Bana çok itici geliyor. Masa oturuyorsun garson gelip yiyeceklere bir şey yapıyor sunum servis. Telefonla onu paylaşınca ne oluyor yani? Bu hareket statü belirtisi mi?

Bana çok itici geliyor. Masa oturuyorsun garson gelip yiyeceklere bir şey yapıyor sunum servis. Telefonla onu paylaşınca ne oluyor yani? Bu hareket statü belirtisi mi?

Merhabalar 🙃
Bu bir görgüsüzlük olarak görüyorum. Çünkü bunu paylaşarak kendilerine ego kasmaya çalışan insanlar var. Hele bu ekonomik durumda böyle seylerin yapılması insanların daha fazla bunalıma girmesi ve kendini kötü olarak düşünmesine yol açmaktadır.
Hayır fakirlik belirtisidir. Bu zengin insan için sıradan bir olay. Fakir ilk defa görüp çevresi de fakir olduğu için göstertme isteğine sahip oluyor. Veya zengin bir arkadaşı vardır bak ben de zenginim demeye çalışıyor. İnsan tavlamak için de yapılıyor ama genel amacı zengin gözükmek.
Çok itici buluyorum tamamen görgüsüzlük. Ama insanların maalesef ki yaşantılarını sosyal mecralarda yaşadığı için artık ben tam aksi asla paylaşmam anı yaşıyorum. Ben biraz böyle şeylerin aileden gelen görgü olduğunu düşünüyorum.
Statü kelimesine hakarettir bu tanım. Ne alakası var? Bana göre görgüsüzlük. Fotoğrafını çekersin bunda hiçbir sorun görmüyorum. Ancak her yediğini, içtiğini paylaşan bir kısım var…çok irite oluyorum.
Bazıları yemek fotoğrafçısı gibi paylaşım yapıyor onların zaten sayfası yemek olmuş onda sıkıntı yok kafamdan aşağı limon sıkılırken foti çekmek bana göre değil. Geçende müşteri ağzına rende yapan garson videosu vardı bulamadım bulsaydım onu atacaktım
Cevap
30Cevap
Bence öyle biraz
Görgüsüzlük belirtisidir
Ya anlamıyorum bi ınsanları gerçekten hiç düşünmüyorlar mı bu fotoyu giren bu soruyu gören hamilemi cani cekermi parası yok mu belki o an aç ve yiyemiyor yani
Ben kendimden biliyorum hamileyken bir durumda atmışlar tatlı falan ki ozmn eşim. Yanimda değil ben çok hastaydım kalkamıyorum bile ve ilk defa canım çekti
Nerdeyse ağlıyordum eşim geldiğinde yedim ama gerçekten kötü bir durum bh
Sunum yaptığı şeye bak awk dana d*şş*ğı HAKSGAKSHSKSHDLSSJDÖDBDMDNDND
ay altıma işicem çok komik ya.
Statü falan değil rezillik yani doğunun görmemiş aşiret çocuğu vibeı veriyo sunum yapılmasından haz alan insanlar
İstediğimizi paylaşamayacaksak sosyal medya niçin var? Rahatsız oluyorsan sosyal medya kullanmayacaksın sana ne ki kimin ne paylaştığından bu kadar boş beleş bir soru görmedim.
İyi oluyor bence paylaşsınlar. Şov peşinde olan işletmelere gitmemi önlüyor ve nasıl bir insanla iletişime geçtiğimizi gösteriyor daha ne yapsın bu paylaşımlar
Oraya yemek için değil kendi reklamlarını yapmak, dikkat çekmek için gidiyorlar. Nimeti yer kalkarsın nerde nasıl yedim diye milletin gözüne sokmazsın.
Eskiden ayıp vardı.
Evde yemek pişince kokar diye komşuya götürülürdü.
Şimdi utanmasalar tuvalette yapılanı atacaklar.
Yemek paylaşanları görgüsüzlük olarak görüyorum.
Ben telefonu bile masadan uzakta kullanıyorum ki insanlar yediğimi çekiyor sanmasın diye bana göre utanmalık saçma sapan bir durum çünkü
Görgüsüzlük ne olacak yemek fotograflarina karsi degilim ben de seviyorum ama profesyonel sekilde olanlara bunlara karşıyım
Bana da itici geliyor. İnsanın kendi yaptığı yemeği de paylaşması itici, işinden dolayı paylaşanlara sözüm yok ama bize ne ki kimin ne yediğinden
Sosyal medyanin en begenmedigim boyle videolar ve yemek masalarinin resmini cekmek ve paylasmak.
Ne kadar gereksiz saçmalık varsa popüler oldu bunları beğenenler neyin kafasını yaşıyor hiçbir zaman anlayamayacağim
Görgüsüzlük ise statü çok güzel statü gosteriyor hatta derecelendiyor bile..
Kesinlikle. Statü kelime anlamı ile durum demek. Bu olay görgüsüzlük durumu göstergesi
Bu hareket görgüsüzlük başka bir şey değil bize ne? Senin yediğin boktan aptallık işte
Allah kahretmesin
Sürekli karşıma çıkıyor instagramda
Pislik ya
şu zamana kadar nerelere gittim de paylaşmadım bi foto mu statümü belirler sanmıyorum
Göz hakkı diye bir şey var. Foto çekiyordum eskiden artık değil.
İnsanların gözüne sokulmasına gerek yok kraliyet ailesi yemeği yemiyorlar sonuçta her gün
low IQ turnusolu. pr için canını verir bu tipler.
görgüsüzlük belirtisi insan oğlu elindekileri kaybetme ihtimali varken neden bu kadar göz önüne sermeye meraklıdır anlamıyorum
Yediğini, içtiğini, giydiğini gözler önüne sermek görgüsüzlük.
Görgüsüzlük belirtisi..
Kimileri bunun için yaşıyor
sevmiyorum. hani bazen arkadaşlara eşe dosta nispet için çekerim fotoğrafını ama adet edinmem. gelecek antin kuntin hareketler ile hesabı şişirecek çok gereksiz şeyler bana göre.
ne statusu ya :) hava atma belirtisi bakben burdayım deme falan tamamda bize ne ordaysan niye ordasın :)
Evet bir statü göstergesi. Ne kadar kalitesiz bir birey olduğunu reklam ediyor...
Bana kalırsa görgüsüzlük ve özenti olduğunu ifade eder
Ya isteyen paylaşır isteyen paylaşmaz mk rahatsız oluyorsanız bakmazsınız olur biter ne meraklısınız her boku eleştirmeye
Max sonradan görme haraketli
gösterişten başka bir şey değil.
Gorgusuzluk, cahillik
bana da itici geliyor
ilgi açlığı sevgi eksikliği
Offf şırdaaann 🤤🤤🤤
Nasıl özledim
saçmalık aynen öyle düşünümuyorrim
Gorgusuzlukten baska bir sey degil
Artık öyle oldu
Görgüsüzlük belirtisi
Çok itici görgüsüzlük
Hic sevmiyorum
Al benden de o kadar görgüsüzlükden başka bir şey değil
Aynen
mallik belirtisi
Görgüsüz kezban
En sevmediğim şeyler
İğrenç sjdjjs
Görgüsüzlüktwn başka bişey degil
Pazarlama a. ş
gereksiz bence
Görgüsüzlük belirtisi
Gereksiz bir davranış
Çok saçma bir durum ve statüyle alakası yok.
Bu sunumun vereceği statüye śicayim 😀
rezillik
Sonradan gurme
Aptalca bir reklam.
Degil gormediklik
Görgüsüzlük
Hayır değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?