Nasıl espri yapan bir kişililiğe dönüşülür?

Pic erkek değilsen en iyi espriyi yapsan da kadınlar gülmez ilkokuldan beri benim yaptığım espriye gülmeyen karşı cins benden duyup tekrarlayan piclere gülüyor yaklaşık 25 senedir... Black Pill yanılmaz...
kalitesiz kadın * sever
Esprileri kendimize saklayacağız kimseye asistanlık yapmış olmayacağız. Ne kadar yalnızlık o kadar huzur.
kaliteli kızlarımızdsa var
Senin benim kalitemizi itici bulup badboyların sığlığına yavşayanlar böyle istediler yapacak bir şey yok...
Kadınlar özlerindeki hipergamiyle kötü çocuklardaki hedonizme yavşarlar. Efendi adamlar hiçliği kabullenip black pillci olurlar. Asla sevilmeyeceğini kabullenip kimseyi sevme sadece kendini sev. Kendin için yalnız ve özgür yaşa...
bende 28
Evet 34üm 24 25e kadar blue pillciydim iyi çocuktum hiç sevilmedim 25 30 arası redpille ilgi duydum kadınlar sırnaşmaya başladı ama kendime yabancılaştım son 3-4 yıldır black pillciyim kafam rahat. Hanımefendiler benden tiksinir ben de onlara saygı duyarım. Herkes mutlu olsun ama hepsi benden uzak olsun...
Blue Pillciler kızlara iyi davranıp kızların sümsük sünepe sıkıcı diye aşağıladığı garibanlar yani ezilenler... Redpillciler kızlarla oynayan onları ezip kıymete binen zalimler yani ezilenler... Blackpillciler sevilmediğini bilip kimseyi de sevmeyip şımartmayıp ne kendisini ezdirip ne de başkasını ezenler... Tercihini yap...
Hayat senin tercih senin benden şıklar sunması senden seçmesi kral...
bu kanalım
Sağol. Mesele piclik ve efendilik arasında tercih yapmak değil tam ortasında durup ikisine eşit mesafede durabilmek efendisin diye ezmeye kalkana pic, seni pic gösterip kötülemeye çalışana efendi olup daima ters köşe yapabilmek...
Sen zeki adamsın erkenden mantığı kap kendini kurtar sağlıcakla kal...
Zort diyeceksin her kelimenin sonunda. ve askdhjaskjdjkas gibi randomlar atacaksın kelimelerin sonunda. sonra recep ivedik gibi böhöhhöhöyt diyeceksin bitti
sen ciddiye almadıgın zaman komik olacaksın
biraz düşüneceksin kelime oyunu yapacaksın. çok saçmalarsan sana boş derler
yaratıcı olmalısın. yargılanmaktan korkma, hata yapa yapa öğreneceksin
Cevap
3Cevap
Stand upçıları izleyerek espri arakla..
Bu aşılmaz karakter bu
yok bende öyleyim
bana ulaş
takipet
ok
Komedi filmleri izlemek iyi olabilir
Zeki olman lazim
O hemde nasil ortama girince ortamdakileri güldüren tek kişi benim😂
Hikaye anlatirken biraz abartacaksin az ordan az burdan birbirine bağlayıp sallayacaksin ben öyle yapıyorum ses tonumu da cem Yılmaz'ın yaptığı gibi hafif değiştirip anlatıyorum işe yarıyor içimden geldiği gibi
👍👍👍
İzle ama taklit etme ondan duyduğun kaliteli esprileri kullanarak kendine özgü anlatim şeklinle yap
Oglak, boga, kova
Anlasiliyo
Neden öyle dedin sfsgsgssgsg
En İyi Cevaplar