Mesela ben asslaa kapım açık uyuyamam. Sanki biri gelip bana zarar verecekmiş gibi hissediyorum. Sanki o kapının kapalı olması beni ölümüne koruyacak nitelikte. Çevremdeki insanlara da bunu öyle empoze ettim ki artık onlar da kapıları açık uyuyamıyor. Hshfkcnclsğxö
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl-Falezlerde yüzmekten çok korkuyorum.
Vay babanın düşmanlarını... Buraya resmini bırakacağım Antalya'da bu yerde denize girdim 3 kuzenimle. Suya inerken paslı ve eski bir merdivenden adım ata ata girdik. Abi dediğim kuzenim girmişti ilk. 20 metre kadar ilerledi. Hadi gel biraz açılalım dedi. Onun yanına vardığımda arkamı bir döndüm ki dönmez olaydım... Karşımda kocaman dağ gibi bir uçurum. Dalgaların kıyıya vuruşu ve o iğrenç yosunların nadir su vuran kayaların tepesinde bıraktığı midyeler... Kendimi toplarım diye kafamdaki deniz gözlüğünü gözlerime baktım. Aşağısı yukarısı kadar korkunçtu. Kaya parçaları 5-6 metre altımızda, az ileride yüzen küçük balıklardan oluşan bir sürü vardı. Kafamı açık denize doğru çevirdim su altında. Su aşırı berraktı ancak açık denizin su altındaki koyu mavi derinliği... Talassofobim (okyanus fobisi) başladı bende. Yan tarafta duran koca kayaya baktım o da zalim bir dev gibi göründü gözüme. Kafamı sudan çıkardım ve abi dediğinm kuzenime dedim ki ben çıkmak istiyorum. Diğer kuzenlerimle beraber konuşup beni ikna etmeye çalıştılar ancak 5 dakikadan uzun yüzemedim. Çok korkmuştum. Üzerime üzerime gelen uçurum, derin ve uçsuz bucaksız denizden köpek balığı gelebilme ihtimali, aşağıdaki kaya parçaları arasından gelebilecek diğer tehlikeler... Hepsi korkunçtu. Bir daha falezlerde ve kayalıklarda denize girmem.
11 Yorumla- +1 yıl
WOW ! Yazabilecek bir şey bile bulamadım şu an.
En İyi Cevaplar
+1 yılGün içerisinde işim gereği çok fazla mikroplarla iç içe olduğum için, en ufak bi hayvanın başını okşasam dahi elimi yıkama ihtiyacı hissediyorum. Eger o hayvana dokunduktan sonra başka bir hayvana temas edersem ve bir hastalık varsa ve o hayvan benim hatam yüzünden hasta olursa diye korkuyorum. Ama şükürler olsun temizlik hastalığı boyutunda değil takıntım.
05 Yorumla- +1 yıl
Sağlıkçı mısınız? Hastanede çok uzun süre bulunan insanda bu maalesef ki oluyor. Kendimden biliyorum
- +1 yıl
Veteriner hekimim. Dezenfektandan alkolden yıldım inanın artık djdjdj
- +1 yıl
Jxogkgmclx sağlıkçısınız işte. Cildi tahriş eder ya, egzama vsvs tetikleniyor kimyasal şeylerle.
- +1 yıl
Henüz yok öyle bir şey de. Aman iyi şeyler düşünelim. 😅
- +1 yıl
Aynen kötülüklerden korunun inşallah. 😇
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTam fobi değil ama asansör diyebilirim. Hep bir bozulacak da içinde kalacam endişesi taşırım bindiğimde. Sanırım küçükken ilk defa bindiğim asansörde kalmamın bir etkisi olabilir bu 🙈
13 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda en çok korktuğum şey asansörlerdir. Çocukken bir kez yetişkinken de bir kez kaldım. Zaten asansörlerde telefon çekmiyor, bindiğim an ya kalırsam, ya bozulursa ya kapısı açılmazsa, ya halatları koparsa, telefonum çekmiyor kimseye ulaşamam kimse benim orada olduğumu bilmez ölürüm. Aaayyyhhhh panik atak patladı bende şu an. 🤯
- +1 yıl
9. katta oturan arkadaşa gitmiştim, daha küçüğüm ilk okul falan. asansör 9a gelirken yavaşladı ama 9da durmadı, dedim 10da duracak sanırım yanlış mı bastım acaba. 10da da durmadı devam ediyor yavaş yavaş. bina zaten 12 kattı sanırım. korktum stop'a bastım. tekrar 9a indim, yine durmadı iniyor 8e. tekrar stop. bu sefer tam 9da kendim stopa bastım açtım kapıyo. çok korkmuştum :/
- +1 yıl
Ben işte deliriyorum böyle şeylerde. Mesela bindim farazi söylüyorum 3'e bastım hareket etmeye hemen başlamazsa benim nefes duruyor. Ya da ineceğim kata geldim asansör açılmazsa hemen anında böyle, nefesim duruyor. 🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılYolculuk fobisi, ben uydurdum ismini ahdjajjd
Tek başıma seyehat edeceğim zaman inanılmaz strese giriyorum daha 1 hafta önceden. Gerekirse tatile gidecek olayım farl etmez.
