Arkadaşlar, arkadaşımın yaptığı sizce aşırı saçma değil mi?

Merhabalar. Bundan sekiz yıl önce burdan KS den Bir kızla tanıştım. Arkadaş olduk yıllarca görüştük konuştuk. Hatta o kadar ilerledi ki onun yaşadığı şehire gittim evinde kaldım artık ailelerimiz bile biliyordu birbirimizin her şeyini biliyorduk. Arkadaşım iki yıl önce evlendi Ben de bu sene evlendim. Ama ne olursa olsun aramızdaki bağ hiç kopmadı. Taki ben hamile kalana kadar. Arkadaşım evlendiği günden beri çocuğu olmuyor. Sürekli tüp bebek tedaviler falan yaptırıyor. Ben bu süreçte de onun hep yanında oldum hep moral verdim Ama nedense ben hamile kalalı beri bana soğuk davranmaya başladı. Ve bana bir gün dediki niye böyle yapıyorsun dediğimde kıskançlık yaparım diye korkuyorum o yüzden sana yazmıyorum dedi. Ve asla ben onu kıskandıracak bir insan da değilim Her gün konuştuğum insan yazmaz oldu haftada 1 2 haftada bir Ben yazarsam zorla cevap veriyordu. Sonra o kadar sinirim bozuldu ki ben de yazmayı bıraktım 1.5 ay boyunca bana yazmadı Ve sonra baktım numarasını değiştirmiş Şu an nerede ne yapıyor hiç bilmiyorum bile zaten sosyal medya hesapları yok. Sizce ben bunu hak ettim mi? Ben onun her anında yanında olmuştum ailesinin hastalığında bile maddi manevi elimden ne gelirse Her derdini saatlerce dinledim yıllar boyunca

Arkadaşlar, arkadaşımın yaptığı sizce aşırı saçma değil mi?