• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Kadınların en büyük hatası sizce nedir ve neden?

r_engarenkyollar
r_engarenkyollar Takip Et
Master Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
16
Yapay Zekaya Sor
Kadınların en büyük hatası sizce nedir ve neden?
Nedir Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • HissizProfil
    HissizProfil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Kadın oldukları için pohpohlanma beklentisi içinde olmaları. Bu karşılanmayınca da bir şekilde çirkefleşmeleri, sağa sola sarmaları.

Köşeye sıkıştıkları zaman gözyaşına sarılmaları, acındırarak ve duygusal baskı yaparak haklarını aramaları, bir şekilde gözyaşıyla kandıramadıklarını duygusuzlukla, kıymet bilmezlikle, insan olmamakla suçlamaları.

Olayları objektif bir şekilde değerlendirmek yerine, işlerine geldiği gibi değerlendirmeleri. Kafalarında yarattıkları hikayelere inanıp karşısındakilerin de buna inanmasını beklemeleri.

Çok iyi anlaştığı, aşkından geberen adamı arkadaş olarak görüp sonra bir kanka elinde acı çekerek gezerken erkeklere hakaretler savurmaları.

Feministlikten kafayı sıyırıp erkeklerin yaptığı her şeyi yapabileceğini zannetmek.

Ne istediklerini bilmemeleri, erkeklerden bekledikleri merhamet, dürüstlük, sevgi, saygı geldiğinde onunla ne yapacaklarını bilememeleri, ultra lüks yaşamak istemeleri, aldattı diye göz yaşı döktükleri tipleri unutamamaları ve en ufak geri dönüşte kafa karışıklığı yaşamaları, yanlış adama doğru muamele yapıp, doğru adama yanlış muamele yapmaları, hata yaptıklarında hala ısrarla hata yapmamış gibi davranmaları vs. şeklinde liste uzar gider.

0
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gerçekten çok haklısınız bu konuda görüşünüze saygı duyuyorum gayet güzel ve net bir açıklama olmuş yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🤗 ama bütün kadınlarda aynı değildir hayat felsefesi şunun üzerine kurulmuş asla iki ruh birbirine denk gelmiyor iyiye kötü kötüye. İyi denk gelir bu hayatın değişmez kuralıdır iyiye iyi denk gelmez hayat bu şekilde dengeler insanı bu iki cins içinde geçerlidir ama şunu unutmayın iki tuh asla bir araya gelmez 🙋 buda nacizane benim görüşüm... yorumun için çok teşekkür ederim 🤗🤗

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

# ruh #

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Karatimsah1
    Karatimsah1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence bir kadın olarak değerlendirmemeli genel olarak insanlar değmeyen insanlara değer veriyorlar kendi gibileri bulamıyorlar.

Bu tamamen yetişmeye karakter kişi ile alakalı.

Dünya hayatının değerlerini değer vereceğimize insani değerlere değer versek gösterişten açık giyinmekten güzellikten vazgeçip kalbi önemsesek kimse de hata olmaz olsa da düzeltilir çünkü doğru insanı bulmuş oluruz

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋

Yorumla
    • Karatimsah1
      Karatimsah1
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim. Netlik iyidir

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🙋🙋

Yorumla
  • dhjdbdhdbzb
    dhjdbdhdbzb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Genel olarak bencil bir yapıları var herşeyin üzerine alınıyorlar sanki her şey kendileri ile ilgiliymiş dünya kendi etraflarında dönüyormuş gibi, sonrada rezil ediyorlar kendi kendilerini.

0
    10 Yorumla
    • dhjdbdhdbzb
      dhjdbdhdbzb
      +1 yıl

Bu arada bu soruyu sorman güzel, bir kadın olarak hemcinslerinin yanlışlarını görmek ve kendini geliştirebilmek adına eleştiriye açık olduğun için teşekkür ederim çoğu kadının bir diğer yanlışıda budur zaten asla eleştiri kaldıramazlar kendilerine göre napsalar hep kendileri doğrudur bu yüzdende kendilerini geliştiremezler ancak sen eleştiriye açıksın gördüğüm kadarı ile tebrikler.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Öncelikle çok teşekkür ederim bu düşüncenden dolayı insanoğlunun en büyük hatası kendini hatasız kusursuz görmesidir zaten bu soruyu sornsmdaki amaç erkek gözünden hatalarımızı görebilmek ve öğrenebilmek ti zaten biz kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratılmıştır detaylara çok takılırız hatta bunu bazen istemsizce abartabiliyoruz kadınlardaki en büyük hata bağlanma dürtüsüdür buda onların aşırı kiskanc olmasına boğacak kadar ilgi göstermesine , karşıdaki kişiyi merkezi yapmasına ve kaybetme korkusuna sebeb verdiği için mantıklı hareket edemebiliyorlar bu tür davranışlar genç kızlarda daha fazla görülüyor bunun sebebi de ailede yeterince sevgi ve ilgi görmemesinden kaynaklanıyor buyuzdende fazla beklenti içine giriyorlar buda onların mutsuzluluk sinyallerini vermiş oluyor .. buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋

Yorumla
    • dhjdbdhdbzb
      dhjdbdhdbzb
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim. Aslında kadınların duygusal değil hassas olduğunu düşünüyorum yoksa bunca kadın bu kadar erkeği acımasızca üzemezdi hani arada fark var misal bir kadını tek bir kırıcı söz ile üzmek çok kolay ama aynı şekilde tek bir iltifat ile mutlu etmekte çok kolay, yani arada fark var duygusallık durumu ise değişiyor gibi pek cinsiyete bakmıyor gibi.

