Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Fiziksel diyeceğim galiba yaşamsal fonksiyonlarını durdururdum çünkü sorun benim kafamda benim görünüşünde filan değil ben kendi kendime bir şeyleri çözemiyorum içimde Ama kalp durursa her şey biter beyinde belli bir yerden sonra düşünmeyi bırakır.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok düşünme huyumu değiştirmek isterdim Yalancılık huyumu değiştirmek isterdim Fazla. sinirlenip hemen parlama huyumu değiştirmek isterdim.☺️ Fiziksel olarak da yüzüm yuvarlak uzun ince bir yüze sahip olmak için her şeyimi verirdim 🙈bir de göbeğim var 75 kiloyum.55 kilo olmak isterdim 😂kilo konusunda mümkün ama ne bileyim zayıflayamiyorum hep yemek yiyorum🙄🙄🙄🙄🙄
Bazı şeylere boyun eğiyor olmaktan memnun değilim. Gerektiğinde sesim çıksın istiyorum ancak yapım müsaade etmiyor. Bu yönümü değiştirmek isterdim o yüzden.
Öfkemi kontrol edemiyorum... ortalığı kasıp kavuruyorum resmen. Bir müddet sonra iş işten geçsede pişman olmadan yoluma devam ediyorum.. yapacak bişey yok🤷🏻♀️
Karakter olarak çok duygusal biriyim bunu değiştirmek isterdim fiziksel olarak da gözlerimin rengi mavi memnunum ama yeşil olarak değiştirmek isterdim.
Dış görünüş olarak alnımı biraz geniş öcçsmxisms ve kaşlarım sarı belli olmuyor kaşsız gibiyim cöşsödşs karakter olarakta çok fazla ilgi gösteriyorum kendimden çok ödün veriyorum bunu çok değiştirmek isterdim çünkü her seferinden kazık yiyorum :’)