırı ne demek cahil kafalı?
terbiyeye davet ediyorum seni - +1 yıl
@devletbaba34 terbiyeye davet ediyosan hassas konulardan girme yok serseri seviyomuşuz cinayet olunca da feminizme bağlıyomuşuz falan hayırdır sen ya şerefsiz birini severken onun şerefsiz olduğunu ilk bakışta anlayamıyosun maalesef
- +1 yıl
toplumsal bir soruya toplumsal bir cevap verdim ve cevap verirken de bütün kadınlar diye genelleme yapmadım çoğunluğu dedim... Buna rağmen beni tanımadan bana hakaret hakkını nerden buluyorsun?
- +1 yıl
Kadınlar karaktere bakmıyorlar ki karşıda ki kişiyi tanımaya bile çalışmıyorlar öyle olsa kızlar ilk başta karşıda ki kişi ile arkadaş olmak ister kahve içmek ister onu tanımaya çalışır bir süreç olur yani ama öyle bit şey yok direk önyargı ve red ediyorlar hemen
- +1 yıl
@devletbaba34 döneklik yapma şimdi bi soruya cevap veriyosan benim yorumumun altına böyle şeyler yazma çoğu kadın falan da diyemezsin hiçbir kadın cinayet ya da şiddet görünce kendi sorumlu olmaz bunu o kafana sok
- +1 yıl
Ben bir kıza sordum geçenler de kızlar şerefsiz seviyor dedi maalesef güzel ahlak olmuş Enayilik
- +1 yıl
döneklik, cahillik ne kadar ağzı bozuk kalitesiz kelimeler cümleler, fikir çatışmasında sen hep insanlara bu şekilde mi cevap veriyorsun
- +1 yıl
@devletbaba34 kusura bakma ama böyle bi konuda fikrine saygı falan göstermem rahatsız oluyosan muhatap olma
- +1 yıl
saygı göstermemenin karşılığı döneklik, cahillik kelimeleri değildir, katılmıyorum, farklı düşünüyorum diye kendini ifade edersin, gerçi normaldir daha 19 yaşındasın umarım öğrenirsin
- +1 yıl
@devletbaba34 yaşla bi alakası yok kendimi de gayet iyi ifade ediyorum
- +1 yıl
ne diyim umarım kendini ifade etme şeklin hayatın boyunca seni yarı yolda bırakmaz.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılhata bir iki olur ama kadınların sürekli yaptığı bilerek yaptığı şeylere hata demem. ne hataları var aklımada gelmiyor. 2 günde aşık olmaları
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@devletbaba34 birini seviyorlar karaktersiz serseri hadi o hata olur ama ayrılıyorlar yine aynı bozukları seviyorlar bu hata olmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru biseyleri yok ki.. erkeklerin başlarina bela..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKADİN DEDİGİN BİREY DAHİ DEĞİL, BİREY OLABİLMİŞ BİR ERKEGİN YANCİSİ SADECE
Kadinları anlamak deniz de iğne aramak gibj bir şey
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGercekten duymak istiyor musun
03 Yorumla- +1 yıl
Tabiki
- +1 yıl
Tek anltym
- +1 yıl
Burdan da fikirlerinizi anlatabilirsiniz
Kendine güvenmeyip sadece erkeğe güvenmesidir
10 YorumlaErkegin uzerine cok gitmesi
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
istisna her konuda var kardeşim ama yuzdedoksanbeş yazdığım gibi kadınlar...
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İyi görünümlü kötü varlıklara aşık olurlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılDwv aynasında görmeleri
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla detay vermek
00 YorumlaHer söylenene inanmaları.
00 Yorumla
+1 yılİlk gördüğüne aşık olması
00 Yorumla
+1 yılKadın olmayı u
01 Yorumla- +1 yıl
Unuttular
+1 yılErkeklere bağlı kalmak.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Cahiller. Erken kanıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHer seviyorum diyene inanmaları
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim hep de o tiplere aşık oluyorlar 😂
+1 yılİki tatlı söze eriyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılCokmu hataya acigizki bacim🙄
15 Yorumla- +1 yıl
Değilmiyimiz peki?
Cevap sahibi+1 yılOyleyiz galiba
- +1 yıl
Bazen evet hatalı olabiliyiruz karşımızdaki insandan fazla beklenti içine giriyoruz , ona bağlanıp aşırı kıskançlık ve boğarcasina ilgi gosterebiliyoruz kaybetme korkusuna kapıldığımız için mantıksız şeyler yapıp kendimizi degersizlestirebiliyoruz , her seni seviyirum diyene gönlümüzü kaptirabiliyoruz çok detaylı düşünüp detaylara takılıp kalabiliyoruz bunlar bizim en büyük hatalarımız bence
Cevap sahibi+1 yılDogru canım
- +1 yıl
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fazla sorgulamak :D :D Ve darlamak :D
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@devletbaba34 Şimdi konuyu cinayete nasıl getirdin bilmiyorum ama hak veriyorum o konuda :D Benim karşı olduğum "Kadın Cinayeti" denmesi. Cinayetin kadını erkeği yok kardeşim. İstatiksel olarak günlük öldürülen erkek daha fazla. O yüzden kadın erkek diye ayırmadan direk cinayet denmeli.
- +1 yıl
at hırsızı tiplileri ve karakterdekileri severlerse sonucu yuzde elli cinayet oluyor
- +1 yıl
kadınların ruhunda var (istisnalar kaideyi bozmaz) efendi erkek kadınlara göre değil kadınlar acı ızdırap cektiren erkeğe aşık olurlar taki şiddet başlayana kadar da bırakmazlar ama şiddet te başlayınca geri dönüşü pek olmuyor haberlerde izliyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanlış erkeğe bağlanmak doğru erkeği bulamamak
00 Yorumla
+1 yılBence kadınların en büyük hatası çok sevmek
14 Yorumla- +1 yıl
Çok sevmek , çok bağlanmak , karşısındaki insanı hayatının merkezi yapması ve fazla beklenti içine girmesidir. Buda mutsuzluk sinyallerinin vermesine sebebiyet veriyor... yorumun için çok teşekkür ederim 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
- +1 yıl
Hep yaptığım şey 😕 önemli degill💙
- +1 yıl
Bütün kadınların yaptığı en büyük hatadır bunlar hepimiz öyle değilmiyiz
- +1 yıl
Bencede
Duygusallık ve fazla güvenmek
01 Yorumla- +1 yıl
Kadınların hatası olmaz😀hata varsa erkektedir.
10 Yorumla
+1 yılGüven kadınların kendi içine akıttığı zehir
00 Yorumla
+1 yılKadın olmak
01 Yorumla- +1 yıl
Bikbikbikbik
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne