Hayatından kötü bir şekilde çıkan ya da çıkarttığın insanlarla geçirdiğin vakit senin için çöp müdür yoksa tecrübe mi? 

Çöp olarak görmüyorum. İyi ya da kötü yaşadığım her şeyden memnunum. Buralara onlar sayesinde geldim. Şu anki tecrübelerimden ve yaşanmışlıklarımdan mutluyum.
Çöp olamaz. Kötü bile olsa evet bir tecrübedir ve değerini bilmek lazım yoksa bundan sonra gelebilecek olanların çöp olma ihtimali hayli yüksektir.
Cevap
15Cevap
Hayır çöp olarak görmem. Kimisi tecrübe olarak lanse edilir, kimisi bir anı olarak kalır..
Bazıları için geçerli bu ya, zaman kaybından başka bir şey değiller. 😌
Eğer kötü insansa evet, ama bazıları iyi olupta çıkabiliyor bir şekilde o zaman deneyim olarak görüyorum
Kötü şekilde hayatımdan çıkmışlarsa çöp değil de, zaman kaybı olarak görürüm. Bu insanlara nasıl oldu da bunca zamanımı boşa harcadım diye düşünürüm.
Çöp değil de gereksiz boşa harcanmış olarak görürüm ama illa bişeyler kazandırmştır bu gelmeler gitmeler bize
Hayır buna değmeseydi vakit geçirmezdim, şu an en kötü olduğum insanlarla bile çok değerli vakitler geçirdim.
Sosyalleşmek adına insanlara vakit ayıran birisiyim bu sebeple geçen zamanı kayıp olarak görmedim hiç.
Tecrübe olur. Kötü biriyse bir dahaya daha temkinli olurum. Yeni biriyle tanışırken; o kişinin hareketlerini sezersem o kişiyi çıkarırım.
Hayır. Zorla vakit geçirmedim sonucta.
Öyle olmus olsa muhatap olmam
yeteri kadar tecrübe edindim bundan sonrası çöp.
Çöp demek yanlıs olur onlar olmasaydı tecrubede eksık kalabılır ınsan
Çöp olarak değil. İyi ve veya kötü ânılar biriktiriyoruz. Tecrübe kazanırım sadece.
Hayir hayatima aldiklarimi suzgecten gecirip aldigim icin ayrilsakda kotu bir ayrilik olmuyor sjjs
Boşa geçip giden yıllarıma yanıyorum ahh diyorum...
Kazanmak istemediğim bir tecrübe olarak bakıyorum..
İnsandan insana değişir o bazıları gerçekten coptur ama bazıları hayatına girmiştir ve o kişi çıkınca bile sana tecrübe kazandırmıştır
Zaman israfı ve bir avuç keşkeler
Çöp, vakit kaybı görüyorum
bir çoğu için evet öyle görüyorum
Bazen tecrübe ediniyorum..
Evet özellikle sonuncunun çöpten farkı yokmuş😄
Evet öyle görüyorum bazıları için
Evet
Hayır
Evet kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar