Astroloji & Burçlar 1 ay Burcunuz nedir sizlerin? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Evet burcunuz nedir? Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Burcunuz nedir sizlerin? 139 Görüşünü yaz
Sıcakşarapicelimm Xper 5 Oğlak 1 ay En mukemmel burc hangisiyse o Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Soran 1 ay Aslan Sıcakşarapicelimm Oğlak 1 ay Hdndndn aslanlar benim yanimda halt etmis Soran 1 ay Düzgün konuşun.
Yusufaras33 Xper 6 Koç 1 ay Koç 🐏 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 48382727 Yengeç 1 ay Zengin Yusufaras33 Koç 1 ay Olabilir.
Öylesine1üye Yoda Koç 1 ay koçççççç Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 48382727 Yengeç 1 ay Zengin
Serqts Yoda Terazi 1 ay Yengeç Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 48382727 Yengeç 1 ay Seri katil 🤣🤣 Serqts Terazi 1 ay @48382727 He hergün birini 😂
ahmetcann16 Xper 7 Koç 1 ay Koç. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 48382727 Yengeç 1 ay Zengin ahmetcann16 Koç 1 ay Yemeğe ekmeğim yok 48382727 Yengeç 1 ay O zaman zengin olacan Hepsini Göster Daha Az Göster ahmetcann16 Koç 1 ay O kadar ömrüm yok
mekanınsahibinil Master Koç 1 ay Koç ♈️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Burç analiziyle ilgileniyor musunuz? mekanınsahibinil Koç 1 ay Hayır 48382727 Yengeç 1 ay Zengin
karamsssss Guru Koç 1 ay Koç. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 48382727 Yengeç 1 ay Zengin karamsssss Koç 1 ay Bunu nereden bildin kahin misin sen 🤨🤨😱😱😱 48382727 Yengeç 1 ay Alay etme knk Hepsini Göster Daha Az Göster karamsssss Koç 1 ay Ciddiyim gayet 48382727 Yengeç 1 ay Koç zengin olur karamsssss Koç 1 ay Nokta atışın beni korkuttu yemin ederim ama tutarsiziz ya başka neler var şöyle söyle 🤣🤣 48382727 Yengeç 1 ay Dm yazayım çünkü burdan birsürü kişi yararlanır olmaz
Gizli Üye 1 ay Koç, Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Burç analiziyle ilgili misiniz? Görüş sahibi 1 ay Çok az sadece karakterlerine göre tahmin yürüterek Soran 1 ay Kendiniz peki burç analizi almak ister misiniz? Hepsini Göster Daha Az Göster Görüş sahibi 1 ay Nasıl yani Soran 1 ay İsterseniz gizliden çıkın istek atarak anlatayım. Görüş sahibi 1 ay Çıktım Soran 1 ay İstek attım 48382727 Yengeç 1 ay Zengin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
913En mukemmel burc hangisiyse o
Aslan
Hdndndn aslanlar benim yanimda halt etmis
Düzgün konuşun.
somurtkan oğlak
Başak
Akrep
Boğaym
Yavru aslan 🦁
Koç 🐏
Zengin
Olabilir.
koçççççç
Zengin
Yengeç
Seri katil 🤣🤣
@48382727 He hergün birini 😂
Akrep canım
ikizler
terazi
Balık
Koç.
Zengin
Yemeğe ekmeğim yok
O zaman zengin olacan
O kadar ömrüm yok
terazi
Koç ♈️
Burç analiziyle ilgileniyor musunuz?
Hayır
Zengin
Koç.
Zengin
Bunu nereden bildin kahin misin sen 🤨🤨😱😱😱
Alay etme knk
Ciddiyim gayet
Koç zengin olur
Nokta atışın beni korkuttu yemin ederim ama tutarsiziz ya başka neler var şöyle söyle 🤣🤣
Dm yazayım çünkü burdan birsürü kişi yararlanır olmaz
Oğlak
Koç,
Burç analiziyle ilgili misiniz?
Çok az sadece karakterlerine göre tahmin yürüterek
Kendiniz peki burç analizi almak ister misiniz?
Nasıl yani
İsterseniz gizliden çıkın istek atarak anlatayım.
Çıktım
İstek attım
Zengin
Kova❤