Sizce bu saçma mı olur arkadaşlar?

Arkadaşlar size Bir şey sormak istiyorum da, benim bir üst sınıfımda bir çocuk var, aslında çocukla benim hiçbir alakam yok, sadece bu çocuk bu dönem Bir tane dersten kalmıştı, bizim döneme ait olan Bir dersten kalmıştı yani ve o dersle ilgili Bir kere bir grup ödevi olmuştu, bu çocuk da bizim sınıfın grubuna grubunda boş yer olan varsa beni de alabilir mi yazmıştı, ben de bizim grupta boş yer vardı diye çocuğu almıştım bizim ödev grubuna, sonra işte ödevi konuşmak birkaç kere Bir araya geldik, sonra ödev grubunda çok sosyal bir çocuk var, o çocuk bu hafta sonu dördümüz pikniğe gidelim mi dedi, hafta sonu oldu ve pikniğe gittik, yani şunu demek istiyorum, çocukla aslında hiçbir alakam yok, sadece işte o piknikte bir de işte o birkaç kere ödevi konuşmak için Bir araya geldiğimizde muhatap halinde oldum çocukla, bunun dışında hiçbir alakam ve samimiyetim yok çocukla, lakin buna rağmen, sadece bu kadarcık Bir muhatap olmanın sonucunda bile çocuğu gerçekten baya çok sevdim, arkadaş olarak yani, bir de ödevin çoktan bitmesine rağmen çocuk gruptan asla çıkmıyor, ben de o çıkmıyor diye çıkmıyorum, ödev çoktan bitti dediğim gibi, dolayısıyla bu yüzden herkes çıktı gitti tabiki de gruptan, Bir tek sadece ikimiz kaldık ve ikimiz de asla çıkmıyoruz gruptan, açıkçası bu hareketi de çok hoşuma gitti çocuğun, şimdi arkadaşlar ben size şey sormak istiyorum, ben çok aşırı utangaç ve özgüvensiz bir kızım da, ama ben yine de ikinci dönem bu çocukla yakın arkadaşlık kurmak istiyorum, arkadaşlık yani sadece normal o kadar, işte bu çocuğa Bir hafta sonu o gruptan birlikte kahve içmek istediğimi yazsam saçma mı olur sizce?
Sizce bu saçma mı olur arkadaşlar?