- Aşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu açlık başkalarının sevmesi ile giderilemez. Kendi kendisini sevmeyen birini dünya sevse o açlık geçmez. Kendi kendisini seven biri ise başka hiç kimseden sevgi beklemez.
Sevgi (kalp) açlığı ile mide açlığı aynı şeydir. İki kabıda kendimiz doldurmalıyız. Kendi kendisini sevmeyen, kendine saygısı olmayan biri ne sevilir nede toplumda saygı görür.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ailen sevmiyor mu seni eskiden sevmezler Di beni çunku hepsine karşi çikardim ashabi dedim ya onlara ya da arkadaşlara sirrini buldum daha çok çalişip onlari için ugraşip kendini degerli hısettirip yardımci olup ozmn seni seviyorlar bak arkadaşlara kusmuştım ben benden hiç vazgwçmediler çunku çok sevdirmişim kendimi herkes sever beni ya ne insanlar var sevmiyorsa sevmesin der benim arkadaş vardi ailesi ayrıldı annesi sevmezdi hiç takmazdi devir degişyo galiba bende oyle duşunurum sen gibi babam beni sevmiyor diye ama çok seviyor gerçekten akşam konuştuk tel niye açmadin dedi çalişiyorda valla işin vadi baba dedim kustun mu dedi yok dedim işte sevdirceksen dedikleri harfiyen uygula eskiden çok maldim ama geliştirdim kendimi
11 Yorumla
+1 yılMerak etme bu konuda yalnız değilsin :)
Konu dış görünüş ya da karakter ile alakalı değil biraz çevre ile alakalı en son bir karşı cinsle ne zaman muhabbetim olduğunu hatırlamıyorum mesela fakat kalabalığa karşıladığım için düzenli olarak fark edilmeyecegimi de biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBu mesajı gizli kullnici olarak yazmanız bile hata. Belki sizi tanımak isteyen.. ulaşmak isteyen.. size çozmek isteyen.. sevmek isteyen olacak. Neden böyle masum bir soruyu.. gizli profilden yazmayi uygun gördünüz.
14 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Soran+1 yılBunu burada arkadaş edinerek çözmek istemiyorum reel hayatımda ne yapabileceğimin çözümünü arıyorum :)
- +1 yıl
Buradan öyle bir destek gelir ki.. bu soyleminizden pişmanlık duyarsiniz. Darda.. zorda olanın.. yardımı.. desteği nereden gelir Allah bilir. Siz tüm açık kapıları çalın bence. İlacınızın.. derdinize dermanin.. çalmayı dusunmediginiz kapıda olmadigina nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.
Soran+1 yılBirine ihtiyacım olmadan kendim yapabilirim diye düşündüm ihtiyacım olan buradan bir yol gösterilmesi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 207b cevap paylaştı.
u +1 yılAşkı bularak olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇoğu çocuk sevgisiz büyüyor bu demek oluyorki; yalnız değilsin. Karamsar olmak yerine daha çok sosyalleş, kendini geliştir.. Hobilerini en iyi sen bilebilirsin neye ilgin varsa çokça onla meşgul ol. Kendini sev değer ver. Yaptığın başarıları gör ve kendini ödüllendir. Birinin seni sevmesi için senin önce kendini sevebiliyor olman gerekiyor. Karamsarlık psikolojini sadece dibe iter. Bu duygudan kurtulmak istiyorsan bir yerden başlamak zorundasın. Seni değersiz hissettiren ne varsa hayatından uzaklaştırmalısın. Olumlu düşün ve olumlu yaşa. Ne düşünürsen onu hayatına çekersin unutma.
34 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
- +1 yıl
İnsanlar seni sevsin diye çaba sarfetme bişeyler yaptığın için seni sevip sana değer vereceklerse sevmesinler. Seni sen olduğun için sevebilecek insanlar olsun hayatında. Şartlı koşullu sevgi olmaz. Şunu yaparsam insanlar beni sever mi? yanılgısına asla kapılma. Bişey yapmadan da yalnızca sen olduğun için şanslı hisseden insanlar olsun hayatında..
