Genelde pozitif neşeli ve enerjisi yüksek bir kişiliğe sahip olduğum için öyle bir şey yaşamıyorum arada sırada illaki duygu çöküşlüğü olabiliyor insanız sonuçta insan ruh hali herzaman aynı olmaz
Anane, ana fark etmez sonuçta güzel diziler, ev kadınları hint dizisi izler etiketini yapıştırıyor özenti tayfa, ama zevk bu ayol kimi amerikan kimi kore kimi hint dizisi izler... eğer izlemek istersen birkaç önerim olur
Yeh hai mohabbatein harika ama final olamadan bitmişti Balika vadhu, Is pyaar ko kya naam doon - ek baar phir, Madhubala - ek ishq ek junoon, Saraswatichandra, Beintehaa...
Ama geleceğimiz için çabalamalıyız tamam ders çalışmak evet çok sıkıcı ama dışını sıkmak zorundasın Yoksa hayat hep böyle olacak ekonomik özgürlüğün olmayacak Yanı her şey senin elinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Birkaç gün önce. Hadi dedim toparlan, henüz en kötüsü bu değil.
Her gün hissediyorum
Genelde pozitif neşeli ve enerjisi yüksek bir kişiliğe sahip olduğum için öyle bir şey yaşamıyorum arada sırada illaki duygu çöküşlüğü olabiliyor insanız sonuçta insan ruh hali herzaman aynı olmaz
1 hafta önce falan, doktorum kanser olabileceğimden şüphelenmişti neyse ki sonuçlar temiz geldi
Yaa seni anlayamam belki ama geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Sabah uyanıyorum ve berbatlığımı yakalıyorum yenwhejeshsgrh
Konudan bağımsız uttaran diye bir dizi izledin mi hiç
Hı hı izledimm🤗
He nik ondan dolayı tapasya o zaman, güzel ve sürükleyici bir diziydi bu arada
Evet öyleydi başka da hi nt dizisi izlemedim ananenin evinde olunca izlemek kaçırılmak oluyordu😀
Anane, ana fark etmez sonuçta güzel diziler, ev kadınları hint dizisi izler etiketini yapıştırıyor özenti tayfa, ama zevk bu ayol kimi amerikan kimi kore kimi hint dizisi izler... eğer izlemek istersen birkaç önerim olur
Olur oner
Yeh hai mohabbatein harika ama final olamadan bitmişti
Balika vadhu,
Is pyaar ko kya naam doon - ek baar phir,
Madhubala - ek ishq ek junoon,
Saraswatichandra,
Beintehaa...
Şu an aklımda kalan bunlar
Balika vadhu da tina mi vardı?
Tina? Ichcha'yı mı diyorsun?
Evet
Yok, balika vadhuda Anandi'yi üç kişi oynadı
Küçüklüğünü avika gor
Gençliğini pratyusha banerjee
Yetişkinliğini toral rasputra
Geçen haftaydı.
Bilmem hatırlamıyorum
Sabah uyandığımda, diğer sabahlar gibi
Bugünlerde öyle hissediyorum
Başaramadığımda
Bu ben
Herzaman
Here it is
Cogu zaman
şu an hissediyorum
Bugun
Dün bugün
Yarım saat once
Son bir haftadır her gün
Bugün dgjdmdm
Hatirlayamadim
Hemen şimdi şu an
Niye
Hastaneden geldim. Duş alacaktım ama uykusuzluktan ölüyorum kendimi kötü hissediyorum
Bu üşengeçlik fiziksel bir şey ruhsal olarak sordum ben
Yok ruhsal olarak iyiyim
şu an.
Neden?
hayat çok zor
Kesinlikle haklisin
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum seninle
Ama geleceğimiz için çabalamalıyız tamam ders çalışmak evet çok sıkıcı ama dışını sıkmak zorundasın
Yoksa hayat hep böyle olacak ekonomik özgürlüğün olmayacak
Yanı her şey senin elinde
sağ ol umarım isteğim gibi ilerler her şey.
2 yıl önce
Her zaman
Her zamann
Yarım saat önce:)
Yakin zaman önce