+1 yılaslında basit ama biz erkeklerin bir çoğu bunu başaramıyoruz, kısaca değer verildiğini özel olduğunu hissettirdiğin zaman kadınların mutlu olacağını düşünüyorum..
07 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gülüm çünkü kadınlar genelde dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar 🌹.. buda benim nacizane görüşüm yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
rica ederim ne demek ama senin yorumuna da kesinlikle katılıyorum ama ne kadar bunu başarıyoruz asıl mesele burada..:)
- +1 yıl
ne haber nasılsın?
- +1 yıl
İyiyim çok teşekkür ederim biraz yoğunum buraya gitmeye pek fırsatım olmadı sen nasılsın napiyorsun
- +1 yıl
teşekkürler bende iyiyim ofiste takılıyorum öyle.. kolaylıklar dilerim sana neşeli kadın..:)
- +1 yıl
😂😂 teşekkür ederim ama bugün neşemden eser yok çok yoğunum bugün gülecek zamanım bile olmadı 🤣
- +1 yıl
aman neşen bir yere gitmesin..:).. ama eminim gülecek birşeyler neşelenecek mutlu olacak birşeyler vardır ve sen bulursun...:)
En İyi Cevaplar
Anlaşılmak mutlu eder. Aşkından öldüğün adam olsa bile seni anlamadığını düşünüyorsan, aklına ruhuna dokunamiyosa, ilgi göstermiyor, neyin var diye sormuyorsa bitmiş demektir. Para pul özgürlük varsa bile tat alınmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyledir çok haklısınız çünkü biz kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarız 🌹🌹🌹 yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋🌹🌹
- +1 yıl
Hım güzel şeyler söylemişsiniz ne istediğini bilen insansiniz
Onları sevmek, duygularına hitap etmek hediyeler almak, bol bol öpmek :)
05 Yorumla- +1 yıl
Vuuu süpermiş 👍 sen bu işi çözmüşsün reiss 😂
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
+1 yılHer türlü kadın var hepsi farklı şeyler istiyor ne diyelim şimdi 🙂
04 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle bu konuda çok haklısın her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır ama genelde anlamda kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar 🌹 yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋
- +1 yıl
O yüzden çok anlamaya çalışmıyorum dürüst oluyorum kimseyi yatağa atmaya çalışmıyorum iyiler varsa belli ediyor kendini ama kadınlar heyecan aradığı için pek tercih edilmiyorum..
- +1 yıl
saol fıstık :)
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınları en çok sevilmek değer görmek mutlu eder
01 Yorumla- +1 yıl
Ve anlaşılmak dinlenilmesi hoşuna gider barış çünkü kadın anlasıldığı , değer gördüğü sevildiği yerde çicek açar... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok çok Para, gösteriş, kıskandırma, fitne ve fesat düşünceler,
sürekli yemek, gezmek ve eğlenmek, para harcamak yine para 💰 çuvalla para
erkeğini başkalarına gösterme, ürün gibi tanıtma, para çikolata yine para
ve en önemlisi şeytanlık
14 Yorumla- +1 yıl
Böyle dusunmene üzüldüm gerçekten bütün kadınlar aynı değildir emin ol ben bu saydıklarınin içerisinde hiç kendimi göremedim sen belki yanlış insanlara denk gelmissindir
- +1 yıl
Senin anlattığin gibi bir kadın bırak kadın olmayi insan bile olamaz
- +1 yıl
Gerçekten değiller zaten ama illaki öyleleride vardır
Günümüzdeki erkekler ve kadınların çoğu ne istediğini bilmiyor, hiç bir netlik yok. O yüzden birilerini mutlu etmekle uğraşamam, çoğunda değmiyor çünkü. Ayrıca kadının önüne dünyalarıda sersen keşke şu tarafa doğru serseydin der.😂😂
014 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda gerçekten çok haklısınız ama herkes aynı değildir herkesin mutlu oldukları şeylerde farklıdır genelde kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar 🌹 buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür kadınlardan ağzı yanmış dertli beyefendi 😂😂😂
- +1 yıl
Haklısın gerçekten senin adına üzüldüm
- +1 yıl
Rabbim gonlunden geçenlerin en güzelini en hayırlısını nasip etsin insallah 🙏
- +1 yıl
Kendini üzme olur mu bazen hayat böyle işte sağ gosterip sol vuruyor herkesin imtihanı farklı şeylerle oluyor
- +1 yıl
Sana yorum yapıyorum diye güncelleme kısmına yapmışım 😂😂😂
- +1 yıl
Rezil oldum hee😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 baktın mı gibcelleme kısmına
- +1 yıl
Güncelleme kısmına
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe ve nasil mutlu olacagini daha kimse cozememis,
