Keyifle sitem dinliyorum :)) Sizin de verdiğiniz tavsiyelerden beklediklerini bulamayanlar sitem ediyor mu?

Keyifle sitem dinliyorum :)) Sizin de verdiğiniz tavsiyelerden beklediklerini bulamayanlar sitem ediyor mu?

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐ Kimseye tavsiye vermiyorum artık. Sitem hadi neyse. Kâlpten konuştuğum her insan mı sırttan vurur? Erkek veya kadın farketmiyor. İnsanın doğası bu. Nankör ve hain. Ne kadar mesafe, o kadar huzur.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Söylediklerimi anlamayıp bunun üzerine uygulamada sıkıntı yaşayıp sonrasında bana sitem etme hakkını doğurmamalı...
Teşekkür ederim...
Merhabalar 🙃
Genellikle verdiğim tavsiyeleri tam olarak anlamadıkları için yarım yamalak yapıyorlar ve gelip sitemlerini dile getiriyorlar, biraz gülüyorum ama sonunda anlıyorlar beni
Bazen insanlara duymak istediklerini söylüyorum fakat ben bile biliyorum aslında gerçeğin o olmadığını E tabi sonra geri tepince ister istemez suçlu ben oluyorum
Cevap
10Cevap
Kimsenin sitemini dinleyemem, sırf bu sebepten kimseye bir şey tavsiye etmiyorum. Herkes düşe kalka öğrensin 😅
Hayır, kimseye tavsiye vermiyorum çünkü. Düşe kalka öğrenin diyorum.
Hayır tavsiye verirken yapmak zorunda değilsin istersen yap diyorum. yani sorumluluk almıyorum
Hiç rastlamadım..
Tavsiyelerime uymayıp tepetaklak olanlara ben sitem ediyorum..
Beni düşünmeyeni bende düşünmüyorum artıkk herkes duydu haykırışımı bir kişi duymamış hiç işim olmaz 🙄
Hayır genelde kendim dışında herkese güzel akıl veririm
Tavsiye Dr bulunmam işe yaramazsa başıma kakabilir
Vasat insanlara önerilerde bulunmam o yüzden kimse sitem edemez.
Kimseye tavsiye vermiyorum sonrasında gelip beni dövmesinler diye asddjdk
bazı hıyarlar var tavsiye veriyoz beğenmiyo bide küfür ediyo 😂😂 işin komik tarafı kendine ait hiç fikri yok 😂😂
Hayır, beklediklerini buluyorlar. Sitem ile hiç karşılaşmadım.
Sitem ne, ağzımıza siciyorlar bildiğin
Kimseye akıl hocalıgı yapmayı sevmiyorm
Bana takılanlar pek pişman olmaz
Etmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?