Hayatınız boyunca unutamadığınız en büyük travmanız neydi.. @.@

Hayatınız boyunca unutamadığınız en büyük travmanız neydi.. @.@
Bir sene önce öyle birini sevdim ve öyle bir her şeyi yalan çıktı ki, ruhen 10 sene yaşlandığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Hala lafını ediyorum çünkü etkisi hala tam anlamıyla geçmedi. Nefret devam ediyor.
Annem hastalıktan yatalak olmuştu sinir hastaligindan dedemde ona vurup bizimde esyalarimizi kapiya koymustu ve sinir hastası olmasinin sebebinin benim günlüğüm olduğunu öğrendiğimde en buyugu buydu. Günlüğümde yazardim dedem beni kovdu istemiyor falan onlari okumuş. Simdi daha iyi tabi ama acisi gecmes
Kalça ameliyatına giren annemin, ameliyatın son 15 dksında kalbinin durduğunu soyleyen doktor sayesinde yaşayıp yaşayacağım en kötü an'ı yaşadım.. Bu bir travma sayılır mı bilmiyorum ama yaşadığım en kötü an kesinlikle buydu.. Allah daha kötüsünü göstermesin..
Teşekkürler 🙏
Şu an yaşadıklarım.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Amcamı kaybetmek. 22 sene oldu ama hala özlüyorum..
şu an yaşadığım hayat
Kalp ameliyatı geçirmem ve bebeklerimi korkuyla endişe ile yoğun bakımda iken beklemek en büyük travma idi benim için..
dağ gibi babamın pankreas kanserinden 45 kg kalmış halini görmek
saglık artı ailevi problemler artı dost ihaneti üst üste olması kötü
Korunmasız cinsel birliktelik ardından sevgilimin reglinin 15 gün gecikmesi.. Gece uyku girmiyodu gözüme üff bi de tam yumurtlama döneminde yapmıştık.. Siz siz olun takın şu lastiği yola öyle devam edin
Evde yediğim dayaklardı galiba sfdfsfdfs
Küçükken kaciriliyordum hic unutmam
Çocukluğumdaki şeyler
Neyse ki geride kaldı
Hayatım kanka
Yanlış terapi😐
Söyleyemem 😶
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?