Yorumla
    • dhjdbdhdbzb
      dhjdbdhdbzb
      +1 yıl

Kıskançlık konusuna gelince

Yorumla
    • dhjdbdhdbzb
      dhjdbdhdbzb
      +1 yıl

Bence erkekler genel açıdan daha kıskanç mesela hiç bir ilişkisi olmadığı bir kadına sırf bir erkek ile yattı diye orspu demesinin sebebi o kıskançlık duygusu ile baş edememesi kadın ise daha çok ilişkilerde kıskanç misal en ufak bir şeyde bile şüphelenir bi kıza selam versen kıskanır yani genel durumda erkekler daha kıskanç ilişkilerde ise kızlar daha kıskanç gibi hani erkeklerde elde etme arzusu kadınlar da ise elindekini kaybetmeme duygusu baskın sanırım.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Belkide olabilir haklısınız bazen biz ne istediğimizi bilemiyoruz ki ne hissettiğimiz ne istediğimizi kendi iç dünyamızda boğuluyoruz buyuzden karşımızdaki insanı da yorabiliyoruz gayet açıklayıcı ve net bir açıklama olmuş yorumun için teşekkür ederim 🙋🙋

Yorumla
    • dhjdbdhdbzb
      dhjdbdhdbzb
      +1 yıl

Rica ederim. Benimde hemcinslerimde anlam veremediğim çok konu var ama biraz derin konular...

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

😂😂 biz bu işin içinden cikamiycaz gibi görünüyor

Yorumla
    • dhjdbdhdbzb
      dhjdbdhdbzb
      +1 yıl

Eig için teşekkür ederim

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Rica ederim 🙋🙋🙋

Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Kadınların büyük bir çoğunluğu karşındakini kaybetmekten korkar. Bu yüzden kaybetmemek için türlü türlü çabalara girer. Sonucunda karşıdaki kişiyi istemeden de olsa soğutabilir

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bu konuda görüşünüze saygı duyuyorum çünkü kadınlar da erkeğe bağlanma dürtüsü var gerçekten ve kaybetme korkusuda onlara aşırı kıskançlık karşıdakini boğacak kadar ilgi göstermesi , de kaçınılmaz oluyor özellikle genç yaştaki kızlarda bu daha fazla görülür birde bizde detaylara takilmak var ve bunu istemsizce buyutebiliyoruz bazen ve karşımizdaki insanida merkezine koyduğu zaman işte mutsuzluğun sinyallerinide vermis oluyoruz.. aslında tek sorun kadınların duygularını abartılı bir şekilde yaşamasından kaynaklanıyor... buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋🙋

Yorumla
    • Blondesmann
      Blondesmann
      +1 yıl

Dişil enerjiyi iyi bilirim. Bundan dolayı kadınların çoğunluğunu anlamakta güçlük çekmiyorum. Hep şöyle bir durum var. Beni mutlu etmese de olur, o mutlu olsun yeter. Şayet bu düşünceyle hareket ediyorsa bi kadın. İnanılmaz derecede yıpranıyor. Ve giderek depresifleşiyor. Karşıdaki narsist bir yapıya sahipse bu sefer daha kötü oluyor. Alma verme dengesizliğinden dolayı kaybetme korkusu tetikleniyor. Kaybetme korkusu da aslında çocukluğunda yaşadığı bir travma olarak ön plana çıkıyor

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle oluyor çok haklısınız gayet açıklayıcı bir anlatım olmuş teşekkür ederim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

48

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.

erkeklere güvenmek

0
    0 Yorumla
  • Yalnizbirerkek
    Yalnizbirerkek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Bana göre onlara canını verecek erkek varken başkasını tercih edebiliyor. Yanlış şeyler seçmesi Yanlış sonuçlara götürüyor.

Kadın hayatın geçtiğinin farkında değil. 30 kadar her şeye sahip olacağını düşünürken 30 sonra anlamsız geliyor. Ama doğa da kadının boyle yaratmış.

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tm peki görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋

Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Teşekkürler duygu düşüncem bu yönde.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🙋🙋🙋🙋

Yorumla
  • Cyclaxss
    Cyclaxss Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Kendilerini çok objeleştiriyorlar dolayısıyla da erkekler bunu farkına vardığı için öyle davranıyoruz yani boşuna değiliz demesinler bizim de bacımız kız arkadaşlarımız oldu gayet düzgün de ya da gördüklerimiz onların davrandıkları gibi davranıpta dedikleri tezat ve eleştiri de hiç kabul etmiyorlar

0
    5 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

nerde ruh hastası psikopat serseriye aşık olup sonradan da cinayet olunca feminizmi savunmak ne kadar ironi değil mi?

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Evet bu konuda çok haklısınız bazı kadınlar kendini teşhir etmeyi ve bu şekilde ilgi çekmeyi seviyorlar ben burdada çok denk geliyorum sorularda örnek. Genç bir kız ruj alıyor ve diyorki rujum nasıl olmuş ama göğüslerini yakın çekim gösteriyor 😂😂 ben bile gülüyorum buna mesela dün mesela kızın bir tanesi kombinim nasıl duruyor yakışmış mı sizce diye sormuş ama görünen sadece bacakları 😂 kombini görene aşk olsun yapılan yorumlarda bacakları için olmuş doğal olarak 😂 kombini gormuyoruzki yorum yapsak güzel olmuş ya da olmamış desek 🤣🤣 oyuzden ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum bir insanın gösterecek zeka , kültür beceri ve yeteneği yoksa bu tarz şeylere yatkınlığı kaçınılmaz oluyor tabiki erkekler artık aptal değiller kime nasıl davranacaklarini ya da kime saygı duyacaklarını da gayet iyi biliyorlar. bence çünkü herkes kendine yakışanı yapıyor... buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋

Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

rica ederim Seksi lolita fikirlerimiz örtüşüyor genelde

Yorumla
    • Cyclaxss
      Cyclaxss
      +1 yıl

Kanka olay dikkat çekip çekmemek bir y4rrak olup olmamak değil herkes özgür isteyen cinsel obje olur isteyen başka bir şey ama çelişmek farklı gözükecem diye çocuksu şeyler yapmak ergence artık insanlar saf değil yani herkes her şeyi görüyor artık gerek yok yani insanların umurunda da değil benim onun ne yaptığının ama çelişince sırf farklı gözükücem diye saçma sapan triplere girinler kendileri gibi hayalperest saçma sapan tiplerle muhattap olur

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@Cyclaxss ya zaten öyle olmuyor mu? Herkes kendi dengini buluyor aklı başında bir adam bu türseylere meyl etmiyor bile her gördüğüne konuştuğuna düşmüyor zaten çünkü adamın belli bir zeka seviyesi ve kriterleri oluyor ve olması gereken de bu zaten insan neyi niçin yaptığını bilmeli ve ona göre davranmalı

Yorumla
  • yummylovee
    yummylovee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 63%
    +1 yıl

Karşısındaki kişiyi kaybetmemek için yaptığı fedakarlıklar kadının en büyük hatasıdır. Fedakarlığın boyutunu artırdığında kadının erkeğin gözündeki değeri düşüyor. Bunun sebebi erkek kadından özsaygı bekler bunu kaybeden kadın erkeğin gözünde çekiciliğini yitirir. Alma verme dengesini kadın iyi ayarlamalı

1
    0 Yorumla
  • klavis
    klavis Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.