Soran+1 yılinsanlar sevsin diye çabalamak çok boş bir şey farkındayım bunun için uğraşmıyorum zaten keşke beni ben olduğum için seven biri olsaydı :)
- +1 yıl
Kendini sevmekle başlayacak her şey.. 😊🌼
- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yıl4 Mutluluk hormonuna sahibiz. Bunlar serotonin, dopamin, endorfin ve oksitosin. Kişiden kişiye değişmekle birlikte bunlardan bir tanesi bir kişide az miktarda ve bir taneside fazla miktarda bulunur. Diğer ikisi normal miktarda bulunuyor genellikle. Eksik olan hormondan kaynaklı sorunları hayatında daha çok hissediyor. Örneğin serotonin eksikliği olan birisi daha çabuk depresif olabilirken benim gibi dopamin eksikliği yaşayanlar kolay kolay hiçbir şeye odaklanamazlar. Oksitosin dediğimiz de namı değer sevgi ve güven hormonu. Bundan bende bolca olmasına rağmen senin eksikliğini yaşaman gibi. Sanırım oksitosin eksikliği var. Ancak bu konuda belirtileri internette araştırıp hangisinde eksiklik yaşadığını ogrenirsen ona göre çözümü de bulman kolaylaşır. Örneğin serotonin eksikliğin varsa internete bununla ilgi ne yapabileceğini yazdığında karşına birçok kaynak çıkıveriyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok erken böyle düşünmek için. İlla ki birileri olacak. Hayatına girmek isteyenler. Bazılarını sen istemeyeceksin. Devir dış görünüş devri olmuş. İlginç biçimde, hanım hanımcık, kendi halinde yaşayanlara değer verilmez olmuş. Görmezden geliniyorsun öyle de. Tıpkı benim gibi. Bir görüntü olarak yaşayıp gidiyoruz, derin duygular hissetmeden, ne olacak böyle bilmiyorum
43 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmadı hayatıma girmek isteyen.20 yaşındayım etrafımda arkadaşları ve sevgilileri tarafından sevilen yaşıtlarımı görünce eksik hissediyorum :)
Cevap sahibi+1 yılMerak etme hiç geç kalmadın hiç bir şeye. İnsan elbet özeniyor. Ben de erken yaşlarda hep mutlu bi beraberlik güzel yuva isterdim. 30’a geldim. Sorunlu birlikteliktense yalnızlık iyi. Sen dış göz olarak bakıp görebilirsin. Kimse hayatını yansıttığı gibi mükemmel yaşamıyor emin ol
Soran+1 yılMutlaka öyle ama insanın kendisinde bitiyor iş. Ben güçsüzüm umarım bunu aşabilirim sağ olun :)
+1 yılOlduğun gibi davranmalı içinden geleni yapmalısın sana değer veren biri karşına mutlaka çıkacaktır. Belki de çıkmıştır sen henüz fark etmemişsindir. Zorlayarak, illa olsun diyerek ilgi beklersen sonucu hep hüsran olur. Önce sen kendine değer ver ve ilgiye sevgiye layık biri olduğunu sadece o kişinin henüz karşına çıkmadığını unutma.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum aile de başlar bu sevgi saygı güven meselesi aile önemli insan etrafa saldırıyor sevgi aşk ariyo ama bu zamanda insanlarda bozuk ne istediğini bilmiyor kandırıyor aldatıyor Allah gerçekten hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza anlayan gerçekten seven Amin kıymet bilen insan insan kendi kendini de sevebilir aslında kendini şımartabilir insanın kendisinden daha değerli insan yoktur kisi kendini kimseye ezdirmiycek üzdürmeyecek
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı. Birine güvenmek çok zor sonrasında üzülüyoruz.. güçlü birisi ol kendini sev her şeyden önce kendini sevmen lazım kendini mutlu etmeyi bil o zaman çokta ihtiyaç duymuyorsun
20 YorumlaAslan ve sırtlanların arasına düşmüş ceylan geldi aklıma. Dikkatli ol, boşluk hissi canını yakar
30 Yorumla
+1 yılBelki ilgi duyan vardı ama sen hiç fırsat vermedin. Zaten başkalarından ilgi duyulmasını ds öyle çok bekleme.
