Kişilik & Karakter Uğraşmaya değmeyecek şeylere kişilere vakit harcıyor musunuz? babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu benim hobim olmuş farkında değilim 😄 Güncellemeler1 yıl Yoksa o kişi siz misiniz? 😄 Güncellemeler1 yıl Oradasın saklanma Uğraşmaya değmeyecek şeylere kişilere vakit harcıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. harcamıyorum hayır. 1 2 Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Barış şurada her sorunun altında varsın ne demek harcamıyorum 😄😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl burası sayılmaz :D
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl bazen yanlislikla yapiyorum öyle seyler sonra kendimi omuzlardan tutup sarsiyorum diyorum kendine gel ve geliyorum bi daha da ugrasmiyorum 😀 1 2 Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Aferin cöle 😄 oluyor yanlışlıklar biliyoruz. Yorumla portakallıjöle 1 yıl 😀😀 Yorumla
Layyon Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yapmicam diyorum yine yapıyorum hepinizden nefret ediyorum ama yalnız da sıkılıyorum işte 🙈🙈 1 5 Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Layyon pabucu yarım çık dışarıya oynayalım 😄😄 Yorumla Layyon 1 yıl Saklambaç oynuyoruz bulursan ebelersin babacıkk Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Haha niye ben ebe oluyorum ya :D Yorumla Layyon 1 yıl Sende hiçbir şeyi kabul etmiyorsun Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Taam laylon bebek abla öyle olsun 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Uğraşmaya değmeyeceğini anladığım noktada fena kafaya alıyorum geçmiş olsun 0 1 Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Aferin Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Defalarca 1 2 Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Çünkü neden olmasın Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Aynen Yorumla
siyahınbüyüsü Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Vaktimi sadece kendime harcıyorum başkasına değil 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Hayır vakit harcamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
harcamıyorum hayır.
Barış şurada her sorunun altında varsın ne demek harcamıyorum 😄😄
burası sayılmaz :D
bazen yanlislikla yapiyorum öyle seyler sonra kendimi omuzlardan tutup sarsiyorum diyorum kendine gel ve geliyorum bi daha da ugrasmiyorum 😀
Aferin cöle 😄 oluyor yanlışlıklar biliyoruz.
😀😀
Yapmicam diyorum yine yapıyorum hepinizden nefret ediyorum ama yalnız da sıkılıyorum işte 🙈🙈
Layyon pabucu yarım çık dışarıya oynayalım 😄😄
Saklambaç oynuyoruz bulursan ebelersin babacıkk
Haha niye ben ebe oluyorum ya :D
Sende hiçbir şeyi kabul etmiyorsun
Taam laylon bebek abla öyle olsun 😄
Uğraşmaya değmeyeceğini anladığım noktada fena kafaya alıyorum geçmiş olsun
Aferin
Defalarca
Çünkü neden olmasın
Aynen
Degmicek insanlara, değer biçtik.
Vaktimi sadece kendime harcıyorum başkasına değil