Para biriktiriyim dedim maddi zarar. İnsan biriktiriyim dedim manevi zarar. Ben de birike birike yalnızlık birikiyor. Siz de neler birikiyor? 😃Elde var ölüm hüzünlü son bölüm.. 🦁
Parayı istesemde biriktiremiyorum ben, evde otururken bile yok oluyor. İnsanıda direkt kendim biriktirmiyorum, fazla insanı hayatıma alacak kadar dayanıklı bir akıl sağlığım yok, az insan olsun sıkı olsun yeter kafasındayım.
Aslında birikse birikse para birikir."İnsan"lari para harcayarak bile biriktiremezsin. Herkesin bir cikari vardir alacağını alır ve sonra en kibar tabirle gider. Herkesin bir nevi bir "son kullanma tarihi" vardır yani boyle canlılara gore. Sen biriktireyim diye ugrastikca onlar seni bitirir.(Bkz:Besle kargayı oysun gözünü) Tam tersi olur yani biriktirme işini yapmak isterken onlarda tüketme işini yapar.
İnsanlar paraya tapar olmuş. para için can alınıyor, canlar yakılıyor... ben senin yerinde olsam hayvana yatırım yaparım.. daha sadık daha vefalı daha samimi!!!😇
Bu yaz gelemem ama fındık yollarım demiştin bende istememiştim fındıkları😪 Neyse az önce parmaklarınla kirdigin findiklari yedim, bu önümüzdeki yaza kadar beni susturur 😂