çelişkili yaklaşımlar

hayattaki konumlarını sürekli farklılaştırma duygusu

hiç bir şeyin yetmemesi, her zaman fazlası ve bencil davranışlar

fitne fesatlık, kıskançlık

Para avcılığı ve gösteriş

Tiyatrocu olmaları

0
    3 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

nerde ruh hastası psikopat serseriye aşık olup sonradan da cinayet olunca feminizmi savunmak ne kadar ironi değil mi?

Yorumla
    • klavis
      klavis
      +1 yıl

Baba niye herkese aynı yorumu yazıyorsun amacın ne kendi düşünceni paylaş geç

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@klavis Bu konuda çok haklısınız çünkü kadınlar genelde yaradılış gereği duygularımızı yoğun yaşıyoruz bazen bunuda abartabiliyoruz kadınlar detaylara çok takılır kadınlardaki en büyük hatalardan birisi erkeğe bağlanma dürtüsüdür buda onlarda aşırı kıskançlık karşıdakini boğacak kadar ilgi göstermesi , hayatlarının merkezine kişiyi koyması kaybetme korkusuna sebeb oluyor ve mutsuzluğun da sinyallerini vermiş oluyor bu yaklaşım tarzı genç kızlarda daha çok görülür olduğu gibi değil de olmak istedikleri gibi davranırlar çünkü ailede sevgi ve ilgi görmeyen insanlarda bu daha çok belirgin bir hal alabiliyor buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim

Yorumla
  • _Ǥнσsτ10_
    _Ǥнσsτ10_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

İcraatten çok boş sözlere inanmak ve kendisine gerçekten değer veren, seven, yanında olanı değil de kendisine bir köpek muamelesi yapan, aşağılayan, nerde nasıl davranmasını bile bilmeyen dızoları ya da şımarık zengin Z*ubbelerini tercih etmeleri.

0
    0 Yorumla
  • _bernaa_
    _bernaa_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Fazla fedakarlik ve karşıdan fazla bir şey beklemek + vücudunu bedenini bi silah olarak kullanmak

4
    2 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
    • Karatimsah1
      Karatimsah1
      +1 yıl

Çok doğru

Yorumla
  • Lunasole
    Lunasole Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 81%
    +1 yıl

Hizmetçi psikolojisinde olmaları. Hemcinslerimde en haz etmediğim özellik. Kendilerinden güçlü ve kendilerini alt edecek tipte adamların köpeği olmayı sevmeleri.

0
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.

Her aşkım , bebeğim diyene inanıyor olmaları. Sabahları günaydın mesajını ilgi olarak görüyor olmaları

0
    75 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gökhancığım tamam bu konuda çok haklısın ama kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratılmıştır detaylara çok takılırlar ilgiyi seviyorlar çünkü kadınlar sevilmek için yaratılmıştır biraz fazla beklenti içine girebiliyoruz ve bunu istemsizce de abartabiliyiruz karşımızdaki insanı hayatımızın merkezi yapıyor ve boğacak kadar ilgi gosterebiliyoruz kaybetme korkusu ve bağlanma dürtüsü bizde en büyük hatalardan biridir buda mutsuzluk sinyallerinin vermesine sebebiyet veriyor... Buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim Gökhan 🤗🤗🤗

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Haklısın , kadın dediğimiz canlı erkek gıbı görsel zekaya sahip degıl. Mantıklı sağlıklı düşünebilmesine engel degıl.
      Duygusal boşluktaysa kadın , erkek her türlü kandırır ve erkek kotu niyetli ise bu duygusal boşluktan faydalanır bile

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle oluyor Gökhan çok bağlandığı için erkeğe mantıklı düşünemiyorlar bu özellikle genç kızlarda daha çok görülüyor bunun sebebi de ailede yeterince sevgi ve ilgi görmediklerinden kaynaklanıyor. Senin ona attığın bı gunaydin mesajı ona kendisini değerli hissettiriyor ve sevildiğini düşünüyor dedim ya kadınlar duygusal yaratılmıştır herşeye bir anlam yüklerler bunuda bazen abartabiliyorlar. Mantıksız şeyler yapabiliyorlar

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

O zaman ne yapacaksınız mantıklı düşünüp , neye ihtiyacınız olduğunu karşı tarafa belli etmeyeceksiniz.
      Bu işlerde profesyonel olmus erkek , kadının neye ihtiyacı olduğunu anlarsa o kadını her türlü kandırır.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Duygusal boşluktaki bir kadını kandırmak elde etmek daha kolaydır çünkü iki tatli söz duysalar gönülleri hemen kayar erkeğe buda adamın tamamen vicdanına kalmıştır bunu yaklaşımı iyide kullsnsbilir kötüde adamın insafiyetine kalmış bir durum

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Belli bir yaşa gelince böyle seylere kanmıyirsun zaten daha mantıklı düşünebiliyorsunuz ama bugün 18 20 yaşında bir kıza seni seviyirum askindan ölüyorum deseniz inanır çünkü sevilmeye ihtiyaç duyar yalan olduğunu bildiği halde bunu duymak hoşuna gider anladinmi ne denek istediğimi Gökhan her kadın ilgiyi sevilmeyi sever hangi yaşta olursa olsun doğasında vardır sevilme beğenilme iç güdüsü çünkü

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben eskiden iki tatlı söze kanardım şimdi akıllandım üç tatlı söze kanıyorum 😂😂😂