ALLAH guzellik vermis, begenmeyip saclari boya, takma kirpik, takma tirnak makyaj, silikon ne desen yapiyorlar,
Onlar kendilerini mutlu edemiyorlar, boz erkekler nasil mutlu edebiliriz.03 Yorumla- +1 yıl
Yani bu konuda çok haklısınız hatta son zamanlarda işi bayağı bir iletici hale getirdiler... Herşeyin az öz olani daha iyidir herzaman ... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim... sayın piskopat beyefendi 😂
- +1 yıl
Rica
- +1 yıl
Takip etmedigin icin takoptn cikiyorum haberin olsun
+1 yılKadınlar anlaşılmak isterler, el üstünde olmak isterler, şeyden sonra da romantik romantik konuşmak isterler, horlayan bir sırt izlemek istemezler bence. 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Hıı hıı 😂😂 aynen öyle doğru tespit etmişsin
- +1 yıl
Saymadığım ne var yaz bakalım. 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl mutlu olabileceklerini bildikleri zaman... Çünkü çoğu, kendisini neyin mutlu ettiğini de, nasıl mutlu olacağını da, ne istediğini de bilmiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir akış açışı bir kadın dinlenildiği, anlaşıldığı, sevildigi , değer gördüğü yerde çicek açar buda benim nacizane görüşüm... sizinde görünüşümüze saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
+1 yılerkekler para pul şan şöhret ama kadınların mutluluğun uzun soluklu olduğunu düşünmüyorum çünkü zihinler dur durak bilmeden çalışıyor sebebi de bu olsa gerek
07 Yorumla- +1 yıl
Belkide onları tam olarak anlayamadığınız içindir ne istediklerini ne hissettiklerin çözenediginiz ve onları dinlemediğiniz için de olabilir
- +1 yıl
Çünkü bir kadın dinlenildiği , anlaşıldığı , güven ve şefkat gördüğü , ve değer gördüğü yerde çicek açar 🌹🌹🌿🌸
- +1 yıl
aslında anlıyoruzda güzelim işimize gelmiyor çünkü devamlı beyin alışıyor kadınlarda erkeklerde de tam tersi tembeliz işimize gelmiyor
- +1 yıl
🤣🤣 belkide öyledir görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙋
- +1 yıl
rica ederim Seksi lolitaaa
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
bugün pek aktif değildin bebeğim
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınları özel kılmak değer gördüğünü bilmek saygı duymak şevkat merhamet korunduğunu bilmek mutlu eder
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu kunuda çok haklısın çünkü genel anlamda kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar..🌹🌹 yorumun için çok teşekkür ederim 🙋 reiss 😂
- +1 yıl
Çokça kalp ❤️💚💛❤️💜🤍💙
- +1 yıl
🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılempati yapabilen, ilgili, biraz duygusal, psikoloji bilen bir erkek ve o erkek ile paylaşılan düşünceler, duygular, zaman ve kullanmasını bileceği biraz büyükçe çok değil penis :)
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın bu konuda çünkü kadınlar genelde dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar... buda benim nacizane görüşüm. sizinde görüşünüze saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋 aslan parçası 🤗
- +1 yıl
teşekkür ederim :) zaten amacım çiçek açmanız asjhahj
- +1 yıl
Tm peki böyle olsun asıl ben çok teşekkür ederim sohbetin için 🙏🙏🙋
- +1 yıl
tam sohbet ettik denemez :)
- +1 yıl
Ediyoruz yaa aslan parçası 🤗
açık konuşayım mi twitterda biri söylemişti bi kadın erkeği seviyorsa adam ya zengindir ya da s*ki uzundur
04 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir bakış açısı gülüm her kadın aynı degilki adamın yüreğine aşık olanda kadın var öyle olmasaydı okadar aşk sozleri , sarkilar , kitaplar yazilirmiydi sence ben mesrlamin aşkına aşık olurum yinede görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
Boşanmış olmak aşka inancını kaybetmek değildir ki gülüm ben hala aşkın varolduguna inananlardanım
+1 yılParadır abla.. güç olsun kadon için tamam. Kadın kurnaz ölmeyecek gibi yaşar. Kadını mutlu eden tek şey para, kürk.. vs. Kadın işte.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle değil gülüm her kadın bir degildirki ben bu saydığın şeylerle hiç mutlu olmam mesela illaki dediğin gibi parayla mutlu olan kadınlarda var bu herkes için geçerli değildir ki... yinede görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗
- +1 yıl
Teşekkür gul
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
+1 yılyapaylıktan uzak, doğal iltifatlardan, sevgi sözcüklerinden ve samimi duygulardan dene bilir..