Ha yine tek başıma yolculuğa çıkmama engel olmuyor ama o 1 haftayı zehir ediyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Ay cjkflc çok garip geldi bana bu, çünkü en sevdiğim şey.
- +1 yıl
Ben de seviyorum işin tuhaf tarafı ahfjejdj ama özellikle yolculuk başlayana kadar korku geçmiyor
- +1 yıl
Sosyal anksiyete mi oluşuyor acaba
- +1 yıl
Yok daha çok ya yetişemezsem otobüsü kaçırırsam gibi korkular oluyor. Bir de anlamlandıramadığım bir huzursuzluk yaşadığım yerden uzaklaşıyorum diye audjwjd sanırsın gurbete gidiyorum alt tarafı 3 4 günlük tatil
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
45Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılFobim yok sanırım bu en büyük fobim 😄👍 Keyifli günler..
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahah muazzam, teşekkür ederim size de keyifli günler dilerim. 😇
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. 😄🤘🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılÖrümcek fobisi
10 Yorumla Böcek fobim var, öyle kaçmak gibi değil ama ya yok edecem ya uzaklaştıracam yoksa rahat edemem huylanırım. Küçükken içtiğim içeceğin içinde arı varmış ve ağzıma geldi. Çocukken o olaydan sonra bardağımı önce suda çalkalar sonra içecek koyar içerdim. 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ayy aşırı korkunç. :(
+1 yılvar ama söyleyince gülüyorlar hep 🥺 öncelikle fobimi ben seçmedim 🥺 fobiler insanların başlarına korkunç bir şeyler geldikten sonra oluşan şeylerdir neyse tavşan benim fobim ama istemsiz elimde değil 🥺🥲
12 Yorumla- +1 yıl
hahaha elbette kimsenin buna alay etmeye hakkı yok. Boş ver insanları. :)
- +1 yıl
evet ama işte 🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılIslık şeklinde esen rüzgardan korkarım yazarken bile tüylerim diken diken oldu. Yükseklik hayvan vb korkularım yok birde yatarken soluma dönük ve arkamda duvar ve ona benzer bir şey olmaz ise kesinlikle uyuyamıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de aynı şekilde yatacağım şey ortadaysa uyuyamam. Duvar olmalı. Sırtım duvara dönük uyuyamam asla.
+1 yılToparlanmış polar ya da battaniye oturamıyorum dokunamıyorum penye ya da nevresim çorşafta uyuya biliyorum battaniyem yumoş yumoş olmalı küçükken bizi keçi kılı battaniyelerde yatırırlardı sıcak tutar diye bütün gece tenime batardı yünleri ondan böyle oldu galiba
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- Denizin yosun ve kayalık bölgelerinde yüzmemek : Sanki aralarından bir tuhaf deniz canlısı bir şey yapar gibi geliyor. Ama deniz gözlüğüm varsa eğer, o zaman da kayalık ve yosunlu bölge üzerinde yüzmeyi seviyorum😊
14 Yorumla- +1 yıl
Hahahaaj çok orijinal fobi
- +1 yıl
Suyun altını görüp güvende olduğumdan emin olmalıyım🙂
Ah şu Amerikan filmleri; Katil Balina!.. Katil Köpek Balığı!..😂 - +1 yıl
jdkfhlkjsabfdlvbfdslkvsld bunlar hep Amerika'nın oyunları :Dadjalds
- +1 yıl
Bu sezon hamsinin az olmasında da Amerikan parmağı var zaten🤣
+1 yılYüksek binalara, minarelere vs aşağıdan bakmak. En son galata kulesinin orada kafamı kaldırıp baktım afalladım, başım dönmüştü. Mezarlıklardaki upuzun selvi ağaçlarından da korkuyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Yükseklik korkusu sanırım.
+1 yılUçaktan korkmuyorum defalarca uçağa bindim ama yşne de her seferinde uçak kalkış yaparken ellerim bi terler. Fobi değil ama garip bi durum geriliyorum biraz
13 Yorumla- +1 yıl
Fobi değil bence anlık bi panik hali sadece. Normaldir.
- +1 yıl
Yok fobi değil heyecan gibi bişey
- +1 yıl
Evet kesinlikle
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende kapi acik uyuyamam, gardolap acik da uyuyamiyorum, icinden ocu cikacak sanki:) aliskanlik olmus kapamak.
