Şimdiki sizin, başka bir size dönüşmesinden rahatsızlık duyar mıydınız?

Şimdiki sizin, başka bir size dönüşmesinden rahatsızlık duyar mıydınız?

Hayır her değişim kötü olarak sonuçlanacak diye bir kaide yok. Belki daha doğru bir değişime doğru evrilebilirim, korkutmaz o yüzden bu durum beni, ki geçmişe baktığımda değişe değişe geldim bugünlere ve memnunum hepsinden.
İlerleme kaydetmesi imkansız insandır. hoş ilerleme kaydetmek bir seçimdir. bazı insanlar garanticiliği ve olduğu gibi yaşamayı severler. fakat ilerlemek isteyip de neden ilerleyemediğini sorgulayan insanlar, ilk bu gerçeği fark ederler. eğer değişmekten, konfor alanınızdan çıkmaktan, sorunların üstesinden gelmekten korkarsanız, ilerleyemez ve hatta olduğunuz yerde bile kalamaz, geriye gidersiniz. son bir şey daha, tarih korkak insanları sevmez..
Ben eski ben değilim. Ciddi anlamda demiştim ama bu olumlu yönde bir değişim. Daha sert, daha zekice davranan biri oldum ve böyle olması gerekiyordu. Aynı şekilde gelecekte de değişeceksem şu an olduğumdan daha iyi olmuş olmak isterim. Kendimin en iyi versiyonuna yaklaşmak isterim. Bu korkutucu olmasa da süreci zorlu olabilir.
Ben özgün bir kişiliğe sahibim insanalar beni kendine benzetemedi hic bir zaman kimse için değişmedim
Soruna gelecek olursam evet korkuyorum herkes gibi olmak istemem çünkü
Cevap
16Cevap
Değişiyorum bile isteye seve seve
Hayır değişim güzeldir
Aynı frekansda olmadığın hiçbir şey sana isabet etmez... Hayatında olan biten, kişi ve durumlar seninle aynı frekansda olduğu için vuku bulur... Sen dönüşüp evrildikçe dönüştükçe titretişimin değişir. Ve bu bazen hayatında köklü değişiklikler yapmana sebep olur.. Radikal kararlar gibi.
Korkmuyorum şu bir haftadır hayatımın dönüm noktasını yaşıyorum dönüm noktası benim bir tık daha olgunlaştım yaşımdan büyük bazı insanlardan daha çok şey öğrendiğimi
fark ediyorum ve değişiyorum ➰
Karakterimin olumsuz yönde değişmesinden korkarım sadece. Onun dışındaki olumlu değişikliklere her zaman açığım.
Korkmam, değişim güzeldir. Benliğimi kaybetmediğim sürece.
Öyle olmam gerekiyorsa, bir süre değişebilirim tekrar özüme dönmek şartıyla..
Çünkü bazen şartlar farklı davranmaya itiyor bizi..
🤔Korkmam seve seve değişmek isterim kendime bi faydam yok değiştirsem belki faydalı bi insan olurum 😏
Değişmeyen ayakta kalamaz. Korkunun da ecele faydası yok.
Değişmeyen tek şey ‘ değişimin kendisidir’ demiş herakleitos..
Asla korkmam.
Değişmekten korkmuyorum. Çünkü ister istemez değişebiliyorum. Alıştım. 🤷🏻
Korkmuyorum sadece tamamen acımasız olmaktan korkuyorum.
Hayir tabi ki, hatta cok isterdim hayalimdeki ben olabilmeyi. Ama daha cook firin ekmek yemem lazim gibi 🙄😕
Değişime açık birisi değilim
Hayır ikizler burcuyum
Köklü değişimden hoşlanmam
Tabii ki ya daha kötü olursam
korkmuyorum çünkü değişmiyorum
Hayir. Daha çok guclendigimi hissediyorum
Dönüşüm evresindeyim ama bilemiyorum korkutmuyor
Zombiye dönüşmek isterdim
Korkmuyorm hep aynı kalmak yerinde saymak demektir
Kesinlikle akıl sağlığım iyi çünkü
Elbette duymam ki değişmeyen tek şey değişimdir.
Hayır korkmuyorum değişmek güzeldir
Ben zaten istesemde değişemiyorum ki
Değişmekten korkmayın. Mühim olan bozulmamak...
Korkmuyorum ama değişmek de istemiyorum.
Mutlu olurum korkmam
Korkmam
Beni başkası dəeistirememz ben istersem değişirim
Değiştim zaten 10 yil önce ki ben yok artık
Korkmuyorum herkes değişir
Değişmem
Ay ben korkarım 😨
Değişmem ben
değişmeyen tek şey değişimin kendisi
Korkmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?