Yüzleri yoktur belki.. Yani ne oldukları az çok bellidir ama bundan vazgeçemezler bir türlü karakterleri gereği.. Sürekli insanları suistimal etmek, sömürmek cazip geliyordur.. Böyle olunca da aşağılık kimliklerinin ifşa olmasından çekiniyorlardır..
Bu sitede en keskin, en net ve benden daha açık sözlü biri varsa buyursun gelsin. Hodri meydan.
Ben aylardır bu durumdan şikayetçiyim zaten.
Ulan 26 yıl silahlı kuvvetlerin her noktasında adam gibi yaşadık. Ama şu piyasaya çıkınca çakalların kurt olduğunu görüyorum ve buna bir şey yapamıyorum ya buna deli oluyorum.
İma edilir genelde. Karşı taraf anlamak istemez veya anlamamazlıktan gelir. Net olunca şansını baştan kaybedebileceğini düşünerek işi yokuşa sürer. Genelde net olunması gereken konular (bireysel istek, beklenti ve çıkar uğrunda olduğundan) uzatırlar...
Herkesin doğruları farklıdır. Direkt söylemek hiçbir zaman doğru bir yöntem değildir uygun bir dil ve uygun bir zaman tercih edilmeli.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Üçüncü yüzünü göremediklerimiz çok o yüzden. Görünce de ilk iki yüzünden vazgeçer zaten insanlar. Ne istediğini söyleseler bile ne kadar doğru olduğunu nereden bilecekler samimi olma konusunda.