Parmak ve elle ilgili kesikleri, yaralanmalari gormek cok ama cok etkiliyor beni, abartili. Dedemi is kazasi yapip 4 parmagini keserken gordum ondan beri boyle travma oldu. Kagit bicak kesiklerinden acayip korkuyorum.12 Yorumla- +1 yıl
Travmatikleşen şeyler çok daha zorlaştırıyor her şeyi. Uzman yardımı almayı düşündün mü hiç?
- +1 yıl
Yok, o anlik oluyor ciddi degil:)
Oda bir şey mi biri yanımdayken uyuyamam tek olmam lazım yolda yürürken sağ elimde telefon olmadan kendimi eksik hissediyorum
21 Yorumla- +1 yıl
hahahahhaha :D
+1 yılHiçbir şey yokken garip garip sesler çıkarıp sesimi yükseltiyorum snksnskdksks bana eğlenceli geliyor ama dışardan nasıl gözüküyor dur kim bilir
12 Yorumla- +1 yıl
DKhksbdfvsvksdv garip bir fobi değil ki bu.
- +1 yıl
Hobi diye okumuşum 🤦🤦
+1 yılİki karıncanın kavga edip , Arı’nın buna seyirci olmasına fobim var 🙄
00 YorumlaBende kapı açık uyuyamam koridordan bir şey geçecekmiş gibi gelir. Ayaklarım yorganın dışındaykende uyuyamam.
10 Yorumla
+1 yılDelik delik ya da pötürlenen şeylerden iğreniyorum tüylerim diken diken oluyor en basidinden fazla delikli peynirler içimi gıcırdatıyor.
10 Yorumla
+1 yılBattaniyeyi uyurken yuzumu kapatmadan uyuyamam odadaki esyalar insana dönüşüyor arada kafayı yiyom degisik sıfatlara giriyolar
28 Yorumla- +1 yıl
Dilerim en yakın zamanda kurtulursun bundan.
- +1 yıl
Yok cocukluktan kalma bişey gecmiyor
- +1 yıl
Soy adınmı avşar?
- +1 yıl
Hm anladim kusura bakma tm
- +1 yıl
Psikologa gittiniz mi daha önce
- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılhayatta en çok arı dan korkardım dedim ben bu işi çözeceğim kursa gittim arıcı sertifikası aldım şimdi 10 kovan arım var her baktıgımda hiç sokmasa 4 ,5 tane sokuyor hatta sokmasa gidip parmaklıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılYere düşen şeylerini çoğunu almam. Gururum ve para dışında.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAaa hiç fark etmedim bende hep kaparım kapıyı öyle uyurum 😃😃😅😂
10 Yorumla
+1 yılFobim yok ama güzel soru sormuşsun aslında fobiden çok takıntı diyelim yani artık tedavi edilmezse takıntı oluyor senin nasıl takıntıların var
13 Yorumla- +1 yıl
Takıntı olarak bakarsak bu kapı kapatma olayı var bende işte.
- +1 yıl
Yani kapı kapalı olmazsa rahat değilsiniz
- +1 yıl
Evet
+1 yılBende kapı açık olduğu zaman ve üstüme bir şey örtmediğim zaman uyuyamıyorum 😄
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir yere oturacaksam mutlaka sırtım duvar tarafına gelmeli. Daha çok güvende hissediyorum öyle.
10 Yorumla
+1 yılGördüğümden korkmam görünmeyen lerden aşırı derecede tirsarim
10 YorumlaFobi sayılır mı bilmiyorum ama kusmak beni korkutuyor, midem bulandığı zaman kendimi aşırı kasarım sırf kusmayayım diye. Kötü bir his baya.
01 Yorumla- +1 yıl
mm değişik.
- Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılUçak inip kalkarken çok geriliyorum. Bir de üzerime örttüğüm şeyden her yerim çıkabilir ama ayağım çıkamaz 🥶çıkarsa birisi yer.
01 Yorumla- +1 yıl
Usıelffşdğltöfidşdödçdş özür dilerim ama çok güldüm.
bir vakitler bende öyleydim takıntı yaptığım herşeyden bir bir baz geçtim tavsiye ederim dhfhf
01 Yorumla- +1 yıl
Shdukdvnck harikaaaa tebrikleeerrr
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde ayni fobi degil de tik gibi kapı illa kapali olucak yaz da olsa illa yorganım olucak
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında bende de öyle. Gündüz evde yalnız olsam bile kapatırım. Ama gece iş biraz daha ciddileşiyor korku derecesine giriyor.
