Kişilik & Karakter Şimdi nerede olmak vardı? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Haftanın ilk günü olması sorunsalı ile karşı karşıya olan herkese selamlar.. 😅 Ah be şimdi şurada olmak vardı dediğin o yer neresi? Keyifli günler.. 🤘🏻🥂https://m.youtube.com/watch?v=sQEgklEwhSo#smell Şimdi nerede olmak vardı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Şimdi memleketimde evimde olsam ne kadar güzel olurdu. 😬 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Görselde olan hatunun yanına fırlatın beni çabukkk 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,3b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Şimdi doğanın içinde kampta olmak vardı. Bir elimde dumanı tüten bir kahve diğer elimde bir kitap harika olurdu. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı. Amerika da sevgilimle 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Orman içi müstakil evimde olmak vardı.Ne güzel olurdu.Çalış çalış nereye kadar.Bu kadar parayla mezarda ne yapicam acaba. 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gönül isterdiki Bolu’da bir ormanda yürüyüş yapmak ya da bir Ege kasabasında deniz kenarında oturup çay içmek ama hayal 😂Çalışmakta güzel 😎 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Antalya da sahilde güneşleniyor olmak vardı ,, daha sıcaktır oralar 2 1 Yorumla Vanessaa_ +1 yıl Ne güneşlenmesi😄😄hava kapalı Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Hiç sevmiyorum şu pazartesileri, uzanıp film izlemek vardı şimdi yağmur yağıyor hazır 🙃 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. Sıcak olan her yere varım, havalar soğudu üşüyorum 🥶 1 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Oldugum yerden kipirdamamak su anda. Azicik dinleneyim 😴 1 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Neresi olursa bi müddet yok olmak iyidir dertsiz tasasiz kafa rahat olur hic olmassa kebap.. 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı. Hafta sonunu hiç sevmem zaten ticaretle uğraştığım için şimdi birazdan müşterilere dalarım zaten😅 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Maldivlerde gelen kahvaltının adını sorarken bulmak isterdim kendimi. 1 0 Yorumla
sanal_şeysi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Orman içinde küçük bir göl kıyısında karavanda. 1 0 Yorumla
SymrnaCity Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Aynı fotoğraftan benim de var. 1 4 Yorumla SymrnaCity +1 yıl Atcam bak. Küçükler çıksın. Bir dakka. Yorumla SymrnaCity +1 yıl Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkürler :D Yorumla SymrnaCity +1 yıl Aynı ot. Yorumla
Mehmet34063406 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl En güzel huzurlu ülke Norveç bundan supen olmasin :)) 1 0 Yorumla
Leylanindusbahcesi Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Tamda olmak istediğim yerde evimdeyim 2 0 Yorumla
MuratCaglayan Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl @sarilicamamasimarma diğer hesabımdan yazamıyorum bana ulaşır mısın sana kim olduğumu yazarım dün gece konuştuğun kişilerden birisiyim. Bursadan 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kepler 22B'de. 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çok uzakta.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Antalya 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. deniz kenarı olması kafii 1 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 657 cevap paylaştı. Bu kadının yanında 2 0 Yorumla
Yalnizbirerkek Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Birisinin koynunda olmayı isterdim 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cennette. 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Denizde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Şimdi memleketimde evimde olsam ne kadar güzel olurdu. 😬
Görselde olan hatunun yanına fırlatın beni çabukkk
Şimdi sevdiğimin yanında olmak vardı.
Selam gadası 🙃
Şimdi doğanın içinde kampta olmak vardı. Bir elimde dumanı tüten bir kahve diğer elimde bir kitap harika olurdu.
Amerika da sevgilimle
Orman içi müstakil evimde olmak vardı.
Ne güzel olurdu.
Çalış çalış nereye kadar.
Bu kadar parayla mezarda ne yapicam acaba.
Gönül isterdiki Bolu’da bir ormanda yürüyüş yapmak ya da bir Ege kasabasında deniz kenarında oturup çay içmek ama hayal 😂Çalışmakta güzel 😎
Antalya da sahilde güneşleniyor olmak vardı ,, daha sıcaktır oralar
Ne güneşlenmesi😄😄hava kapalı
Hiç sevmiyorum şu pazartesileri, uzanıp film izlemek vardı şimdi yağmur yağıyor hazır 🙃
Sıcak olan her yere varım, havalar soğudu üşüyorum 🥶
Oldugum yerden kipirdamamak su anda. Azicik dinleneyim 😴
Neresi olursa bi müddet yok olmak iyidir dertsiz tasasiz kafa rahat olur hic olmassa kebap..
Hafta sonunu hiç sevmem zaten ticaretle uğraştığım için şimdi birazdan müşterilere dalarım zaten😅
Maldivlerde gelen kahvaltının adını sorarken bulmak isterdim kendimi.
Bitmeyen tatil de olmak vardı ya
Orman içinde küçük bir göl kıyısında karavanda.
Aynı fotoğraftan benim de var.
Atcam bak. Küçükler çıksın. Bir dakka.
Teşekkürler :D
Aynı ot.
En güzel huzurlu ülke Norveç bundan supen olmasin :))
Tamda olmak istediğim yerde evimdeyim
@sarilicamamasimarma diğer hesabımdan yazamıyorum bana ulaşır mısın sana kim olduğumu yazarım dün gece konuştuğun kişilerden birisiyim. Bursadan
Kepler 22B'de.
Çok uzakta..
Birisinin yanında
Antalya
Sevdiğim şu an Yok ama onun yanında
şu an olmak istediğim yerdeyim 😅
Bir fikrim yok😉😉
Turkiyede akrabalarimla beraber
Yurt dışı seyahatinde 😇
deniz kenarı olması kafii
Olmak istediğim yerdeyim yataktayım
Bu kadının yanında