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

İnanılmaz akıllanmışsın 😂😂
      Ergenler çok başka kafa ya , arkadas bile olamıyorlar hemen flört mlört muhabbeti.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gökhancığım bu çok normal degilmi daha onlar cahil ne istediklerini bilmiyorlar mantıklı hareket edemebiliyorlar zamanı gelince onlarda olgunlasacaklar hayat tecrübesi kazanacaklar

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Bazı insanlarla sevgılı olmak yerıne arkadas kalmak çok daha iyidir , bunu anlamaları için tecrübeye gerek yoktur herhalde.
      Düşünsene çok iyi anlaştığın insanla sevgılı oluyorsun. Var olan arkadaşlık bitiyor

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sen onlardan senin gibi düşünmesini ya da hareket etmesini bekleme sen belli bir yaşa gelmiş ve olgunlaşmışsın onlarda olgunlaşıcak

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Arkadaşınla sevgili olma sende arkadaşıns bırak öyle kalsın Gökhan

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Daha yaşına uygun insanlarla sevgili olmaya çalış mesela 25 yaşın altında olan bir kız zaten çocuk gibi oluyor seni her anlamda yorar senide anlamaz

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Ben ergenken bile arkadaşlarımla sevgılı olmazdım kı 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Çünkü bir insan ne istediğini bilmiyorsa hem seni yorar hem kendini

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Benim zaten kız arkadaşım var ki 😂
      25 mi dadılık mı yapacam bu yaşta 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ee arkadaşlarınla sevgili olmuyorsan neden böyle bir örnek verdin ki

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Olan çok var diye örnek verdim. Konu çok mu dağıldı ne ya 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sen dağıttın Gökhan senden ötürü 😂😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Biz burada başkalarını değil senin fikirlerini konuşuyoruz

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

25 yaşındaki bir kıza dadılık. mi yapicam diyirsun Gökhan sende 29 yaşındasin sevgilin de muhtemelen zaten bu yaşlarda olur senden 3 4 yaş küçük olur.

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

37 yaşındayım sevgilim 34 yasında :) 29 altı çocuktur benım için

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben seni 29 yaşında sandım öyle hatırlıyorum nedense çok özür dilerim

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sen benden de büyüksün 😂😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sizi çok sevdim size abi diyebilirmiyim 😂😂

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Diyebilirsin tabi ki 😂 yaşlıyım ben yaşlı

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Evett yaşlıymışsin 😂😂

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Sağ ol ya 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

İyide gülüm ben senin yaşını 29 niye hatırladım ozaman

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Onu sen bileceksın , ben bilemem ki 🤔

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gökhan üzülme al sana çiçek 🌹☘️🌹🌿🌹🌹🌹

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yaa işte ben seni 29 sandım cahillik böyle bir şey işte 😂😂 37 i 29 gibi gördüm rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin 😂😂

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Çiçek hiç sevmem ya 🥺 estağfurullah cahillik değil bu

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ne demek çiçek sevmem ne yapsaydım yaa bir kilo baklava mı yollasaydım Gökhan 🤗😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Nasıl cahillik değil okur yazarliğım yok demekki yaşını yanlış okumuşum 😂😂 seni 8 yaş küçültmüşümm 😂

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Baklavada sevmem kı ben 😂
      Şey o bakmakla görmek arasında ki fark 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gökhan ağzınin üstüne terlik geliyor ama küçük çocuklar gibi onu sevmem bunu sevmem ne seversin ne yolliyim sana

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Yaşlı deme yeter valla bak 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yaşlı dedim şimdi ben sana Gökhan

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

İyi oku istersen

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Küçük cocuklar gibi dedim 😂

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

İlk başta yaşlı dedin ama 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ağzının üstüne terlik geliyor dedim 😂😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sen milf sin yaşlı değilsin gokhancığım 😂

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Kadınlar için kullanılan ve anlamı pek iç açıcı sey degıl ama olsun 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ama benden büyüksün 😂

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Senden büyük herkes milf o zaman 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Milf kelimesinin anlamını bende pek çözmüş değilim canım ne anlamda ve niye kullanıyorlar

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Orta yaştaki kadınlara deniliyor sanırım

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Sadece orta yaş değil. Cinsel eğilimi olan sınır tanımayan orta yaş kadın

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gökhan sen şimdi milf sin yaa 18 likler sana yürür heee 😂 onlar olgun seviyorlar genelde

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Emin ol , çalıştığım yerde ona cesaret edemezler 😂 dısarda taviz vermem

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben milff kelimesini üstüme alinmam

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bende yorumlarda çok denk geliyorum bu kelimeye

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Buraya bakma , burada arkası dönük kadına çok güzelsin yazan erkekler bile var

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yaa illaki kimse özel hayatında Burdaki kadar rahat tavırlar sergileniyor zaten

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben burayı kasdettim dm den sana yürürler 😂😂

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Eyvallah ama insanın karakterini yansıtan davranışlar bunlar. Demek ki dısarda da fırsat bulsalar sapkınlık yapacaklar

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Denesene bi mesaj atabilecek misin 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gökhan aklıma ne geldi biliyormusun 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Geçen gün genç bir kadın oturarak egzotik bir poz vermiş tsmammi yüzünude telefonla kapatmış kız soruyor sevgilimle kavga ettim hüzünlü olduğum yüzümden belli oluyormu diyor ama yüzünden başka heryeri gözüküyor kadının 😂 yorumları okuyorum adam yazmış evet yüzününüz hüzünlü duruyor diyor 😂😂 beni bir gülme aldı lann kadının yüzümü görünüyor ki hüznü görünsün yüzünden başka heryeri ortada birisi de yazmış evett biraz mutsuz gözüküyorsunuz anlatmak istermisin demiş 🤣😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Oo ne adamlar var yaa 😂

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Buranın potansiyel Avcı erkekleri işte 😂 bir umut belki düşer diye takılıyorlar

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sen dene bakalım mesaj atabilecek misin 😂 benim özelim kapalıdır kullandığım günden böyledir muhabbetimi burdan ilerisine taşımam

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Benim de kapalı ondan dedim 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Benim prensibim bu kimsenin saçma sapan dm den yazmasına fırsat vermiyirum gerekte görmüyorum en azından burada fazla acilamıyorlar bir sınır oluyor

