Psikiyatri hastahanesinde 2 hafta kaldım ben.. burada benden daha deli bulman zor. Tescilli deliyim. Ama raporum yok. Bilerek almadım, istersen alabilirsin demişlerdi :))) 2 hafta da biraz kafasını toplasın diye bırakmışlardı yoksa 2 güne kendime geldim. Hayat şartları ve başıma gelen çok acı olayları kaldıramadığım için düşmüştüm. Anlatmak çok uzun sürer..
Merak ettim şimdi anlat gitsin özelse tabi anlatmak istemiyorsan sende kalsin bence sen deli değilsin kendine öyle deme (: sende kimse bu hayatta deli değil unutma sadece üzüntüden stresden kaynaklı kendine toparlamaya bak ve yoluna devam et
Sadece birsey değil ki bu. Bir sürü kötü anı yaşadım ben. Eğer dinlemek istersen özelden yazabilirsin, burada uzun uzun yazıp insanları üzmek istemem. İyi bir gün geçiren biri vardır, okur üzülür falan gerek yok.
Sağol. Aslında şöyle bir durum var. Psikiyatri hastahanesinde bir acı dolu yaşamı olan, ne biliyim işinden flas edip gelenler vs. falan var. Onlar bir süre kalıp gidiyor. O insanlar toplumdaki çoğu kişiden gerçekten daha aklı başında. Ben bunda hemfikirim. Ama bir de akli dengesi cidden yerinde olmayanlar var. Mesela gördüğü her eşyayı kendisininmiş gören birisi vardı orada. Karşıma geçip dik dik bakan ve bunun normal olduğunu söyleyen birisi vardı. Hemşire gelip uzaklaştırırdı o kişiyi.:)) Öyle ilginç bir deneyim oluyor tabii ama gidilmemesi gereken yerlerden. Kimse düşmez umarim
Deli değillerdir onlar Akillidir bence sadece içine atmişlardir dişa vurmadiklari için de öfke patlamasi yaşamişlardir dediğin kimse kimse düşmesin umarim ama sen yoluna devam et
İşte öfke patlaması yaşayan veya aşırı benim gibi içine kapanan kişiler zaten normal kişiler. Ama 2. kısımda anlattığım kişiler insan içine çıktığında büyük kaosa sebep olur. Ve tedavi de edilemiyor onlar artık alışkanlık olmuş. Hayatı orada geçecek yani o kişilerin. Bende istemem, keşke iyileşmelerine bir olanak olsa. Ama hemşireler senelerce kaldıklarını ve cidden iyileşme ümitlerini artık kalmadığını söylemişti. Düşünsene tramvayda denk gelsin böyle biriyle aldı telefonunu elinden mesajlara girdi. Önunde içtiğin meyve suyunu aldı içiyor. İnsan içine nasıl karışacak bu kişi. Büyük sorunlar olur :)
Hatta geçen gün monitöre de çaktım bir tane. Görüntü gitti geldi ufak çaplı bir kalp krizi geçirdim şimdi monitörler çok pahalı yenisini alırsam evlat acısı gibi çöker içime. :)