Sıcakkanlı olduğun kadar hemen soğur musun? Tanrım bu bana verdiğin en muhteşem özellik.. 
Recep in the house.. 🦁

Zor ısınırım aslında daha doğrusu uyumu herkesle yakalayamam. Çünkü çok az insanda duruş, akıl, zeka ve karakter kalitesi var. Bu uyumu yakaladigim insanlardan da kolay kolay soğumam
Cevap
9Cevap
Kolay değilim, öyle hemen ısınmam, karşımdakinin tavırlarına göre değişir, ısınmam ama en ufak hatada hemen soğuyup hayatimdan silerim.
Hemen ısınamıyorum, bir süreç.
Yalnız saniyeler içinde soğuyorum, elimde değil.
Evet kolay ısınır bir anda bir davranışıyla soğuyabilirim...
Zor ısınırım seçiciyim
Evet hemen ısıdır hemen soğurum
İnsanlarla kolay kaynaşırım fakat kolay soğumam. Soğumama neden olacak bir davranışta bulunmuş olmalı ki soğuyayım...
Evet. Bazen insanlar çok çabuk bir şekilde ısınabiliyorum. Bazen de aynı hızla yine soğuyabiliyorum.
Akdeniz iklimi gibiyim..
Geç ısınır geç soğurum ama benim kışlarım sert karasaldır.. 😄
Bağımsız olmak çok güzeldir. Evet hemen soğurum, anında vazgeçerim. Her işin şakası olmaz affı da olmaz
Hemen ısınmak karşımdaki insana bağlı biraz samimiyetine güvenirsem ısınırım soğumak ise onu da hayat öğretiyor anında soğumayı..
Aksine çok zor alışır bir o kadar da zor vazgeçerim.
O çok kötü işte
Bu da bizim imtihanimiz diyelim.
Kolay ısınamıyorum ama soğuyorum da ya bu aslında şeye bağlı biri tadımı kaçıracak bir şey desin bu aşık olduğum çocuk olsun soğurum direk
Zor ısınır, çabuk soğurum. Kırmızı çizgilerim vardır!
Hemen ısınırım ama hemen soğumam
Hemen soguyanlardan da nefret edrim
Hayır bir insana çok zor ısınırım ve öyle hemen soğumam
Evet, çok sorgulamadan samimi olur ısınırım.
Yanlışta bir anda soğur muhabbeti keserim.
Bazı kişiler vardır onlara karşı hep soğuk olurum ve sonradan da olsa başından da olsa ona belli ederim ve bunda hiçbir sorun görmem ve harekete göre değişir kimi zaman anında kimi zaman yavaş kimi zaman da anlık soğurum değişir
Hemen ısınamayan, hemen de soğumayanım.
Hemen ısınamam fakat hemen soğurum
Hayır ikiside hemen olmuyor😀
zor ısınıp zor suğurum
hemen ısınmam ama çarçabuk soğuyorum
Evet hemde anındaa 🤣
#Eveeetttttt Şahsen Özelikle Ben!
Geç ısınıp, ılık soğuyanlardan.
Evet bu ben oluyorum
Aynen tas tamam..
Her zaman değil
Bazen