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gökhan sen en son bir arkadaşinla edirneye gidiyordun gittiniz mi

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Oooo Edirne’ye gidip geldım , geçen hafta Almanya’ya gittim 3 günlüğüne gittim geldim 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Çünkü hatırladım srni ben sana hayırlı yolculuklar demiştim 🤣🤣

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Hafızan kuvvetliymiş

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Birde bir soruda ufak çaplı bir didişmemiz olmuştu sen on yargili davranmıştın ben herzananki gibi sakin tatlı dille ve saygılı birsekilde açıklama yaptım sende özür dilemiştin bende önemli değil insanız sonuçta olur öyle şeyler demiştim 🤗🤗

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Vaayyy hatırlıyorsun 😂 ben arada yükselirim ya 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yükselmedin bana on yargılı davrandın

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Hafızam çok kuvvetlidir buda çok normal muhasebeciyim ben

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Birde 6. Hissim çok kuvvetlidir bir keresinde akşam olucak demiştim akşam olmuştu 😂😂

Yorumla
  • Ahmet010320
    Ahmet010320 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

İyi geceler ön yargılı davranmak ya da akıllı düşünmeden konuşmak başkalarının aklıyla hareket etmek

0
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tm peki görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim... iyi geceler Ahmet 🙋🙋

Yorumla
  • sewen
    sewen Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 44%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Erkege baglaninca mantik devre disi kaliyor ve kadinlik gururuna yakismayacak sekilde acizce herseye tamam diyor bicogu.

0
    3 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
    • sewen
      sewen
      +1 yıl

@devletbaba34 evet oyleleri var ki resmen olume gidiyorlar. Zamaninda gercekleri gorup bitirmek varken seviyorum diye devam ediyor.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bu konuda çok haklısınız çünkü kadınlar genelde yaradılış gereği duygularını yoğun yaşarlar detaylara çok takılırlar hatta bunu bazen de fazla abartabiliyoruz bunun sebebi kadınların erkeğe bağlanma dürtüsüdür buda onların aşırı kıskançlık göstermelerine, boğacak kadar ilgi göstermesine , kişiyi hayatının merkezine koymasina ve kaybetme korkusuna yol açıyor bu şekilde de mutsuzluğun sinyallerini de vermiş oluyorlar bu tür davranışlar genelde genç kızlarda daha çok görülür bunun sebebide ailede yeterince ilgi ve sevgi görmemelerinden kaynaklanıyor ve karşısındaki insandan fazla beklenti içerisine girmesine sebeb oluyor ve kaybetme korkusu da yaşadıkları için mantıklı hareket edemiyorlar ... buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim...🙋🙋🙋

Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.

Şu demem yanlış olur bence. Kadınlar geniş baktığı için o konuda bir haklılık paylarını buluyorlar.

Duygularıyla oynadıklarında hata yapıyorar bir tek

0
    0 Yorumla
  • Birkirlangicmisali
    Birkirlangicmisali Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Cok baglanmak, sevmek, guvenmek gozlemledigim kadariyla. Sevdikleri kisiye cabucak baglanip hayal kirikligi yasiyorlar.

1
    0 Yorumla
  • EVLİBİRAKREPKADINI
    EVLİBİRAKREPKADINI Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Çok sevmek Çok fedakar olmak kendinden çok ödün vermek vs vs duygular isin icine girince ayarımız kaciyo

1
    0 Yorumla
  • Khadimdost
    Khadimdost Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Kadınlar ve hata aman aman aman kadınlar duymasınlar!

0
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Hayattaki en büyük kusur insanın kendini hatasız olduğunu düşünmesidir. Aslan parçası ben sana söyliyim mi hatalarımızı kadınlar duygusal yaratıldığı için detaylara fazla takılır hatta bunu istemsizce de abartabiliyoruz bizdeki en önemli hatalardan biriside erkeğe bağlanma dürtüsüdür onu merkezimize koyma , karşımızdaki boğacak kadar ilgi göstermek fazla beklenti içine girmemize sebeb oluyor buda aşırı kıskançlığa ve kaybetme korkusuna sebeb oluyor özellikle bu durum genç kızlarda daha çok görülüyor bunun sebebi ailede yeterince sevgi ve ilgi görmediklerinden kaynaklanıyor bir günaydın mesajıyla bile kendini değerli hissettikleri için sevildiklerini düşünüyorlar kadın doğası gereği sevilmek için yaratılmıştır heryaşta ilgi ve sevgi isterler birde kadın pohpohlanmayı severler doğasında var buda onların mantıklı düşünememesine ve hareket edememesine sebeb olur böylece mutsuzluk sinyalleri vermeside kaçınılmaz olur... Buda benim Nacizane görüşüm... Yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar 🙋🙋🙋

Yorumla
  • sadistÜye
    sadistÜye Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 88%
    +1 yıl

Kendilerini bulunmaz sanması, gün gelecek karşı cinsten biri kalmayacak, o yüzden fazla kasmaya gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • theastro
    theastro Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğu erkek hatalı diye iyi olanları da öyle sanması

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tm bu konuda çok haklısın ama erkeklerde ayni degilmi peki 3 5 kadın paragöz diye bütün kadınları para peşinde koşuyorlar diyor ya da 3 5 kadın aldatmış diye kadınlara güvenmiyorum diyor bu tür düşüncelerin cinsiyetle alakası yoktur ki kişilikle alakali dir her erkek gibi her kadın da aynı değildir sadece bizler on yargılı yaklaşıyoruz insanlara

Yorumla
    • theastro
      theastro
      +1 yıl

Evet her bir cümlesine kesinlikle katılıyorum. Ama soru kadınların en büyük hatası olduğu için kadınlardan bahsettim sadece 😃 erkekler de öyle

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

tamam peki sustum 🤗 görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋

Yorumla
  • kuralsiz_pisikopat
    kuralsiz_pisikopat Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 95%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

A*talligi, egosu, kendini bulunmaz hint kumasi sanmasi.

