Aslında düne kadar bir şey yoktu. Bugün öğle saatlerinde arabamın tekeri patlamasıyla araç yoldan çıkıp bir tarlaya girdi anca durabildi bu da canımı sıktı ve sıkıyorda. Onun dışında iyiyim.
Sanırım arabayı o halde gormek olabilir. Emek verilip alınan birşeyin o hale gelmesi iğrenç bir şey. Araba yapılana kadar geçmeyecek sanırım bu durum kafam dağılsın diye film izlemeye başladım sarmadı o da buraya girdim bende. Uyumaya çalışacağım belki uyurum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Vallah şu an mektup bekliyorum her şey ona bağlı çalışmam vs
Ne mektubu
Emekliden
Çıkmak istiyorum her yolu deniyorum
Haber gelecek en geç bir aya kadar kalmaz :( çok sıkılıyorum ya
Her şey yolunda bi ben o yolu bulamadım
👍.
Maalesef hiçbir şey yolunda değil
Neden ki
İşsizlik. Asosyal. Aile & sağlık problemleri aşk acısı vs vs. Hepsi aynı anda
her şey hızlıca yoluna girer inşallah
Amin inşallah canııım. Umarım sende de her şey yolundadır 💕🫶🏻
Şükür. İş güç devam monoton hayat iste
İdare ediyor
Muhteşem, mükemmel, harika, fevkalade gidiyor.
Yarı yolda bırakılan seven insan nasılsa öyle
Üzdü
Ve ahımı aldı gitti
İşteyim sabah olmasını bekliyorum
Kolay gelsin Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim cümlemize
Tek bişey istiyorum onun haricinde her şey normal
İstediğin nedir
Eh işte fena değil daha iyi olabilirdi tabi...
guzel
Gitmiyo djjsjss
Yolunda filan değil 😭
Çekilmez durumda
Bok gibi...
Neden
Aslında düne kadar bir şey yoktu. Bugün öğle saatlerinde arabamın tekeri patlamasıyla araç yoldan çıkıp bir tarlaya girdi anca durabildi bu da canımı sıktı ve sıkıyorda. Onun dışında iyiyim.
Sana bir şey olmadı ise ne mutlu
Teşekkür ederim bende bir şey yok. Sadece korktum birazda psikolojik sanırım ve içimde olay anından kalma kötü bir his var gitmiyor.
Arabayı o halde görmek ya da yaşadığın panikden kaynaklı olabilir çok geçmiş olsun
Sanırım arabayı o halde gormek olabilir. Emek verilip alınan birşeyin o hale gelmesi iğrenç bir şey. Araba yapılana kadar geçmeyecek sanırım bu durum kafam dağılsın diye film izlemeye başladım sarmadı o da buraya girdim bende. Uyumaya çalışacağım belki uyurum.
Güzel şeyler düşün mesela sen sağlıklısın herşeyden önemlisi bu. Tabiki emeklerini o halde görmek üzücü
Evet haklısınız hastanede de olabilirdim. İşte durum bundan ibaret, :((
Uyumaya çalış zihnini boşalt güzel bir müzik aç
çok kotu gıdıyor bole hayatın
saçma ve sıkıcı
Cevabı nickimde