Kişilik & Karakter Çift yalıtımlı dış cephe gibi, sağlam olduğun konu nedir? -Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İyi akşamlar KS sakinleri... 😃 Yani hangi konuda seninle boy ölçüşemeyiz...🎈 Hangi konuda sen iyininde iyisisin... 🎈 Çift yalıtımlı dış cephe gibi, sağlam olduğun konu nedir? Cevapla Nedir Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. İnsan psikolojisi. ve umursamamak 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kendimi bu tarz konularda övmeyi sevmiyorum..Dürüst olduğumu söyleyebilirim, o kadar.. :)) 1 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı. Sözümden dönmem 1 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oyle bir konu yok 1 0 Yorumla
zigzig Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 861 cevap paylaştı. Bilmiyorum ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsan psikolojisi. ve umursamamak
Kendimi bu tarz konularda övmeyi sevmiyorum..
Dürüst olduğumu söyleyebilirim, o kadar.. :))
Sözümden dönmem
Oyle bir konu yok
Bilmiyorum ki