0
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ego şimdiki yeni nesillerde daha fazla var bu konuda çok haklısın Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗🤗 sayın piskopat beyefendi 😂

Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Hata insan olanlara mahsustur, erkeği kadını olmaz , senin yaptığın ya da yaşadığın bir hata var mı. ? benim var iş yerime ortak almak.

0
    0 Yorumla
  • YEkseni
    YEkseni Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Çok gereksiz detaycı olmaları en büyük hata bence

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yani bizim yaradılışımızda var bu detaylı düşünmek haklısınız bazen bunu abartiyoruz gerçekten ve karşımizdaki insanida boğuyoruz istemsizce... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋

Yorumla
    • YEkseni
      YEkseni
      +1 yıl

Rica ederim efem. Bana göre diğer konular tali kalıyor.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🤗🤗🤗

Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Yazmakla bitmez. Kısaca her konuda bencil görüş ve tavır. Yani eşit değiller karşı cinse.

0
    38 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bu kadınlar ölsün en iyisi 😂 yasamasınlar 😂😂

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Kadınlar da erkeklere böyle diyo aynı lafları.
      Ama dediklerim Türkiye gerçeği. Sonuçta bunlar evleniyor da çelişki bu 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🤣🤣 bu işin espirisiydi tabiki kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratılmıştır detaylara çok takılırlar hatta bunu biraz abartabiliyoruz da kadınların en büyük hatası erkeğe bağlanma dürtüsüdür buda onların aşırı kiskanc, karşısındaki insanı merkezi yapması boğarcasina ilgi göstermesine , kaybetme korkusuna sebeb oluyor ve mantıklı hareket edemiyorlar bu durum genç kızlarda daha çok görülüyor bunun sebebi de ailede yeterince ilgi ve sevgi görmemelerinden kaynaklanıyor buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Birde bu durum fazla beklenti içerisine girmesine sebeb oluyor böylece de mutsuzluk sinyallerini de vermiş oluyorlar

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Evet toy kızlar daha çok böyle. Aman dünya işleri 😂 herkesin kendi hayatı falan

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🤗🤗

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Aynen öyle çokta şaapmamak lazım 😂😂😂

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Zaten kafam yeterince bozuk olmaya Müsayit he he deyip geçiyorum yoksa düşün düşün bana sinir stres dönüyor 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Böyle duygusal konuşma leynn 😂 benide ağlatacaksın şimdi 😂

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Başak burcuyum ondandır 😀

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben de yengeç burcuyum benim kadar duygusal olamazsin

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Doğrudur sen diyorsan. 😊😇

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

En duygusal burçlar yengeç ve balık tır

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Ve başak

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Üff egom yine konuştu 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Başağı bilmiyorum da en duygusuz burçta yay dır

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Hımm olabilir. Benle böyle anlaşan üye azdır hee değerimi bil ahaha

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bunun sebebi de yengeçler başak burcuyla , boğa burcuyla oğlak Burcu ile , balık burcu ile ve akrep Burcu ile çok iyi anlaşmaların dan kaynaklıdır

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Başak ve yengeç iyi anlaşır

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

tamam kıymetini bilirim merek etme 🤗

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Helal olsun iyi anlıyorsun burçlardan

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Eyvallah sağol 🙈😊

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Rica ederim sohbetin için çok teşekkür ederim 🙏🙏

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Rica ederim her zaman ihtiyaç halinde 1 tık uzağındayım

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🤗

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Düşünmen yeter aslan parçası 🤗

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Eyvallah paşa 😂😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Paşa 😂😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Yaaaa çok romantiksin 😂

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Aa nerden anladın öyleyim hep

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Anlamamak ne mümkün okadar belli oluyor ki 😂😂 romantik seyy seni 😂

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Listemde yoksun kişisel kısma geçelim bence

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Demekki ben herkesin listesinde yer almıyorum 😂 bana özelden ulaşmak okadar da kolay olmuyor 😂

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Bu çok net belli 😂 yakışır hanım ağa

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Sayfama girip bakabilirsin herkesle burdan konuşuyorum ben

Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Peki

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Özelim de kapalıdır hep

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Anlayışın icin teşekkür ederim 🤗🙏

Yorumla
  • devletbaba34
    devletbaba34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

0
    0 Yorumla
  • YaralıSevda01
    YaralıSevda01 Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Fazla güvenip deger vererek kendi degerlerini düşürerek hiçe saymak

0
    9 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
    • YaralıSevda01
      YaralıSevda01
      +1 yıl

@devletbaba34 muhtemelen

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@yaralı Sevda34 bu konuda çok haklısınız bunun sebebi kadınların yaradılış gereği duygularını yoğun yaşaması ve detaylara takılmasıdır kadınların en büyük hatası bağlanma dürtüsünün olmasıdır buda onlarda aşırı derecede kıskançlık , boğacak kadar ilgi göstermesi hayatlarının merkezine kişiyi koyması ve kaybetme korkusuna sebeb olmasıdır bu tür davranışlar genç kızlarda daha çok görülür ve mutsuzluk sinyallerini de bu şekilde vermiş olur.. buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋

Yorumla
    • YaralıSevda01
      YaralıSevda01
      +1 yıl

Rica ederim de yalnız senin dediğin gibi değil

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@YaralıSevda01 peki neden değil sizce?

Yorumla
    • YaralıSevda01
      YaralıSevda01
      +1 yıl

Degil tabiki

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Açıklama yapmamışsınız fikrime katılmadığınız yer tam olarak neresidir

Yorumla
    • YaralıSevda01
      YaralıSevda01
      +1 yıl

şu an öyle başım ağrıyor ki inan zorla konuşuyorum ama Birgül tek size soylicem emin olun

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tm peki saygı duyarım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim 🙋🙋

Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Duygusal zeka ve buna paralel duyguları ile olayları ele almaları
    Bu kadınlar için potansiyel ruhsal yara alma sebebi

0
    1 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
  • Sonyazbükücü
    Sonyazbükücü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Psikolojisi bozuk adamları düzeltebileceklerini sanmak

1
    0 Yorumla
  • porifldekibendeğilim
    porifldekibendeğilim Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Çabuk affediyorlar aldatma gibi olaylarda yapmamalılar erkekler onlardan üstün değil.

