Nasıl bir sesi vardı mesela? Ben radyo DJ’lerinin seslerini çok beğeniyorum. Programlarında sırf sohbet eden DJ’ler olduğunda sesini de seviyorsam tebessümle dinliyorum.

Nasıl bir sesi vardı mesela? Ben radyo DJ’lerinin seslerini çok beğeniyorum. Programlarında sırf sohbet eden DJ’ler olduğunda sesini de seviyorsam tebessümle dinliyorum.
Evet etkilendim/etkilendik burada eski üyelerden majestetuncay, hatta bir kaç pembe üye toplanmıştık sanırım 6 kisiydik ve hem fikirdik sesinin etkileyici olduğu konusunda ve hep beraber onu aramıştık. Sonra başka üye isimleri geçti ve o üyeleri arayıp onunla sesini kıyasladik tabi o mavi üyelerde bunu biliyor ve o üyelerinde sesleri etkileyiciydi. Onlardan biride @fangoria cidden etkileyici bir sesi var ve çok iyi bir dosttur kendisi.
Blind ID kullanıyordum bir zamanlar. Kızın birinde öyle bir ses vardı ki onu sonsuza kadar dinlerdim. Sesi sanki şefkatle başımı okşuyor gibiydi. Çok yumuşak, zarif, şiir gibi bir sesi vardı. Ne yazık ki onu bir daha duyamayacağım.
Bunun yanısıra bazı film ve oyun ses sanatçılarının sesleri de etkileyici. Çevremden de sesimin "yakışıklı" olduğunu birçok kez duydum. Sese zaafı olan herkes sesimi çok güzel buluyor. Buradan da kendi reklamımı yapayım😂
Ses önemli. En nihayetinde her zaman onu göremezsin ama her zaman onu duyabilirsin ve insan duymak isteyeceği bir ses ile beraber olmak ister. Evet ses etkilenmek için güzel bir başlangıç ama şahsi görüşüm sesi güzel yapan sonrasidir. Sevdikçe o ses kulağa en güzel ses olarak gelmeye başlar onu sürekli duymak istersin. Finalde o ses olmadan yapamazsın. Ses bağımlılık yapar dikkat etmek lazım :)
aa utandı :D
Çok bayıldıklarım yok ama sesini kaliteli bulduklarımdan bazıları :
Cevap
12Cevap
İki üç kişinin sesinden çok etkilenmiştim. O sesleri duymayalıda baya oldu.
Etkilendim. Ses tonu çekiciliği diye bir şey var
Hayır sesten etkilenmiyorum
bu beyefendinin sesine aşığım
Bir kız vardı random uygulamada denk gelmişti, huzur veriyordu sesi. Tatlı bir bebek gibiydi. Instagram'ını aldım tipine bı baktım tırt.
Etkilenme olur ama geniş perpektiften bakınca daha komple bir duygu benim için.. Bir olumlu hareketi yetmiyor..
Tek başına sesten etkilenmedim ama konuşma şekli ve tonlamalarına tatlı sesi eklenince etkileyen olmuştu. 😂 Sabaha kadar konuşsa da dinlesem dedim 😂
Tabiikide. Mesela üni. de öğretmenim vardı çok yaşlıydı ama sesi o kadar güzeldi ki, telefonda sesini kaydetmişdim.
Karakter bozuk olduktan sonra sesten etkilensek ne olacak, bize önce karakter lazım 🙂
Evet, etkilendim. Sesi içimi kıppppır kıppır yapıyordu.
Etkilendigim kisiler tek tuk oldu ama kolay kolay olmam
Evet, geliveeyom gidiveeyom ediveeyom demesi komikti ❤
Sesimin tonu çok güzeldir. Herkes duyunca sesin güzelmiş der
Benim ona fetişim var. Biri ne kadar çirkin olursa olsun sesi güzelse yükseliyorum.
Benim sesimden etkilendilerini söylerler Mehmet Erdemin sesine benzetirler
Benim sesimin etkileyici olduğunu söylerler
Bi ses at da etkilenelim hadi
@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Yok utandım :D
Anlıyorum 😄
Evet çok hoşuma gidiyor
evet etkilendim kim diye sormayin
Yok bea.
Evet oldu
Evet..
Evet
Olmuştur elbet