010 Yorumla
Soran+1 yılBaşkaları ilgi görünce ve bunu görünce bende bekliyorum ister istemez :)
- +1 yıl
Bende istiyorum ama yok hiç kimse. Birilerine ilgi duymayı istesem duyamıyorum da. Bir şey olduğu yok yani. Yalnızlık.
Soran+1 yılArkadaş olmak isteyen bile yok be 😄
- +1 yıl
Evet haklısın. Arkadaşım diyenden de bir şey çıkmıyor.
Soran+1 yılAynen öyle kendi kendine yetebilmeyi öğrenmemiz gerkiyor
- +1 yıl
Haklısın. Seni bilmem ama ben büyük ihtimal yalnız kalacağım. Senin için aynı şeyler olacağını sanmam.
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun neden yalnız kalasın ki
- +1 yıl
Neden kalmayayım? Her insanın sevgilisi eşi olmuyor duygularını yaşamadan bunlar olmadan ölen bir sürü insan var.
Soran+1 yılVar ama böyle düşünmemelisin. Karamsar olma bu kadar :)
- +1 yıl
Karamsarlık değil bu. Gerçekleri değerlendirmek.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 YorumlaÖzgüvenini arttıracak aktiviteler yapmanı öneririm böyle bir mentale düştüğüm anlar olursa hemen spor salonunda soluğu alıyorum
20 YorumlaBen de senin gibiyim bazı ön yargılarım var dertlesebilir miyiz acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atarsanız dönmeye çalışırım
+1 yılYakında sevgi nefrete nefret her türlü asabiyete dönecek gibi bende çözemedim insnalık tanrı ne istiyor bizden böyle yaparak
00 Yorumla
+1 yılBiri de sever elbet. Ailen seviyorken sevgiye nasıl aç oluyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımdaki yaşıtlarım sevgilileri ve arkadaşları tarafından ilgi görüp sevilince ben kıskanıyorum kötü hissediyorum
+1 yılAh ulan ah onlarca insanla cevrili hayatımızda ruhen hic bu kadar yalnız olmamıştık.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılKendinizi sevmekle başlayabilirsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin yaşında çocuk şart mı, büyük güvenilir birilerini bulsan?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılPsikolojik destek almanı tavsiye ederim canım başka türlüsü zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende senin gibiyim maalesrf bunun çözümü yok galiba
04 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka vardır sende araştır böyle bize zarar veriyor
Cevap sahibi+1 yılAslında bunun farkında olup kullanmaya çalışanlar var dediğin gibi kendimize zarar verigimiz gibi başkalarıda veriyor
Soran+1 yılAynen öyle bu çok acizce :(
Cevap sahibi+1 yılİnşallah duzeliriz. Bence hiç ilişkim olmaması bunun sebebi benimkinin
+1 yılAllah bize yeter, O ne güzel vekildir. Umarım birgün aradığım sevgiyi bulursun. Ama insanların sevgisine çok bel bağlama. Kendisi gibi sevgisi de baki olmayabilir.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha dönem dönem ayni böyle oluyorum bende vallahi
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana nasil ulasabilirim?