03 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ve bir kadın dinlenildiği anlaşıldığı, sevgi gördüğü ve değer gördüğü yerde çicek açar... buda benim nacizane görüşüm... sizinde görünüşümüze saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
ben teşekkür ederim...
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bi erkek sorsa normal soru olarak görürdüm. Ama genede cevap vereyim. Bir demet çiçek bir yek gül hatunu mutlu eder.
03 Yorumla- +1 yıl
Soruda şaşırdığınız şey nedir peki? Beyefendi
- +1 yıl
burada benim hoşlandığım şey önemli değil ki soru genel olarak sorulmuş bir sorudur buna bir kadın da cevap verebilir bir erkekte her kadının ya da erkeğin mutlu olduğu konularda farklıdır bunuda sizin iyi bilmeniz gerekiyor sayın çok bilmiş beyefendi 😂 beş parmağın beşi de birmiki kadınların mutlu olduğu şeylerde bir olsun bak yorumlara herkes farklı farklı görüşler bildirmiş aynı olsaydı herkes aynı cümleyi yazardı . sayım hocam 🤣 yinede görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılcicek ve sevdigini belirtmek
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gülüm çünkü kadınlar genelde dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar 🌹🌹🌹 yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
yüzdedoksandokuz para
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz da başkalarının yorumlarına baklim.
Bu sefer sadece izleyiciyim.02 Yorumla- +1 yıl
tamam peki saygı duyarım ✋✋✋
- +1 yıl
Bu konuda aslında çok 12den vuran bir yorum var ama korkuyorum lince uğramaktan çünkü doğruları söylemek gibi Allah kahretsin kötü bir huyum var bu yüzden yanlız kalmaya mahkum olucam işte tam da bu yüzden içime atmayı tercih ediyorum hep.
+1 yılKadın ilgi ister bazen sürpriz ama fazla ilgi de sıkar
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle dir ama her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır ama genelde kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar... buda benim nacizane görüşüm senin görüşünede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
+1 yılkimisi ilgi ile kimisi para ile kimisi yatakta
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu konuda çok haklısın çünkü her kadın farklıdır ve mutlu oldukları şeylerde farklıdır ama genelde anlamda kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar 🌹 yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
hımm fazla acilıyo artık o cıcekler
+1 yılBence fazla bir şey yapmaya gerek yok, kadınlar ilgi görse mutlu olur. Yani 'bence'
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ama herkadin farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır ama genelde kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar 🌹 buda benim nacizane görüşüm yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Rica ederim.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar farklıdır kimini para gösteriş Kimini aşk sadakat kimide güç ister
01 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda çok haklısın her kadın farklıdır ama genelde kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi , değer gördüğü yerde çicek açar 🌹 buda benim nacizane görüşüm seninde görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların önüne dünyaları sersen niye diğer tarafa sermedin der 😂 bazende bir çiçekle mutlu olurlar yani ilginçler 🤷♂️
01 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda çok haklısın her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde fark lidir ama genel olarak kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar 🌹 buda benim nacizane görüşüm dizinde görüşünüze saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
+1 yılkadınlar ilgi odaklı söylem ve eylemler neticesinde mutlu olurlar
017 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu konuda çok haklısınız çünkü kadınlar genelde dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar 🌹🌹 yorumunuz için çok teşekkür ederim kadın ruhundan anlayan beyefendi 😂😂
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim iyi akşamlar 🙋🙋
- +1 yıl
Seksi beyefendi 😂😂😂
- +1 yıl
iyi akşamlar
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
ben pek becerimiyorum emoji olayını
- +1 yıl
Neden peki? Seksi beyefendi 🤗🤣
- +1 yıl
pek önemsemedigimden sanırım
- +1 yıl
Olabilir herkes herşeyi yapicak ya da sevicek diye bir kavram yokki seksi beyefendi 😂
- +1 yıl
Sağlık olsun demekki sen düz bir adamsın ben burdan bunu anladım
- +1 yıl
evet dogru tespit samimi cevabın için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. İçime doğdu demekki 6 . hissim çok kuvvetlidir bir keresinde akşam olucak demiştim akşam olmuştu 😂 😂
- +1 yıl
seninle sohbet etmek güzeldi
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim seninle de 🙋