Cevap sahibi+1 yılEvet ya bende sanki ayak ucumda cinler varmis gibi hissediyorum
Kişilik & Karakter konusunda 973 cevap paylaştı. O bende de var kapı kapalı olacak perde geceleri kapalı olacak
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bu konuda takıntılıyım
+1 yılIşıklı ortamda uyuyamıyorum bende karanlıkta uyuyabiliyorum sadece
03 Yorumla- +1 yıl
Bu fobi değil alışkanlık bence
- +1 yıl
Kendimi çekmeyi sevmiyorum bu fobim de var
- +1 yıl
Bu değişik işte haha
+1 yılBende okb var günüm takintilarla geciyo anlatırsam uzun
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kızın elini tutmadan yuruyemem.
Ama öyle biri yok
00 Yorumla
+1 yılKapı kapalı olcak ve minicik bir ışık dahi olmayacak 🖐️🖐️🖐️
00 Yorumla
+1 yılIslak mendilin yanımda yırtılması dişlerini kamaştırır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Böcek fobim var ( garip değil ama )
11 Yorumla- +1 yıl
evet olağan bir şey.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyak görmekten tiksiniyorum midem bulanıyor görünce
03 Yorumla- +1 yıl
Bu şeye sahip çok insan tanıdım ben de.
Cevap sahibi+1 yılTek değilim yani
- +1 yıl
Değilsiniz evet 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılEmetofobim var yani mide bulantısı hissinden aşırı korkuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılşişme köstüm giymiş palyaçolara karşı garip bir fobim var
02 Yorumla- +1 yıl
Çocukken ben de çok ağlıyordum görünce. Eğlenceli olacağız derken korkunç oluyorlar. 😬
Cevap sahibi+1 yılbana yapıştı kaldı normal köstümlülerde sorun yok ama şişme olunca terelliler geliyor niyeyse
+1 yılKimsenin yaninda yemek yiyemem hobi degil ama boyle garip huyum var ailem disinda kimsw beni yemek yerken gormez acliktan oliyim gerekirse yinede yemem😒
10 Yorumla
+1 yılBaşkasının battaniyesini üstüme örtemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılElim ıslakken kazak, battaniye gibi şeylere dokunamam
10 Yorumla
+1 yılŞimşek çakarken dışarda duramam.
20 Yorumla
+1 yılDeve ve ayı fobim var. Korkuyorum ama seviyorum da bu hayvanları. Dağda ayı ile karşılaşmak istemem. Deveninde kinini görmek istemem.
00 Yorumla
+1 yılBenim çok garip fobilerin var yaşanılan dinlemek istersen soyliyim :))
03 Yorumla- +1 yıl
İstemişim ki sormuşum 😅
- +1 yıl
Bilmediğin duymadığım çok şey vardır belki.. tabiki her insanin farklı hobileri var
- +1 yıl
Takip isteği atim sana mesaj yaz soyliyim sana..
Gizli Üye(25-29)+1 yılFotoğraf çekilmeyi sevmiyorum. Sonra Aileme bir şey olursa diye kaygılanıyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlk olana gelince instadan ekledim foto yok diye arkadaşlıktan çıktı. İkinciye gelince anksiyete
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ata sol taraftan binmem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılYükseklik korkusu var
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılÜstüm açık uyuyamam
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKemirgen hayvanlardan hoşlanmıyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. Parmağımı emerek uyuyormuşum hala büyümedim
12 Yorumla- +1 yıl
Bu fobi değil ki, alışkanlık. 😅
+1 yılben de asla kapım açık uyuyamam
12 Yorumla- +1 yıl
Uyuyabilenlere her zaman hayret ettim doğrusu.
- +1 yıl
babama anlatamıyorum bunu orası da ayrı bir olay.
+1 yılNeredeyse çok şeye fobim var
02 Yorumla- +1 yıl
Mesela?
- +1 yıl
Asansör yükseklik böcek uçak iğne böyle gider
+1 yılParmaklarımı ısırarak çıtlatıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
🥺
+1 yılPortakal fobisi var bende
06 Yorumla- +1 yıl
Udmdnkxkd lan :D
- +1 yıl
Ama nasıl, portakalın nesinden? 😳 En sevdiğim meyve. Kışı bana sevimli hale getiren tek şey onun varlığı.
- +1 yıl
Portakalın heryeri sorun. Soyarken gözüme kaçan asit kör edecek gibi geliyor. Soydun, parçacıklarını ısırdığımda yaşadığım korku ve dehşet anlatılamaz zaten. Mandalina da sorun yok ama o güzel
benim de kapalı kapı takıntım var
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılBende senin gibi düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılSenin dudaklarını öpememek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılGarip yok
00 Yorumla
+1 yılMesela yorgan olmadan yatmam
00 Yorumla
+1 yılÇıplak ayak görmekten hoşlanmıyorum iğrenç 😄😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaz kış rahat yatmayı severim bende giymem
00 Yorumla - Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026