Astroloji & Burçlar Burcunuz nedir sizlerin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evet burcunuz nedir? Burcunuz nedir sizlerin? Cevapla 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Sıcakşarapicelimm Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% Oğlak 1 yıl En mukemmel burc hangisiyse o 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Aslan Yorumla Sıcakşarapicelimm Oğlak 1 yıl Hdndndn aslanlar benim yanimda halt etmis Yorumla Soran 1 yıl Düzgün konuşun. Yorumla
s mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 30 , eic 68% Koç 1 yıl Koç ♈️ 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Burç analiziyle ilgileniyor musunuz? Yorumla mekanınsahibinil Koç 1 yıl Hayır Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl Zengin Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Koç 1 yıl Koç 🐏 0 2 Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl Zengin Yorumla Yusufaras33 Koç 1 yıl Olabilir. Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Koç 1 yıl koçççççç 0 1 Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl Zengin Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% Terazi 1 yıl Yengeç 0 2 Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl Seri katil 🤣🤣 Yorumla Serqts Terazi 1 yıl @48382727 He hergün birini 😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% İkizler 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 685 cevap paylaştı. ikizler 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Koç 1 yıl Koç. 0 4 Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl Zengin Yorumla ahmetcann16 Koç 1 yıl Yemeğe ekmeğim yok Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl O zaman zengin olacan Yorumla ahmetcann16 Koç 1 yıl O kadar ömrüm yok Yorumla
karamsssss Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% Koç 1 yıl Koç. 0 7 Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl Zengin Yorumla karamsssss Koç 1 yıl Bunu nereden bildin kahin misin sen 🤨🤨😱😱😱 Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl Alay etme knk Yorumla karamsssss Koç 1 yıl Ciddiyim gayet Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl Koç zengin olur Yorumla karamsssss Koç 1 yıl Nokta atışın beni korkuttu yemin ederim ama tutarsiziz ya başka neler var şöyle söyle 🤣🤣 Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl Dm yazayım çünkü burdan birsürü kişi yararlanır olmaz Yorumla
HsynBkr Takip Et Bilge Yaş: 30 Aslan 1 yıl 🦁 aslan 1 15 Yorumla Soran 1 yıl Sizi çok üzmüşler. Yorumla HsynBkr Aslan 1 yıl Kimi Yorumla Soran 1 yıl Sizi Yorumla HsynBkr Aslan 1 yıl Bana öyle bir bilgi gelmedi senin burcun ne Yorumla Soran 1 yıl Aslan Yorumla HsynBkr Aslan 1 yıl Seni uzduler o zaman Yorumla Soran 1 yıl Dış çevre değil aile genellikle de ben yüz analizcisiyim ondan söylemiştim. Yorumla HsynBkr Aslan 1 yıl Him eklesene Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla HsynBkr Aslan 1 yıl Mesaj atcam Yorumla Soran 1 yıl Amacınız? Yorumla HsynBkr Aslan 1 yıl Deniz kirliliği sorunlarını çözmez Yorumla Soran 1 yıl Anlayamadım? Yorumla HsynBkr Aslan 1 yıl Eklemessen anlamazsın ki Yorumla Soran 1 yıl Yok teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Koç, 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Burç analiziyle ilgili misiniz? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok az sadece karakterlerine göre tahmin yürüterek Yorumla Soran 1 yıl Kendiniz peki burç analizi almak ister misiniz? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran 1 yıl İsterseniz gizliden çıkın istek atarak anlatayım. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım Yorumla Soran 1 yıl İstek attım Yorumla 48382727 Yengeç 1 yıl Zengin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
En mukemmel burc hangisiyse o
Aslan
Hdndndn aslanlar benim yanimda halt etmis
Düzgün konuşun.
Koç ♈️
Burç analiziyle ilgileniyor musunuz?
Hayır
Zengin
somurtkan oğlak
Başak
Akrep
Boğaym
Yavru aslan 🦁
Koç 🐏
Zengin
Olabilir.
koçççççç
Zengin
Yengeç
Seri katil 🤣🤣
@48382727 He hergün birini 😂
Akrep canım
ikizler
terazi
Balık
Koç.
Zengin
Yemeğe ekmeğim yok
O zaman zengin olacan
O kadar ömrüm yok
terazi
Koç.
Zengin
Bunu nereden bildin kahin misin sen 🤨🤨😱😱😱
Alay etme knk
Ciddiyim gayet
Koç zengin olur
Nokta atışın beni korkuttu yemin ederim ama tutarsiziz ya başka neler var şöyle söyle 🤣🤣
Dm yazayım çünkü burdan birsürü kişi yararlanır olmaz
🦁 aslan
Sizi çok üzmüşler.
Kimi
Sizi
Bana öyle bir bilgi gelmedi senin burcun ne
Aslan
Seni uzduler o zaman
Dış çevre değil aile genellikle de ben yüz analizcisiyim ondan söylemiştim.
Him eklesene
Niye
Mesaj atcam
Amacınız?
Deniz kirliliği sorunlarını çözmez
Anlayamadım?
Eklemessen anlamazsın ki
Yok teşekkürler
Koç,
Burç analiziyle ilgili misiniz?
Çok az sadece karakterlerine göre tahmin yürüterek
Kendiniz peki burç analizi almak ister misiniz?
Nasıl yani
İsterseniz gizliden çıkın istek atarak anlatayım.
Çıktım
İstek attım
Zengin
Oğlak