Kişilik & Karakter Hafızanız kuvvetli mi yoksa unutkan mısınız🌼? dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor A 'dan z'ye her şeyi unutuyorum hcjcbjcb özellikle isimler hiç aklımda kalmıyor şu sıralar😿😿İyi Akşamlar Hafızanız kuvvetli mi yoksa unutkan mısınız🌼? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Unutmam. Bu benim için kötü bir şey ama bir o kadar da iyi. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hafızam kuvvetli 1 0 Yorumla
meltemkrcc Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ay ben her şeyi çok net hatırlarım abartı yani bizimkiler beni ajanda diye kullanır yani her şeyi Meltem bana hatırlat Meltem bana hatırlat 😃😃 1 2 Yorumla dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ +1 yıl Vayy fhfgcgv Yorumla oondeeer +1 yıl Fil hafızalı seni :) Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim ismimi unutmadıysan sorun yok 😀 1 1 Yorumla dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ +1 yıl 😄😄 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Dün ne yaptım hatırlamam bile 1 3 Yorumla dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ +1 yıl Bu ben dhdhdhcv Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Gereksiz bilgiler siliniyor dfghj Yorumla dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ +1 yıl 😄 Yorumla
changemypast Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Saçma sapan şeylerde kuvvetli 1 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Genelde iyidir ama bazı konularda değişiyor. 1 0 Yorumla
Nöropsikolog Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kuvvetli 1 1 Yorumla dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ +1 yıl Ne güzel Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Bazen kafa gidiyor ya 😂 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Unutkan. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Unutmam. Bu benim için kötü bir şey ama bir o kadar da iyi.
Hafızam kuvvetli
Ay ben her şeyi çok net hatırlarım abartı yani bizimkiler beni ajanda diye kullanır yani her şeyi Meltem bana hatırlat Meltem bana hatırlat 😃😃
Vayy fhfgcgv
Fil hafızalı seni :)
Benim ismimi unutmadıysan sorun yok 😀
😄😄
Dün ne yaptım hatırlamam bile
Bu ben dhdhdhcv
Gereksiz bilgiler siliniyor dfghj
😄
İsim hafızam berbattır..
Saçma sapan şeylerde kuvvetli
Genelde iyidir ama bazı konularda değişiyor.
Kuvvetli
Ne güzel
Bazen kafa gidiyor ya 😂
Gerektiği kadar...
Allaha sukur iyi hafızam
Kuvvetli
Unutkan 😞
Unutkan.
çok kuvvetlidir