İnsanlar, sen anlatmadan neyi anlasınlar?

Anlatmak ya da anlaşılmak insana zor gelen bir şey. Kişi her ne kadar çaba da sarf etse karşımızdaki insan başka şeyler anlıyor ise kısa ömürlü oluyor ilişkiler.
Sen kendini anlatıyor musun? Anlıyorlar mı?
İnsanlar, sen anlatmadan neyi anlasınlar?

Anlatmak ya da anlaşılmak insana zor gelen bir şey. Kişi her ne kadar çaba da sarf etse karşımızdaki insan başka şeyler anlıyor ise kısa ömürlü oluyor ilişkiler.
Sen kendini anlatıyor musun? Anlıyorlar mı?
Bu aralar kendimi bir deredeki tahta parçası gibi hissediyorum. Derenin suyu nereye giderse oraya doğru yön alıyorum. Kendi kontrolüm dışında ilerliyor bazı şeyler. Bir süre böyle devam etmesi gerekiyor.
Bu süreç içerisinde bulunmuş olduğum kabın içinde random takılmaya bakıyorum. Ne kimseyle bir sorun yaşamak istiyorum ne de kimseye kafa yormak. Demek istediğim hayatıma "ekstra" herhangi bir şeye yer vermek istemiyorum. Beni bu konuda anlasalar çok iyi olur. Emekli modundayım son bir aydır ve önümüzdeki bir ay öyle olacak.
açıkcası ben kendimi anlatıyorum
onlar anlamak istedikleri kadarını anlıyorlar hepsi bu
ben kendimi anlatamadım endişesi hiç yaşamadım bu bağlamda netice de herkes kendi kapasitesi doğrultusun da anlayacak beni
Tam anlamıyla anlaşılmayı hiç beklemedim
Canımın istediğine canımın istediği gibi davranabilirim ve kimseye açıklama yapmak zorunda değilim bak bunu anlasalar zaten sıkıntı kalmaz :D Keyifli günler..
Teşekkürler yengeç 😃🤘🏻
Rica ikizler 😬
insanlar işine geleni anlıyorlar bebiş işine gelmeyeni anlamiyorlar ben anlatırım anlayanda kendisi bilir anlamayanda 🤷🏻♀️
Haklısıın
Cevap
6Cevap
Hayır birilerinin beni anlamasına ihtiyacım yok. Beni anlamak isteyen zaten anlar. Anlamıyorsa hayatimdan defolup gitsin.
Ben insanlara kendimi anlatmayı bıraktım artık. Anlaşılmak istediğim bir konuda yok. Beni tanıyan beni anlar. Gerisi anlamasada olur.
Yok. Kimse anlamaya çalışıyormuş gibi yapmasın kafi
Hayır yok, herkes işine geldiği şekilde anlamak istediğini anlıyor zaten...
İnsanlar beni anlamasına ihtiyacım yok şu an. ben kendimi ifade ediyorum gerisi insanlara kalmış
Hiç kimse hiç bir şey umrumda değil anlamak ve anlaşılmak istemiyorum ihtiyacım yok zor zamanlarımı tek başıma açtım tek başıma savaştım kimseye ihtiyacım yok anlatmaya da
Açık pozisyon olmadığı için çalışmadığımı anlasınlar yeter sfkfkdl
Hayır anlaşılmak istediğim bir konu yok. Ben kendimi çok güzel ifade ediyorum,😀ve beni anlamak isteyen de, anlayan da çok güzel anlıyor yani,😄anlamayan da anlamasın hiç gereği yok. Beni anlayan bana yetiyor.
Anlatmıyorum da, anlamıyorlar da.
Anlayanındaaaa, anlamayanındaa!..
Sakin sakin
Öyle bir derdim yok, millet medyum mu ben anlatmadan anlasınlar.
Sorunlarım olduğu zaman açık aöık konuşup çözmeye çalışırım.
Attım havaya açtım ağzımı düşüncesi bana göre değil.
Hayır ama anlamasını beklediğim bir insan var. Ama o da anlasa ne değişir diye düşünmüyor değilim. 4 ay oldu nerdeyse yokluğuna alışmaya çalışıyorum hala.
Vardı da artık yok herkes işine gelen yerden bakmak istiyorum diye avazı çıktığı kadar bağırıyorken anlaşılmaktan dana önemlisi huzurum olur... Kimse için kaçırmam onu da
Her konuda anlaşılabilmeyi çok isterim. Özellikle sevdiğim ve yakınımdaki insanlardan bunu beklerim. Bazen anlatmadan bile anlayan olur işte o insanın yeri bambaşka..
İnsanlara kendimi anlatmayı bıraktım anlamak isteyen anlıyor istemeyen de işine geldiği gibi anlıyor o yüzden uğraşmıyorum artık
Kimse bir şey anladığı yok anlatsam da başka anlıyorlar anlatmayınca içine dönük içine kapanık oluyuz insanları anlamakta zor
Yok o kadar büyük beklenti içinde değilim. Kendini parala karşı taraf işine geldiği gibi anlıyor davranıyor
İletişim becerim gayet iyidir beni anlamayan da ne bilim nöronlarının iletim hızını sorgulasın.
Yok valla oldukca net ve anlasilir oldugumu dusunuyorum.
Bir masumcuğun yüreğindeki sevgiyi ön yargısız bir şekilde
Var, her hissiyata cümle kurulamıyor, bazı şeyleri söylemeden anlamaları lazım.
Kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum kimsenin içinde ailemde var.. Kendimi yalnız hissediyorum diye bağırmadan yanındayım denmesi bu kadar zormuş onu öğrendim
Hayır yok. İnsanlardan bi beklentim de yok..
İnsanlar umurumda değil, istediğini düşünsüler!
Hayr yok her seyi isteyen istedigi yerden anlıyor zaten boş ver gitsn
bana iftira atıldıysa, benim açıklamama gerek kalmadan anlaşılmak isterim
Ben kendimi bir şekilde anlatıyorum ya sorun yok 😀
Evet ne kadar poncik olduğumu herkes anlasın 🥺
Anlarlar anlarlar
Bu mümkün değil sanırım
anlatmadan nasıl anlasınlar beni yahu
Yok, anlamasalar da olur.
Yoktur yengeç. Anlayanlar yeter
Yok.
Cooook
Ülkenin durumunu.