- +1 yıl
rica ederim kal saglıcakla
- +1 yıl
Sende gülüm dikkat et kendine Allah'a emanetsin 🤗 iyi geceler 🙋🙋🙋
İri kalınca birşeyler ve limitsiz kredi kartı 😎
04 Yorumla- +1 yıl
Bence yanlış yoldasın
- +1 yıl
Tm peki öyle diyorsan öyle dir bu işin uzmanı sensin sonuçta ben değilim ki 🤣. satın hocam görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
+1 yılhocam kadınlerı bana göreee aha da bu mutlu eder bıraz pahalı amaa sevıorsan yapıcak sey yok o parayıo bayılcaksın
01 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle düşündiki her kadın farklı dir mutlu olduğu alanlarda farklıdır bazı kadınlar aşka aşık tır mesela genel de kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar 🌹 buda benim nacizane görüşüm... sizin görüşünüzede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
+1 yılkadınları hiç bir şey mutlu etmez hep daha fazlasını ister daha fazlasına sahip olmak ister istekleri hiç bitmez
00 Yorumla
+1 yılsaygi gorunce, ask hissedince, relax olunca, guzel cinsel partnerleri olunca ytak memnuniyeti olunca
00 Yorumlabitmeyen para bitmeyen performans
03 Yorumla- +1 yıl
Yok artık daha neler bir kadıın genelde dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar ozaman mutlu olur... buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim kadın düşmanı beyefendi 😂😂😂
- +1 yıl
Bak bunu söylemen beni gururlandırdı açıkçası 😂 hınzır şeyyy seni 🤣
Alışveriş kadınları mutlu eder
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ama tek mutlu oldukları şeylerde bunlar değildir her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır kadın öncelikle dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar 🌹 buda benim nacizane görüşüm.. sizinde görüşünüze saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
+1 yılİlgi alaka ve empati ince düşünce
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız çünkü kadınlar genelde dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar 🌹 yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋
önce para sonra sevgi
01 Yorumla- +1 yıl
Neden önce peki para? Herkadin farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır
Sevildiğini, değer verildiğini hissetmesi.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın bu konuda çünkü kadınlar genelde dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar buda benim nacizane görüşüm sizin de görüşünüze saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılmak ile başlar mutluluk
016 Yorumla- +1 yıl
Ve dinlenilmesi
- +1 yıl
Ve şevkati ve güven hissi
- +1 yıl
Aynen öyle bir kadın güven duyduğu , şevkat gördüğü, , anlaşıldığı ve değer gördüğü yerde çicek açar 🌹🌸☘️🌸🌿🌷
- +1 yıl
Yorumunuz ve görüşünüz için çok teşekkür ederim 🤗🤗
- +1 yıl
Birde sen hükmeden benim tabi saygı duyacaksın pöhhfff dersin 😂🤣 o da kadını mutlu edebilir diye düşünüyorum 🤣😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣 gülmeeee 🤣🤣
- +1 yıl
😉😉Peki
- +1 yıl
Sen gülme hep ben gülüyümmnmm 😂😂
- +1 yıl
İyi işte basıyorum pozitifi😉
- +1 yıl
Sen basma agaa 🤣
- +1 yıl
Höyyyttt ben gerektiği yerde basarım sen anlarsın zaten 😄
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣tmm
- +1 yıl
Heh şöylee 😂 tamam de canımı yee 🤣🤣 üzerinde baskı kurmanın vakti gelmiş 😂🤣 höyttttt der susarım 😄
- +1 yıl
Ezici güç
- +1 yıl
Kırıcı güç 😔😔
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar en ufak bir ilgiye bile mutlu olurla
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çünkü kadınlar genelde dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar 🌹 buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋
- +1 yıl
Bir kadın kendisine sevdiği erkek tarafından güzel bir kadın kendisine sevdiği erkek tarafından güzel bir söz söylendiğinde ancak bir tek koşulda böylesine kederli bir isyanla bana güzel sözler söyleme diyebilirdi daha önce o güzel sözlerin aynı erkek tarafından bir başka kadına söylendiğini biliyorsa akşamüstü güneş çekilmiş ardında sudan çıkmış cam gibi parlak ve lekesiz bir gökyüzü bırakmış kış alışkanlıklarıyla yakılmış lambalar berrak aydınlığın içinde çevrelerindeki minicik haleleriyle mücevherler gibi ışıldıyorlar cadde boyunca uzanmış ağaçlar diri yeşil ve gençler köşebaşlarındaki çingenelerin önlerine dizilmiş çiçeklerden havaya karışan ılık bir rayiha yumuşak dalgalar halinde sarıyor yürüyenleri kafelerin, barların, lokantaların kaldırımlara uzanan bahçelerindeki masalar yavaş yavaş dolmaya başlamış telaşsız usul bir sevinç bahar akşamına karışarak yürüyenlerin yüzlerine yansıyor. ir söz söylendiğinde ancak bir tek koşulda böylesine kederli bir isyanla bana güzel sözler söyleme diyebilirdi daha önce o güzel sözlerin aynı erkek tarafından bir başka kadına söylendiğini biliyorsa...
