Zaten çok fazla rüya gören bı insanım ama bu sıralar hep kabus görüyorum.
Kocam ya hep beni terk ediyor ya da aldatıyor ya da ben onu aldatıyorum.
Neden sürekli böyle rüyalar görüyorum? Beynim yoruldu ya artık kalkınca kocamdan şüphe edecek raddeye getirdi bu rüyalar o kadar fazla görüyorum. Yatmadan Ayetel Kürsi okuyorum başka ne okusam bilemiyorum da
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yatağının yerini değiştir 6-7 gibi yemek ye 8 gibi soda iç öyle uyu,
İşe yararsa sana dua ederim
Bende hep rüya görüyorum , benimkiler kabus değil ertesi ya da sonraki günü önceden yaşamak gibi ,
Aynen zaten bu sorun da var benim rüyalar hakkaten ilginç defter tutmak iyi oluyomus aslında, mesela yazdıklarını okuyup sana ne hissettirdiğini dusundugunde sorunu ve o rüyanin anlamını kendin cozuyomussun
Bendekilerde anlam çıkarmaya gerek yok , aynen yaşıyorum
Korkunç rüyalarını kimseye anlatma, rüya bı sırdır demişti benim çok sevdiğim biri. Rüyaların sana kalsın. Bilmesen de hepsindee bir hikmet vardir. Anlatınca onlar uçup giderler demişti. Ama son gördüklerim hikmet rüyası değil bence kabus dhdhdj agliyom
Ağlama , güzel şeyler görürsün inş, ben görmiyim diye anlatıyorum ama gerçek çıkınca ayy çok temiz kalpli falan diyorlar , o yüzden burada ona buna sataşıp kötü kalpli olmaya çalışıyorum 😂😂
Hshshhd inşallah rüyanin birinde sayısal loto tutturursun 🥲🥲
☺️hiç sanmıyorum Loto imkansız , sen ağlıyormusun , hangi şehirdesin
Bilinçaltında bunlar yatıyor. Şüphe ediyosundur belkide
Bilinçaltı tam bir çöp yığını acaba temizleme diye bir olay mümkün mü
Hayır tabiki de. Bende bir dönem böyleydim sevgilim yardımcı oldu.
🥲 benimki de düzelir inşallah eşim anlatınca sinirleniyo
Bana her sabah rüya gördün mü diye soruyordu film gibi görürdüm , kıskanç biriyim aldattığını görürdüm mesela. 2 hafta hep böyleydim
Geçti mi sonra
Azaldı diyebilirim bugün hiç görmedim mesela. Sevgilim gece yatmadan o gün rüyada ne görüyorsan tam tersini düşün öyle yat dedi. İşe yaradı.
Hiç düşünmeden yatıyorum görmüyorum eskisi gibi.
Gün içinde bu korkuları düşündüğün için bilinç altına yansımış bence o yuzden bunlari kabus olarak görüyorsun
Bu muhtemel, bı ara eşimin bana yalan söylediğini düşünmem için karşıma bı sebep çıktı, olur mu olmaz mı derken iyice sinirler kaydı bende sanırım 😶 ruhum daralıyor ya her sabah kocama bakıyorum içimden de niye aldatiyosun lan rüyamda hayvan herif diyorum. Ama neyseki şu aralar rüyamda kocami terk ediyorum ve çok güzel bı hayata başlıyorum. Zihnim üzüntüden ölmiyim diye de olumlama yapiyo 😂😂😂😂
Tedavi şart 🤭🤭
Dimi 🥲 ben zaten çok rüya görüyorum rüya terapisti araştırmıştım belki öyle bişey girerim
Bence paranoya yapmayı birak. Düşünerek bu seyleri kendine çekme. Kaderinde aldatılmak varsa ne kadar düşünsende bunun önüne geçemeyeceksin sonuçta
Orası öyle önüne geçemem, bu hatayı ben de yapabilirim. Benim korkumu yenmem gerekiyor yoksa hep tedirgin bir psikolojim olacak gibi
...
Iste düşünmeyi birak. Paranoya yapma hayatina bak
Çok bostayim düşünmeye vaktim var dbdbjd kendime meşgale bulmam lazım, ama hiç isteğim yok ya eskiden hiç takmazdim böyle şeyleri
Bak sebep belli. Kendine bir iş bul. Boş dururken insan sacma düşünceler ile bu olayları kendine çekiyor.
Burdaki aldatma abuk subuk soruları cevapları okuyimca demekki , bilinc altı oluyor.
Aslında bı kere falan denk geldim toplasan, ama bilinçaltımda ne varsa artık. Koç dolunayı da etkiliyor jheralde
Besmele cek
Abdestli uyu
Regliyim
Engel mi?
Alınca gene kan geliyo kaciyo ama eger kabul oluyosa aliyim
Ben bilmiyorum bu konuyu:) sen yine de al, zarar gelmez:)
Hastalık
Rahatsızlık de bari
Yani