Kişilik & Karakter Hiç delirmenin eşiğine geldiniz mi? Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Gelin katılın siz de bizeBizde herkese yer varDostlarım hep Napolyon, hepsi SezarBol miktarda Hitler de çıkar ayyBol miktarda Hitler de çıkarrrr https://m.youtube.com/watch?v=ytbUzbTEshw Hiç delirmenin eşiğine geldiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Ya geldin mi hiç bilmiyorum. Eğer geldimsede büyük ihtimalle farkında değilimdir. Bir insan dedemin eşine nasıl gelir çok bildiğim bir konu değil. İnsan o an ne hisseder nasıl bir ruh haline gelir bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eşiğine gelmem direk deliririm delireceksem ya hep ya hiç 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Çoğu zaman 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yani hatırlamıyorum ama herkesin hayattan bıktığı sinir krizi geçirdiği dönemler olmuştur Önemli olan bu dönemlerden sağlıklı bir kafayla çıkmak 1 0 Yorumla
denizelaa009 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Şu an olduğum evredir evet zor bir evre fakat bir şekilde düzelir diyip kendimi iyi etmeye çalışıyorum. 1 1 Yorumla Blondesmann +1 yıl Umarım geçer 🙏🏻 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İsmim Olric benim var olmayan bir kişilik :) ne kadar akıllı olduğumu tartışmayalım bence :) 1 0 Yorumla
meryybomb Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl O raddeye gelmedim ama ruhumun çöktüğünü hissettiğim oldu... 1 0 Yorumla
Esra432 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Műsteri temsilcisi oldugum icin gunde bir kac kere geliyorum 1 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Hangi şirket 😊 Yorumla
Pudralı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Geldim. Getiriyorlar insanı o hale 2 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. O eşiği atlayalı çok oldu 😂 1 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Hiç o moddan çıkamadık ki 1 0 Yorumla
KaybedenKazanır Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence delirmeye bile başladım 😏😏 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl eşiğine değil direkt delirdim 1 1 Yorumla denizelaa009 +1 yıl Bu karara nasıl vardın? Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ayda bir cok degil. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla