Ben sorayım siz değiştirin hadi 🥳🥳🥳
En son ne zaman sinirlendiniz eyyy insanlar 😶
Ben sorayım siz değiştirin hadi 🥳🥳🥳
En son ne zaman sinirlendiniz eyyy insanlar 😶
Az önce sinirlendim. Ramazan'dan önceki yaptıkları yüzünden eski arkadaşa o kadar sinirlenmiştim ki, bugün durmadan buluşalım deyip duruyor. İçimde ona karşı ağır derecede kin var. Ramazan'dan önce 3 kişi Kütahya'ya gittik; ama mazot parasını ortak yapmak yerine, hepsini ben ödedim! 180 lirayı 1 günde bitirdim diye çok sinirlendim. Olaydan 2 gün sonra, sinirden aşırı hız yaptım ve az daha kamyonun altına giriyordum. Kamyonun altına girmeye 30 metre kala zor kurtardım kendimi. Ne zaman buluşsak hep beni kullanıyor! İstemiyorum artık kendisini. Beni buluşmaya zorlarsa, yanıma taşıyacağım nakite de sınırlama getirdim. 50 liradan fazla para taşımayacağım. Maksimum 20 lira mazot parası vereyim yeter. Mazot 27 lira; ama umrumda değil! Yakıt biterse bitsin, eve yürüyerek giderim.
Dün bozuk mercimek çorbası yediğim zaman. Tüm günümün içine etti. Adamın bu çorbayı hala satmaya devam etmesi hala aklıma geldikçe sinirleniyorum. Şikayet gelmesine rağmen satışa devam etmiş. Napalım abi çöpe mi dökelim diyor, gel de sinirlenme 😒
Cevap
54Cevap
Burada ki üyelere sinirlenmiştim
Az önce hadsiz bir insana sinirlenmiş bulunmaktayım. Oy vereceğim partiyi söyleyince bana hakaretler yağdırdı. Özgürlükten bahsedenler gelmiş burada insan üzerinden baskınlık buyundurunluk kurmaya çalışıyor siz kimsiniz ya istediğim yorumu yazarım hakaret edemezsiniz iki çift hakaretsiz laf edemeyen insanalr sizin tuttuğunuz partide aynı sizin gibidir emin olun. Akp sayesinde rahatça başörtülü okuluma gidiyorum allah razı olsun başımızdan eksik etmesin cumhurbaşkanımızı çok seviyorum yaşasın Türkiye yaşasın Türk gençliği 🇹🇷
Dün biraz sinirlendim ama strese girmiyorum artık o kadar. Çünkü takmıyorum en güzeli. 😃
Olmuyor illa sinir oluyor insan hele ki bu aralar çok sinir oluyorum
Çok sinir bozma şişko bence. Sinir olurken güzel şeyler düşün.
Bu aralar bu pek mümkün değil
Bende öyle olduğum oluyor gün içinde. Yine gün sonuna kadar toparlıyorum. Kendini dinlemeyi bileceksin bence. ✨👍
Kendimi dinlemek başka bir şey
Orta yolda buluşmak ikisiyle o zaman. Emin ol işe yarıyor. Yöntemleri ile kullan.
Meditasyon mu yapayım 😏
Aynen öyle...
En son beni emine sinirlendirdi burdan emineye sesleniyorum emine seni engellerim ayağını denk al😂
Ayağını denk al Emine 🙄
Emine benim yakın arkadaşım en son beni emine sinir etti 😊
Selamlar Emineye 😄
Sinirlenmek insanın kaslarını gerer, erken yaşlanmaya neden olur😃 Kolay kolay sinirlenmem, çünkü daha sonra sinirlenilen şeyin boş olduğunun farkına varıyoruz
Bugün üstüme gelindi bir konuda, sinirden ağlayacak hale geldim. Ama belli edemedim çünkü üstüme gelen kişiler değerli insanlardı.
