Kişilik & Karakter Kendinde değiştirebileceğin herhangi bir şey olsaydı bu ne olurdu? Canerkanat Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kendinde değiştirebileceğin herhangi bir şey olsaydı bu ne olurdu? Kendinde değiştirebileceğin herhangi bir şey olsaydı bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben kendimi değiştirmem 0 0 Yorumla
Shiva37 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bakış açımı dış görünüşümü 0 3 Yorumla Canerkanat +1 yıl Sebep Yorumla Shiva37 +1 yıl Bakış açım çok dar bunu değiştirmek isterdim Yorumla Canerkanat +1 yıl Daha açıklayıcı olsaydın keşke bunda değiştir bence Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişiliğim 0 3 Yorumla Canerkanat +1 yıl Sebep kanka Yorumla Yasinulastiii +1 yıl Sevmiyorum Yorumla Canerkanat +1 yıl Anladım kanka Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Değiştirmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben kendimi değiştirmem
Bakış açımı dış görünüşümü
Sebep
Bakış açım çok dar bunu değiştirmek isterdim
Daha açıklayıcı olsaydın keşke bunda değiştir bence
Kişiliğim
Sebep kanka
Sevmiyorum
Anladım kanka