1
    0 Yorumla
  • zalimsinhayat91
    zalimsinhayat91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Sevdiği adam uğruna fedakârlık yapması çok değer vermesi

1
    0 Yorumla
  • carsngirls
    carsngirls Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Erkek egemenliğine hala karşı çıkmayan kadınlar var.

0
    0 Yorumla
  • Ykslbyr1905
    Ykslbyr1905 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 81%
    +1 yıl

Arizona kertenkesi gibi dansmi edeyim şimdi seximonkey

0
    0 Yorumla
  • _interstellar
    _interstellar Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Mantığı ile değil duyguları ile hareket etmek.

0
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    • Erkek gibi olmak
    • Üstünlük savaşı
    • Baş ağrısı 🙂
    0
    0 Yorumla
  • Gülgibierkek
    Gülgibierkek Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Herkes hata yapar önemli olan hatadan ders alabilmek

0
    0 Yorumla
  • ANGAY
    ANGAY Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 67%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

sevgili yapınca arkadaşlarını unutup bir daha yazmaması

0
    2 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
    • ANGAY
      ANGAY
      +1 yıl

@devletbaba34 tercih meselesi.. dayak yerken bile kurtardığı adama küfür edip eşim sevgilim diyip geri dayak yediğine gidiyorsa niye bir daha öyle yardımda bulunsunlar.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yanlış partner seçimleri yapmak ve kendilerini vazgeçilmek görmek nedeni ise bilmiyorum araştırmalarım sürüyor

0
    1 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
  • bomboshissediyorum
    bomboshissediyorum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Kendinden çok sevmek. Daha ilerisini düşünemiyorum zaten. Sevmeyi bence erkeklerden daha iyi biliyoruz bu yüzden de seversek karşımızdakini daha ön planda tutuyoruz maalesef

1
    14 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
    • Orichalcos
      Orichalcos
      +1 yıl

Sevgi Aşk diye bir şey yoktur sadece karşılıklı mefaatler çıkarlar vardır

Yorumla
    • bomboshissediyorum
      bomboshissediyorum
      +1 yıl

@devletbaba34 konuyu nerden nereye çekiyosun canım muhatap olmaya değmezsin cahil kafalı

Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

hata değil mi yazdıklarım... ben bir önerme yaptım sen ise kişisel saldırı ne demek cahil kafalı?
      terbiyeye davet ediyorum seni

Yorumla
    • bomboshissediyorum
      bomboshissediyorum
      +1 yıl

@devletbaba34 terbiyeye davet ediyosan hassas konulardan girme yok serseri seviyomuşuz cinayet olunca da feminizme bağlıyomuşuz falan hayırdır sen ya şerefsiz birini severken onun şerefsiz olduğunu ilk bakışta anlayamıyosun maalesef

Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

toplumsal bir soruya toplumsal bir cevap verdim ve cevap verirken de bütün kadınlar diye genelleme yapmadım çoğunluğu dedim... Buna rağmen beni tanımadan bana hakaret hakkını nerden buluyorsun?

Yorumla
    • Orichalcos
      Orichalcos
      +1 yıl

Kadınlar karaktere bakmıyorlar ki karşıda ki kişiyi tanımaya bile çalışmıyorlar öyle olsa kızlar ilk başta karşıda ki kişi ile arkadaş olmak ister kahve içmek ister onu tanımaya çalışır bir süreç olur yani ama öyle bit şey yok direk önyargı ve red ediyorlar hemen

Yorumla
    • bomboshissediyorum
      bomboshissediyorum
      +1 yıl

@devletbaba34 döneklik yapma şimdi bi soruya cevap veriyosan benim yorumumun altına böyle şeyler yazma çoğu kadın falan da diyemezsin hiçbir kadın cinayet ya da şiddet görünce kendi sorumlu olmaz bunu o kafana sok

Yorumla
    • Orichalcos
      Orichalcos
      +1 yıl

Ben bir kıza sordum geçenler de kızlar şerefsiz seviyor dedi maalesef güzel ahlak olmuş Enayilik

Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

döneklik, cahillik ne kadar ağzı bozuk kalitesiz kelimeler cümleler, fikir çatışmasında sen hep insanlara bu şekilde mi cevap veriyorsun

Yorumla
    • bomboshissediyorum
      bomboshissediyorum
      +1 yıl

@devletbaba34 kusura bakma ama böyle bi konuda fikrine saygı falan göstermem rahatsız oluyosan muhatap olma

Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

saygı göstermemenin karşılığı döneklik, cahillik kelimeleri değildir, katılmıyorum, farklı düşünüyorum diye kendini ifade edersin, gerçi normaldir daha 19 yaşındasın umarım öğrenirsin

Yorumla
    • bomboshissediyorum
      bomboshissediyorum
      +1 yıl

@devletbaba34 yaşla bi alakası yok kendimi de gayet iyi ifade ediyorum

Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

ne diyim umarım kendini ifade etme şeklin hayatın boyunca seni yarı yolda bırakmaz.

Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.

hata bir iki olur ama kadınların sürekli yaptığı bilerek yaptığı şeylere hata demem. ne hataları var aklımada gelmiyor. 2 günde aşık olmaları

0
    2 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

@devletbaba34 birini seviyorlar karaktersiz serseri hadi o hata olur ama ayrılıyorlar yine aynı bozukları seviyorlar bu hata olmaz.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Doğru biseyleri yok ki.. erkeklerin başlarina bela..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

KADİN DEDİGİN BİREY DAHİ DEĞİL, BİREY OLABİLMİŞ BİR ERKEGİN YANCİSİ SADECE

Yorumla
  • Sarıüzüm
    Sarıüzüm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Kadinları anlamak deniz de iğne aramak gibj bir şey

0
    1 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
  • Aşkmıbelkibirgün
    Aşkmıbelkibirgün Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Gercekten duymak istiyor musun

0
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tabiki

Yorumla
    • Aşkmıbelkibirgün
      Aşkmıbelkibirgün
      +1 yıl

Tek anltym

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Burdan da fikirlerinizi anlatabilirsiniz

Yorumla
  • Ayayay2
    Ayayay2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 88%
    +1 yıl

Kendine güvenmeyip sadece erkeğe güvenmesidir

1
    0 Yorumla
  • Beyyza66
    Beyyza66 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Erkegin uzerine cok gitmesi

1
    4 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
    • Beyyza66
      Beyyza66
      +1 yıl

Aynen bide o var tabi bazi kadinlar istisna buyuk konusmak istemiyorum

Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

istisna her konuda var kardeşim ama yuzdedoksanbeş yazdığım gibi kadınlar...