Soran+1 yılMesaj atabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılSen yazar misin
Soran+1 yılHenüz mesaj atabilecek seviyede değilim ama takip isteği attım :)
Cevap sahibi+1 yılIstek cok umarim dogru kisiye yazmisimdir
+1 yılEmin ol öyle daha iyi sevdiginde seni kisiler sevgidende bisey beklerler sevgi ask mesk isleri artik cocugun elindeki oyuncak gibi olmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sosyal ol derim
10 Yorumla
+1 yılBaşarılı ol ve paran olsun gör bak herkes seni nasıl seviyor
Peşijde dörtnala düşerler00 Yorumla
+1 yılİnsanlar birbirini sevmez zaten ask denen şey dış görünüşü begenmektir genelde
00 YorumlaVarsa çare bana da söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBulursam söylerim tabi
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. O bende de var ama ne yazıkki çıkarcı hepsi..
05 Yorumla- +1 yıl
Çıkarcı olmayanlarda bir köşe de asosyal takılıyor 😅
Soran+1 yıl@OrganikHoşaf_ katılıyorum :)
- +1 yıl
Yalnızlıktan geberecez🥲😀
Soran+1 yıl@OrganikHoşaf_ böyle de düşünme yalnız geldik yalnız gideceğiz birileri olmak zorunda değil :)
- +1 yıl
Elbette öyle de. Hayırlısı ya :)
+1 yılasabi kız severim ama be
00 YorumlaBilmiyorum ya bende çok sevgi hastasıyım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız degilsi
00 Yorumla
+1 yılOlsun be arkadaş, bizim de yok sevenimiz.
00 Yorumla
+1 yılAh ah bilemiyoruz be kanka bilemiyoruz
00 YorumlaSeni Ben severim ki 🤗 kiyamam sana ben ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılBende öyleyim ya, sevgiye baya açım
00 Yorumla Ayni durumdayiz gel sevelim birbirimizi 😐
00 YorumlaKulaklıkla Şarkı dinleyerek yürüyüş yap😃😃
13 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum sadece birkaç saat bu düşünceden uzaklaşıyorum kulaklığı çıkarınca yine eski ben :)
Soran+1 yılDeneyeceğim :)
+1 yılBöylr bir ihtiyacın yokturdur belkide
00 Yorumla
+1 yılÇok acizce
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet acizce farkındayım bu yüzden düzeltmem gerekiyor
- +1 yıl
Tam anlamıyla farkında değilsin bence, olsaydın bir an önce düzeltirdin kendini. Sevgi açlığı nedir ya? Avrupa'daki hiçbir kızdan böyle bir şey duymadım ben mesela. Türk kızı ayrı bir ironik. Tamamen psikolojik. Hipnozun hangi yöne doğru sallandığını düşünürsen, o yöne sallanır. Sürekli düşünerek kendini buna zorunlu hissettiriyorsun. S*ktir et, s0kay1m sevgiye. Kariyer, para , gelecek olsun önceliklerin. Zaafı olanlar saltanat kuramaz.
Soran+1 yılKolay değil herkes aynı değil benim karakterim bu duygusalım, yalnızım etrafımda kimse yok , arkadaşım yok bilmiyorum haklı olabilirsin ama zor sktr etmek
- +1 yıl
Çok narinsin, çook fazla üzülürsün.
Soran+1 yılÜzülüyorum da zaten yapacak bişey yok
sevgi bularak.
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden nasıl bulayım kimse ilgilenmiyor ki benimle :)
+1 yılİnşallah kötü şeyler başına gelmez
10 Yorumla
+1 yılAynısı bende de oluyor
10 Yorumla
+1 yıltamam yaz konuşalım
00 YorumlaAilen neden yetmiyor ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevilerek
00 Yorumla Sevilerek
00 Yorumla
+1 yılkıyamam kuzum benim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende sevismeye acim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. yok ki
00 YorumlaYalnız değilsiniz.
00 YorumlaFazla yalnız hissedersen
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç
00 Yorumla
+1 yılSevgisizde yaşanıyor boşversene
00 Yorumla
+1 yılNerede yaşıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılAsabi olmasan seni mutlu ederdim