Astroloji & Burçlar Burcunuz Nedir Aşkolar? birhatunişteğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Burcunuz Nedir Aşkolar Söyleyin Bakalım 😄?Ben Koç Burcuyum💅💅😂 Burcunuz Nedir Aşkolar? Cevapla Nedir Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 204,2b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çok koç demek.Boğa Burcu erkeği memnun oldum.Pof poflanmayi taktir bekleyen bir koç burcu.Onun hakkında konuşulmasını isteyen özel bir koç burcu kadını 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl Başakhttps://voca.ro/1itixWMwjRK3 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Koç benimde yükselende boğaymış işsiz bir arkadaşım hesaplayıp söylemişti :))))) 0 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% Başak +1 yıl Aşko benim burcum zıvıstan kdjfnf 0 1 Yorumla birhatunişteğ Koç +1 yıl Soğuk diye burç yokki aşkom jsjsjs Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Oğlak +1 yıl Oğlak burcuyum en yakın arkadaşım koç burcu 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 6,3b cevap paylaştı. Burcum akrep, yükselenim yengeç 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söylemeye gerek yok :) 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 870 cevap paylaştı. Yengeç keşke ikizler ya da aslan olsaydı 0 0 Yorumla
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Koçç. ama inanmıyorum bu aptal astrolojiye a q 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Balık, kilosu 5 lira ilgilenen dm 0 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% Başak +1 yıl başak yukselenım akrep senın? 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Detay ile aynı burçtayız. 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kovaa♒😀 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 5b cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 576 cevap paylaştı. Boğa ♉️ 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 446 cevap paylaştı. Oğlak🌸 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oğlak 0 0 Yorumla
-2020- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 333 cevap paylaştı. Akrep 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Koç yukselen Boga 0 0 Yorumla
changemypast Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 373 cevap paylaştı. Terazi 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% Yay +1 yıl yay burcuyum 0 1 Yorumla enesmavi Oğlak +1 yıl 😘 💙❤💙 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Köpek balığı 0 0 Yorumla
aasude Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Akrep +1 yıl Akrep 0 1 Yorumla AsabiÖküz Aslan +1 yıl Balıkesirli misin sen Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kova.. 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Oğlak 0 0 Yorumla
lx_dilos_xl Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Yengeç +1 yıl Yengeç 0 1 Yorumla huseyn06 Akrep +1 yıl Akrep Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Yengeç burcuyum
Çok koç demek.
Boğa Burcu erkeği memnun oldum.
Pof poflanmayi taktir bekleyen bir koç burcu.
Onun hakkında konuşulmasını isteyen özel bir koç burcu kadını
Başak ♍️
Başak
https://voca.ro/1itixWMwjRK3
Koç benimde yükselende boğaymış işsiz bir arkadaşım hesaplayıp söylemişti :)))))
Aşko benim burcum zıvıstan kdjfnf
Soğuk diye burç yokki aşkom jsjsjs
Aslan burcuyum.
Burcu ne yapcan
Oğlak burcuyum en yakın arkadaşım koç burcu
hadi benimkini tahmin et ahah
Burcum akrep, yükselenim yengeç
Söylemeye gerek yok :)
Yengeç keşke ikizler ya da aslan olsaydı
Koçç. ama inanmıyorum bu aptal astrolojiye a q
Balık, kilosu 5 lira ilgilenen dm
başak yukselenım akrep senın?