Akşamüstü...
Güneş çekilmiş, ardında sudan çıkmış cam gibi parlak ve lekesiz bir gökyüzü bırakmış, kış alışkanlıklarıyla yakılmış lambalar berrak aydınlığın içinde çevrelerindeki minicik haleleriyle mücevherler gibi ışıldıyorlar.
Cadde boyunca uzanmış ağaçlar diri, yeşil ve gençler.
Köşebaşlarındaki çingenelerin önlerine dizilmiş çiçeklerden havaya karışan ılık bir rayiha yumuşak dalgalar halinde sarıyor yürüyenleri.
Kafelerin, barların, lokantaların kaldırımlara uzanan bahçelerindeki masalar yavaş yavaş dolmaya başlamış.
Telaşsız, usul bir sevinç bahar akşamına karışarak yürüyenlerin yüzlerine yansıyor. - +1 yıl
Yaa çok güzelmiş gerçekten çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Okursan devamı da var not defterimde?
Kadınları çözmüş değilim
06 Yorumla- +1 yıl
Neden peki? Cözemedin aslan parçası 🤗
- +1 yıl
Daha yaşın küçük ama tecrübe edindikce anliycaksın emin ol
- +1 yıl
Senin bu yaşta için yasliysa biz ölelim ozaman daha senin yaşın kaç başın kaç bu karamsar olma
+1 yılÇikolata, pasta, kıfayet, mücevher
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadını en çok yalanlar mutlu eder
12 Yorumla- +1 yıl
Neden yalanlar peki?
Cevap sahibi+1 yılBenim gördüğüm o gerçeği inkâr edemeyiz gerçeğin dışında hep birşeyler yaşıyorlar yalan olduğunu bildikleri halde
Gizli Üye(30-35)+1 yılezile ezile s...
01 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle dediniz beyefendi her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır
Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sexxxxksle. Acımadan.
03 Yorumla- +1 yıl
Neden sadece seks diye düşündünüz peki her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır ve genelde kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar... sizin görüşünüze de saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim kadın düşmanı beyefendi 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılçikolaaataa bnnce sfsd
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece çikolata mi sizce her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır bence
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAltın elmas mutlu eder
05 Yorumla- +1 yıl
Ben şahsen mutlu olmuyirum bu tarz şeylerle sizce bütün kadınlar aynımıdır sizce peki
- +1 yıl
Geneli evet aynı. İstisnalar vardır ama kaideyi bozmaz. Sorsan hepsi değilim der ama bir muhabbet edip isciyim desen cevap gelmez bir daha. Hayat tecrübesi :)
- +1 yıl
Erkeklerin cevabı genelde paradır biliyorlar çünkü. Kadınlar sevgi der ama sevgi ilgi göster yetmez.
