Kişilik & Karakter Kurduğunuz o düşleri unuttunuz mu? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Tarkan'ın Milli takımımız için yaptığı şarkıyı dinlerken aklıma geldi de. Ulan ne düşler kurduk unuttuk sonra he. O zamanlar ülke de güzeldi, Brezilyaya yenildiğimiz için üzülüyorduk en fazla hahah. Zır delilere selam olsun.. 🦁 Kurduğunuz o düşleri unuttunuz mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Kurulan düşleri unutmadık, olmamasına alıştık, olduramadığımıza. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Hepsini gerçekleştireceğim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. hayır unutmadım 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Her seferinde görüşümü sırala kısmından yapmaya çalışıyorum kendimi aptal gibi hissetmeye başladım 😂 Neyse Unuttugum hayallerim de var daha yapacak olduklarım da var... 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hayır unutmadım hala tazeliyorum ama bilmiyorum artık eskisi gibi hevesli değilim daha kırık daha buruk yaklaşıyorum 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Düşlerimi unutmadım elbette ama gayretim azaldı, yoruldum. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Geçmiş güzeldi, gelecek daha güzel olacak inşallah. 0 0 Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı. Kurulan düşleri unutmadım sadece artık kurmuyorum düş falan. 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Düş kurasım yok nedense ama cidden o zamanlar daha mutluyduk net 😄 0 0 Yorumla
_Rabişşşşş Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Benim düşlerim çocukluğumda kaldı gerçekler dünyasında yaşıyoruz artık. 😒 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kurmadimda o hayal kırıkliginida yaşamiyorum 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Unutmadım ama yaşama hevesimde kalmadı.. 0 0 Yorumla
denizsrhythm Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl İzledim o belgeselleri maçları falan ağladım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kurulan düşleri unutmadık, olmamasına alıştık, olduramadığımıza.
Hepsini gerçekleştireceğim
hayır unutmadım
Her seferinde görüşümü sırala kısmından yapmaya çalışıyorum kendimi aptal gibi hissetmeye başladım 😂 Neyse
Unuttugum hayallerim de var daha yapacak olduklarım da var...
Hayır unutmadım hala tazeliyorum ama bilmiyorum artık eskisi gibi hevesli değilim daha kırık daha buruk yaklaşıyorum
Düşlerimi unutmadım elbette ama gayretim azaldı, yoruldum.
Geçmiş güzeldi, gelecek daha güzel olacak inşallah.
Kurulan düşleri unutmadım sadece artık kurmuyorum düş falan.
Düş kurasım yok nedense ama cidden o zamanlar daha mutluyduk net 😄
Benim düşlerim çocukluğumda kaldı gerçekler dünyasında yaşıyoruz artık. 😒
Unutturdular maalesef
unutuldu hepsi birer birer
Ne yıldı ama.
Unutamadım ama rafa kaldırdım
Düşler hep hayaldi hayal kaldı
Kurmadimda o hayal kırıkliginida yaşamiyorum
Unutmadım ama yaşama hevesimde kalmadı..
Yeni umutlar eski hayalleri unutturuyor...
Unutmadim
İzledim o belgeselleri maçları falan ağladım.
Hayır