ben bayılıyorum :)
seviyorum
sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben bayılıyorum :)
Sadece sonbaharı değil, her baharı severim. Her baharın tadı başkadır. Meyvesi, havası, oluşturacağı ortamı bambaşkadır. Her bahardan birşeyler koparmak güzeldir. Keyfini sürmek gerekiyor. (Bu elit seviyede ekonomik rahatlığı olanlar için)
Ülkemizde ise: En güzel bahar yaz ayıdır. Çünkü kabaran elektrik ve doğalgaz faturaları yoktur. Cepten daha az para çıkar. Hava sıcak olduğu için insanlar işe otobüsle değil yürüyerek giderler. Böylelikle günlük adımları 60-70 bine çıkmış ve sportmen bir ülke haline gelmişizdir. Spora ve sanatçıya önem veren bir ülkeyiz.
Farklı bakış açısı ile sorunuza cevap vereyim dedim.
Cevap
32Cevap
Severim de artık sonbahar sonbahar değil bildiğin kış oldu artık
Son baharı seviyorum
Valla ortada sonbahar olsa seveceğim de yok, bir gün kış gibi üşüyorum, bir gün kış gibi donuyorum. O yüzden ben sonbahar yerine yazı tercih ederim.
Her mevsimi seviyorum sonbaharda grip olma olasılığım oldukça yüksek oluyor bununla uğraşmaktan mevsimi fazla yaşayamıyorum
Bilmiyorum yahu. Sonbahar çok dengesiz oluyor. Kazak giysen sıcaklamazsın tişört giysen üşümezsin. Tarafını belli et eyy sonbahar
Bu memlekette hiç sevmem çünkü sonbahar olmaz kış olur direkt :D
Senin sevdiğin her şey güzeldir
Ben de sonbaharı severim bu arada:)
Her mevsimin bir güzelliği var ama tercihim ilk bahar ve yaz
Ciao
Benimle çok uyumlu ve en sevdiğim mevsim. Kuru yapraklar üzerinde zıplama, yağmura tutulma, kendine has kokusu, sadeliği ve bence çok daha sessiz bunu seviyorum.
Bahar da doğmuşum doğal olarak iki baharı da severim 🫶
Evet seviyorum sıcak çekilmiyor, özellikle Alanya Türkler Eylül Ekim ayında güzel oluyor
Cam kenarında yagmur sesi dinliyorum harika bir şey
Ben ilk bahar insanıyım
Seviyorum. Düşen yapraklarda aşkı arıyorum.
Bir Mersinli olarak çok
Yazın burası gerçekten çok sıcak, bizim klima günde 2 kova su üretiyordu
Ben her mevsimi ayrı seviyorum
Her mevsimin güzel yanı var
Evet seviyorum.
Çok severim
o koku o sadelik evet
Derdi nedir bu sonbaharın 😊
hayır böyle mevsimin mk
Evet 🤓
Çok seviyorum
Özelden yazarmsn