Yorumla
    • Beyyza66
      Beyyza66
      +1 yıl

@devletbaba34 aynen mesela bazi kadinlar pavyona kendi istekle gidiyorlar sonra cinayet oluyor yani uzulsem mi bilemiyor insan, olan anne ve babaya oluyor…

Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

İyi görünümlü kötü varlıklara aşık olurlar

0
    0 Yorumla
  • Utukk_aann
    Utukk_aann Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 88%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı.

Dwv aynasında görmeleri

0
    0 Yorumla
  • kırgınsevgili
    kırgınsevgili Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Çok fazla detay vermek

0
    0 Yorumla
  • Traianus
    Traianus Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Her söylenene inanmaları.

0
    0 Yorumla
  • Clarkent000
    Clarkent000 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

İlk gördüğüne aşık olması

0
    0 Yorumla
  • ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ
    ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 80%
    +1 yıl

Kadın olmayı u

0
    1 Yorumla
    • ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ
      ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ
      +1 yıl

Unuttular

Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Erkeklere bağlı kalmak.

0
    0 Yorumla
  • Peugeot90
    Peugeot90 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Cahiller. Erken kanıyorlar

0
    1 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
  • GoogleAmcanız
    GoogleAmcanız Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Her seviyorum diyene inanmaları

0
    2 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
    • GoogleAmcanız
      GoogleAmcanız
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim hep de o tiplere aşık oluyorlar 😂

Yorumla
  • zimbateli34
    zimbateli34 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

İki tatlı söze eriyorsunuz

0
    1 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cokmu hataya acigizki bacim🙄

1
    5 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Değilmiyimiz peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oyleyiz galiba

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bazen evet hatalı olabiliyiruz karşımızdaki insandan fazla beklenti içine giriyoruz , ona bağlanıp aşırı kıskançlık ve boğarcasina ilgi gosterebiliyoruz kaybetme korkusuna kapıldığımız için mantıksız şeyler yapıp kendimizi degersizlestirebiliyoruz , her seni seviyirum diyene gönlümüzü kaptirabiliyoruz çok detaylı düşünüp detaylara takılıp kalabiliyoruz bunlar bizim en büyük hatalarımız bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dogru canım

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹

Yorumla
  • Jagras
    Jagras Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Fazla sorgulamak :D :D Ve darlamak :D

0
    5 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

@devletbaba34 Şimdi konuyu cinayete nasıl getirdin bilmiyorum ama hak veriyorum o konuda :D Benim karşı olduğum "Kadın Cinayeti" denmesi. Cinayetin kadını erkeği yok kardeşim. İstatiksel olarak günlük öldürülen erkek daha fazla. O yüzden kadın erkek diye ayırmadan direk cinayet denmeli.

Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

at hırsızı tiplileri ve karakterdekileri severlerse sonucu yuzde elli cinayet oluyor

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

@devletbaba34 Yani şimdi onlarda bilmiyorlar, tanıyamıyorlar. İster istemez güveniyorlar, ona bir şey diyemeyiz.

Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

kadınların ruhunda var (istisnalar kaideyi bozmaz) efendi erkek kadınlara göre değil kadınlar acı ızdırap cektiren erkeğe aşık olurlar taki şiddet başlayana kadar da bırakmazlar ama şiddet te başlayınca geri dönüşü pek olmuyor haberlerde izliyoruz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

yanlış erkeğe bağlanmak doğru erkeği bulamamak

0
    0 Yorumla
  • Melek20005
    Melek20005 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Bence kadınların en büyük hatası çok sevmek

1
    4 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Çok sevmek , çok bağlanmak , karşısındaki insanı hayatının merkezi yapması ve fazla beklenti içine girmesidir. Buda mutsuzluk sinyallerinin vermesine sebebiyet veriyor... yorumun için çok teşekkür ederim 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹

Yorumla
    • Melek20005
      Melek20005
      +1 yıl

Hep yaptığım şey 😕 önemli degill💙

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Bütün kadınların yaptığı en büyük hatadır bunlar hepimiz öyle değilmiyiz

Yorumla
    • Melek20005
      Melek20005
      +1 yıl

Bencede

Yorumla
  • Hepyek42
    Hepyek42 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Duygusallık ve fazla güvenmek

0
    1 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
  • _Leyli
    _Leyli Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Kadınların hatası olmaz😀hata varsa erkektedir.

1
    0 Yorumla
  • Gokhan145300
    Gokhan145300 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

Güven kadınların kendi içine akıttığı zehir

0
    0 Yorumla
  • deryaisilim
    deryaisilim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın olmak

0
    1 Yorumla
    • devletbaba34
      devletbaba34
      +1 yıl

Yorumla
  • PandaRiza
    PandaRiza Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Bikbikbikbik

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınların en büyük hatası sizce nedir ve neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınların en büyük zaafı sizce nedir? 37 cevap verildi
Kadınların hatası ne? 39 cevap verildi
Kadınların en büyük sorunu nedir? 4 cevap verildi
Toplumda Kadınlara Yönelik En Büyük Yanlış Algı Sizce Nedir? 21 cevap verildi
Kadınların/erkeklerin en büyük zaafı nedir? 37 cevap verildi
Kadınların en çok bahaneleri nelerdir? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manzaraya karşı favori içeceğiniz hangisi?
  • Konuşmayı seviyor musun?
  • Aşka ayrılık zor mu?
  • Doktoru dinler misin?
  • Civic Fd6 nin iç tasarımı nasıl sizce?
  • Ulaşınca heyecanını kaybettiğiniz bir şey oldu mu?
  • Erkekler de zengin sevgili hayali kurar mı?
  • Bu eller sadece soru sormuyor 😃?
  • Yıllardır erken uyuyamıyorum, uyku düzenimi kalıcı olarak nasıl düzeltebilirim?
  • Marjinal bir tarzınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