Küçüklükten beri kabus görmek büyü müdür?

kankiler 19 yaşındayım kendimi bildim bileli kabuslar görüyorum çocuk yaşta da beni çok etkileyen rüyalarım oldu bu yaşımda da aynı şekilde çoğu zaman öldürülüyorum bazen hiç tanımadığım birinin bedeninde oluyorum rüya içinde de rüya görüyorum uyurken sürekli stres altındayım sürekli birilerinden kaçıyorum bazen rüyanın içinde olduğumu farkediyorum ve uyanabilmek için kendimi öldürmeye çalışıyorum bazen de bir yerde kapana kısılıyorum saatlerce uğraşsam da çıkamıyorum olduğum yerden bazı rüyalarımda canım acıyor bazılarında da tam anlamıyla ölürken bile hiçbir şey hissetmiyorum cinli rüyalar da gördüğüm çok oluyor o an kendi evimde uyuyor olsam da hep babannemin evinde cinli rüyalar görüyorum şu zamana kadar dert etmedim açıkcası çünkü küçüklükten beri böyle rüyalar görünce insan alışıyor sıradanlaşıyor bunun yanında geceleri uyku halinde çığlıklar aile bireylerine seslenme hatta bazen uyanıp can havliyle saldırmalar da yaptığım da çok oldu ama artık gerçekten canımı sıkmaya başladı acaba büyü müyü var mıdır çok merak ediyorum

Küçüklükten beri kabus görmek büyü müdür?