- +1 yıl
tamam peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
rica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı. Limitsiz kredi kartı
01 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle düşündünüz peki herkadin farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır ama genelde kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar 🌹 buda benim nacizane görüşüm dizinde görüşünüze saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
+1 yılilgi sevgi ile çiçekleri sulamak lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 🤣🤣 yorumun için çok teşekkür ederim sayın üstadım
- +1 yıl
rica ederim :D
+1 yılYemek yemek
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece yemek yemek mi peki mutlu eder sizce ,? Her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır
+1 yılİlgi 🥰
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çünkü biz kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi ve değer gördüğü yerde çicek açarız 🌹🌹🌹 yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Evet kesinlikle 😊 rica ederim💖
- +1 yıl
❤️💚💛🧡💙💙❤️
Para
04 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle düşündünüz peki? Her kadın aynı değildir ki
- +1 yıl
Ama bende diyorum ki her kadın aynı değildir
- +1 yıl
Ben parayla mutlu olan birisi değilim mesela maneviyatçı biriyim lüks şeyleri gercrkten sevmem doğal olan basit şeyler beni daha çok mutlu ediyor
+1 yılSevgi
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gülüm çünkü biz kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarız 🌹 yorumun için çok teşekkür ederim 🌹☘️🌹☘️🌹☘️🌹
- +1 yıl
yüzdedoksandokuz para
+1 yılSekss
03 Yorumla- +1 yıl
Neden seks mesela? Her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır
- +1 yıl
Seks her kadimi mutlu eder. Ortak nokta
- +1 yıl
İllaki eder ana tek mutlu olduğu konuda bu değildir ki çünkü kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar buda benim nacizane görüşüm... dizinde görüşünüze saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋 kadın düşmanı beyefendi 🤣🤣🤣
+1 yılAlışveriş:)) para
03 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle düşündünüz peki? Her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır genelde kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar 🌹 buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
size de tabi ki katılıyorum genelde hepsi yorumda belirttiğim gibi değil ama çok kez buda bir gerçek ama
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋 iyi akşamlar
+1 yılYinemi sen tatlışey👄👄👄
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 evet yine ben 🙋
+1 yılSaygı sevgi hediye
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılParaaa
01 Yorumla- +1 yıl
Neden peki sadece para herkadin farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır? Bazı kadınlar aşka aşık
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskmi
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çünkü biz kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarız 🌹🌹 yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyak fetişistleri tarafından ayaklarının yalanması
011 Yorumla- +1 yıl
Her kadın farklıdır ama mutlu oldukları şeylerde farklıdır görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim kadın düşmanı beyefendi 😂😂 🤣
Cevap sahibi+1 yılWTF
Cevap sahibi+1 yılBen niye kadın düşmanı oldum şimdi iyi misiniz kfjcjxjdbx
- +1 yıl
Neden çünkü kadınları anlamadığınızı düşünüyorum oyuzden kadınlar oysaki sadece cinsellikle mutlu olmaz kadınlar genelde dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar 🌹
- +1 yıl
Bu yüzden öyle dedim seksi şeyyy seni 🤣
Cevap sahibi+1 yılDjdjjdjdhshxjxhdhshshz bu görüşü nasıl bu kadar ciddiye alabildin
- +1 yıl
Çünkü burası ciddi bir müessese 😂😂 seksi şeyyy seni 😂
- +1 yıl
Sende az hınzır değilsin hee 😂 ben bilmezniyim seni 😂
Cevap sahibi+1 yılAbla iyi misin dnjxjdhzhzns
Cevap sahibi+1 yılNe kullandıysan aynından banada ver :D
- +1 yıl
Olur olur ne veriyim abimeee 🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgi
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu konuda haklısın ama genel olarak kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar 🌹🌹 buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bu belirttiklerinizin hepsi ilgiye dönüyor kısacası 🙂. İyi akşamlar.
- +1 yıl
İyi akşamlar 🙋
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgi şevkat se*
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi sadakat supriz
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu konuda çok haklısınız çünkü kadınlar genelde dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar 🌹 yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙋. Saygılar 🖐️
+1 yılÖpücükle💋
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece öpücükle mi mutlu sence herkadin farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır ama genelde kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açar 🌹 buda benim nacizane görüşüm sizin görüşünüzede saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim kadın düşmanı beyefendi 😂😂😂
+1 yılSence
01 Yorumla- +1 yıl
Bence her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır ama genelde kadınlar dinlenildiği anlaşıldığı sevildigi değer gördüğü yerde çicek açarlar buda benim nacizane görüşüm... Yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
+1 yılSevişmek bence
02 Yorumla- +1 yıl
Neden sadece sevişmek peki her kadın farklıdır mutlu oldukları şeylerde farklıdır
- +1 yıl
Sevisince insanların mutlu olacağı yere gider
+1 yılYaara k yemek
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım