Hayatım boyunca çok farklı kadın tanıdım. Bir kalemden çok mutlu olanını da gördüm, gösterdiğin tüm ilgiye rağmen ilgiye doymayanı ve daha çok isteyeninide. Peki kadınlar en çok neysen mutlu olur? Biz erkekler olarak kadınları nasıl mutlu edebiliriz?
Valla bir sürü şey sayabilirim tıpkı seninde dediğin gibi en ufacık şeyden bile mutlu olan kadınlar var ama hepsi bir kenara bence bir kadını en çok mutlu eden şey sevdiği adamın yanında olmak onunla zaman geçirmek ona ait olduğunu sahiplenildigini ve sevildiğini bilmektir. Şahsen kendi adıma konuşayım sevdiğim adam yanımda olsun , dünyada bana verilecek hiçbir şeyi istemem. Zaten sevdiğim yanımda yoksa onların hiçbirinden de mutluluk duymam. Ama sevdiğim yanımdaysa başka bir şeye ihtiyacım yok demektir. Yalnızca sevdiğimle ve sevdiğim ait olan şeylerle mutlu olurum o mutlulukta bana yeter de artar bile..
kadınları mutlu etmeyi bırakın abi bizi üzün ciddiyim bizi üzün bizi üzdükce size daha çok bağlanasımız var.. siz bizi üzdükce değeriniz artıyor tabi fazla da uzmeyin arkanizdan tekmeyi yersiniz dengesiz ya öyle gibi hani bugün ayagimizi yerden kesin ertesi gün yapistirin bizi yere öyleyiz öyle sadece bu bir de eksi alicagim evet eksi atanların hepsi benim gibi olan dengesizler emin ol..
Kadına göre değişir her kadınin beklentisi farklıdir. Ama çoğu kadın ilgi, sevgi, onu koruyaycan kollaycan, ona destek çıkacan. Ona 1 şeyler Alacan. Yani 1 evlat gibi. Nasıl insan evladını üzgün görmeye dayanamaz, onun için herşeyi yapar, onun istediğini yapmaya çalışır. Onun yanında olur onun korur kollar büyütur besler. ona destek çıkar. ama kimi anne baba böyle olamıyor maalesef.
Gerçek sevgi ve sarılmayla mutlu olabilirler. Herşeyi birlikte yapın uyuyun, sarılın, kordonda çimlerde uzanın inan bunları yaparken kalbi huzurla dolacak. Birden romantik oldum yav birde aşka inanmazdım dndmsmd
Bu soruya cevap bulman asla mümkün değil. Çünkü doğru soru kadınlar neyden mutlu olurdan ziyade “O kadın nasıl mutlu olur?” Şeklinde olmalı ve bunun da cevabını yalnızca onla olan kişi bilebilir. Cevabı son derece öznel bir soru bu
Onu bir bilsek her biri çok farklı maalesef onları anlayamayız biraz daha esnek davranıp direk o kişiye göre davranmalıyız genelde ise dozunda ilgi anlayış sahiplenme diyebilirim
sen sorunun cevabini kendin vermisin bence :D kadinlar birbirinden cok farklidir ama genel olarak koruma kollama, ihtiyacini giderme ve sosyal aktivitelerde refakatci olmasi tercih edilir
Çok göreceli bir soru. Herkesin mutluluk anlayışı farklı. Kimisi için para kimisi için huzur gibi.. Birini tek taş pırlanta ile mutlu ederken diğerini bir çikolata ile mutlu edebilirsin dostum ;)
Bazen birinin bir sözüne, birinin gülüşüne, birinin yaptığı iltifata, verdiği sevgiye, huzura, saygıya. Yani kadınlar hep büyük şeylere değil küçük şeylere bile mutlu ola biliyorlar.
En İyi Cevaplar