Hayret konu yeri değişmemiş. :) Neyse nazarlık olma.. En son sinirlenmedim ama bir şarkıya çok hüzünlendim.
Hatırlamıyorum kolay sinirlenen biri değilim
Az önce dışarıdan yüksek sesle evin içine giren kahkaha seslerine sinirlendim.😒
Dün ya sevmediğim adamla aynı ortamda iş yerinde olunca
Ben sürekli sinirleniyorum.. takip edemiyorum onun için 😅
En son 3 gün önce sinirlendim. Yine sinirlenesim vardı, patlayacak hatun bulamadım. Tüm sinirim ayakta
Sinirlendiğimde çok kalp kırarım o yüzden benim sinirlerimi yatıştıran bir insanlar tanıştım daha iyiyim :)
Her saat sinirlenebilirim ben sabah sinirlenmistim
Dün kardeşime. Bu arada ne ara fenomen oldun gızz 😁
gereksiz insanları hayatimdan çıkardığım günden bu yana sinirlenmiyorum
hım her gün diye seçenek var mı onu seçeceğim de
Sinirleri alınmış kıyma et gibiyim. Hiç kızmıyorum 😀
En son 🤨🤔 markete gittiğimde sinirlendim. Sonra aklıma 2023te dunya lideri olacağımız aklıma geldi hemen sinirim ışık hızında geçti 😏
Nasıl lider olacaksın ki🤨
@dikenliyıl sus seni fetöcü vatan haini 🤨 2023te lozan bitiyor karadenizden doğalgaz, akdenizden petrol cikaracaz. Togg yapacaz. Sonra ameriga diz çökecek 🤣
Fetö ile bir alakam yoktur😂kolay gelsin
Hemen hemen her gün sinirlenirim. Oyun oynadığım için ve iş yerinde. :)
Dün..
Zaten hemen hemen her gün bir ya da birkaç kez sinirlenirim ben..
şu anda sinirlendim bu saatte neden bu kadar soru kabızı bi fenmenimiz var diye
Bugün saçımı kestirecem kardeşim bayramda kestir dedi sanane kardeşim ben saçımdan istediğim zaman kestiririm yani bak yine sinirlendim
En son bir kaç saat önce sinirlenmiştim. Hoşuma gitmeyen bir şey görmüştüm internette dolanırken o yüzden bi sinir durumu yaşamıştım.
Bugün gerginim şişko
1 saat önce 😀
trafikteki magandalara
Sanırım dün yine kendi kendime
Dün sinirlendim. İnsanlar sinirlendiriyor...
Bu aralar çok sakinim.
bugün sdfsdfsd
Hiçbir Zaman Sinirlenmedim
Saat bu akşam 9 ile 10 arasında sinirlendim
Dün ufak çaplı cinnet geciyordum neredeyse 😒
Her gün sinirlenirim ben
Hatırlamıyorum
Her an gerginim ben. Bugun fazlasıyla sinirlendim
Bugün, hatta bi kaç saat önce 🤦🏻♀️
Bu aralar çok gerginim
relax arkadaşlar relax. sinirlenince içinizden bol bol analk avratlı lüfür edin
sinirlenmem kolay kolay hatirlamiyorum tam tarihini
Bugün sabah 10-13 arası efsane gerginlik ve sinir katsayım yükseldi ( ya sabır çekerek def ettim )
dün sinirlendim maçtaa
bir saat önce
birkaç gün önce olabilir
En son dün sinirlendim
Şu karasinek bari ses çıkarmasa
Valla her saat başı sinirlenebiliyorum dhaa 4 saat önce sinirliydim
Sinirlenmedik aksine çık mutlunoldukk😄
En son sinirden ağladım dün gece
Dündü galiba
Son 3 gündür kendime kızgınım geçecek gibi değil.
Çook uzun zaman oldu...
Az önce
az once
Dün.
Dünn dün 🙄🤦🏻♀️
Az önce
Yarım saat evvel anama
Birkaç saat önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?