Kişilik & Karakter En son ne zaman, neye sinirlendin? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor En son ne zaman, neye sinirlendin? Arkamdan kuduran çokmuş meğersem.. :/ #mutlugünler:) :) :) En son ne zaman, neye sinirlendin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayata sinirlendim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değmez kafanıza takmaya bile...Çekemeyenler kendi dünyasında da mutsuzdur hem. 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Teşekkürler çok gizli üye :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlense de , kendini saklayamayan bir adet ben çizeyim şuraya :D Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Okeyde taşımın gelmemesine.. 😄 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Kalp krizi geçirtir :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sonunda zafere ulaştım ama.. 😎💪 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kendime sinirlendim 1 3 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ne derdin var kendinle bakalım Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Var birşeyler. Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Çok yıpratma sen yine de Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kim kudurmuş 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Köpekler Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Senin neyine kuduracaklar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayata sinirlendim
Değmez kafanıza takmaya bile...
Çekemeyenler kendi dünyasında da mutsuzdur hem.
Teşekkürler çok gizli üye :D
Gizlense de , kendini saklayamayan bir adet ben çizeyim şuraya :D
Okeyde taşımın gelmemesine.. 😄
Kalp krizi geçirtir :D
Sonunda zafere ulaştım ama.. 😎💪
Demin yolda motor sürek sığırlara.
Kendime sinirlendim
Ne derdin var kendinle bakalım
Var birşeyler.
Çok yıpratma sen yine de
Ne siz sorunn, ne de ben söyleyeyim...
Az önce dengesizin birisine