Bugün çektiğimiz bir fotoğrafla aklıma bu soru geldi ve güzel bir soru olacağını düşünüp sormak istedim :)
El ele tutuşmak insana kendini gerçek anlamda güvende hissettirir mi? Veya kendinizi başka nasıl güvende hissedersiniz?

Bugün çektiğimiz bir fotoğrafla aklıma bu soru geldi ve güzel bir soru olacağını düşünüp sormak istedim :)
El ele tutuşmak insana kendini gerçek anlamda güvende hissettirir mi? Veya kendinizi başka nasıl güvende hissedersiniz?
Bence el ele tutuşmak insana kendini güvende hissettirir kesinlikle. Bir de samimi bir şekilde yapıyorsanız bunu, karşıdaki de samimiyse o zaman onun her zaman yanınızda olduğunu bildiğiniz için içiniz huzur dolar ve o eli hiç bırakmak istemezsiniz.
Bi kadın için gerçekte değil ama manevi olarak birine sığınma kollarının altına girme eğilimi vardır. Kodlarımızda var bu erkek korur kollar vs o yüzden evet bazıları için el ele tutuşmak sarılmak bu anlama gelebilir.
Cevap
17Cevap
Kimin elini tuttuğuna göre değişir
Evet güvende hissettirir ve mutlu eder
Acaba herkesle Elele tutusunca ayni duyguyu mu hissediyorsun merak ettim bu konuda çok deneyimli olarak gördüm seni herkesin eli ayni güven duygusunu mu veriyor sana 🤔 yaninda arkadas da Boga ya da koc burcu mu boynuz vs seviyor galiba
Tasma takiilmis köpek hissi veriyo bence gereksiz kol kola gir daha içten bence birde böyle sahibiymis gibi elimden sımsıkı tutup sürükler gibi yürüyenler var bakıp bakıp gülüyorum sanki elini bıraksa kaçacak gibi tutuyo 😂😂😂😂
Sevdiğin ve inandığın birinin elini tutuyorsan evet, güvende hissedersin.
Tabii ki..
Güven ve ayrıca sahiplenme duygusunu beraber barındırır içinde..
Küçük kardesim veya yeğenimin elini tutunca o kadar huzurlu hissediyorum ki; sanırım bu duyguyu hiçbir şeye değişemem
tuttuğun el de sürekli değişiyor bu ne hız? Gardaşım mustiyle de çok yakışıyordunuz. Yazık oldu aslan gibi delikanlıya
hayırlısı olsun😂
El ele tutuşmak güvenden öte iyi hissettirir. Ama sevdiğin adamın göğüs kafesine başını yaslamak cennet misali.
Araştırmaya göre sevdiğimiz kişinin elini tutmak, deriye bastırılan sıcak bir metal parçasının vereceği acıyı uyuşturabilecek kadar etkili
Kimin elini tuttuğuna bağlı olarak değişir. Bazıları beni bogacakmış gibi tutar mesela. Hiç güvende hissetmem.
Hava sıcak iken sevmem kışın hoş oluyor da yazın kimse dokunmasın bana
Hissettirir. Hem de yalnız ve daha savunmasız hissettiğin bir an ise daha da güzel hissettirir
Kendi elimi tutunca güvende hissediyorum evet demek ki doğru
Hayır hissettirmez. Güvende hissetmek için başka birinin eline gerek yoktur
Elimi tutma değil ama ayağımı yıkarsa güvende hissederim
Sevdiğin insanların sevdiğine inanıp tutuyorsan her zaman güvendesin demektir. Yeterki yarı yolda bırakmayanlarla karşılaştırsın Yaradan.
Hayatımda hiç el ele tutuşamadım maalesef hiç sevgilim olmadı nasıl bir duygu bilmiyorum
bilmiyorum daha önce denemedim dsds yanii belki deger aldıgın gördügün yerde isen seni senden seviyor ise vs vs dolayısyla olurr
Güvende ve huzurlu hissettirir..
İstediğin birisi ise olabilir
Evet hissettirir
Sevdiklerinle tutuşursan hissettirir
Evet satılmakta öyle hissettiriyor
Sarılmak*
Ben çok mutlu olurum.
Denemedim hocam bilemicem
O nasıl el ya 40 yaşında erkek eli gibi 🤣
Hiç tutmadım bir kızın elini
Foto bahane bilekteki sahane 😊
Bilin bakalım ne ekşik