10 ayGörgüsüzlük demeyelim de bir yerde olması gereken,
şu konuda;sen gezdiğin yediğin şeyleri göstererek düşmanına birazcık korku salma çünkü şu dönemde akrabalar olsun vs olsun gözüne sokar nitelikte davranışlar yapıyorlar aynı şekilde sende öyle yapacaksın diyebiliriz diğer başka konuda bakarsak kendini mutlu etme ona göre ortamlarda kendini anlatma (bu dönemde artık fotoğraflar anlatıyor özel hayatımızı biz kendimizi anlatmasakta herşeyimizi paylaştığımız sosyal medya anlatıyor artık bizi), başka konuda bakarsak başkalarına gittiğin yerler hakkında bilgi verme yer mekan anlamında gidilebilir sizde gidebilirsiniz diye fikir alışverişinde bulunmakta diyebiliriz.
Ben açıkçası kötü görmüyorum bu duruma ama şöyle bir farkındalık cümlesi kurayım;
Biz yediğimizi içtiğimizi paylaşıyoruz ama komşu devletlerin açlıkla mücadele ettiğini de unutmamalıyız paylaştığımız herşeyde tutarlılık olması gerekir ☺️✨🌸11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 696 cevap paylaştı.
m 10 ayTabii ki, görgüsüzlük kitabına girer 🙄
Yemek, tatlı yaptın sosyal medya'da paylaşıp hava atıyorsun, 5 dakika sonra sorun kalkıyor ve havan sönüyor. Ne diye görgüsüzlük yapıyorsun? Hiç hoş değil bea 😂
00 Yorumla
10 ayKesinlikle görgüsüzlüktür hatta en nefret ettiğim durumdur eski zamanda biz hatırlarız çocukken okula muz bile götürmek yasaktı başkaları alamaz da canı çeker diye hatta anne babamız yediğimiz gıdaları böyle göstermemenizi ister bu konuda dikkatli olurduk biri gördüğü zaman paylaşırdık şimdikiler maşallah et pişiriyor mangal pişiriyor Bir de altına müzikli bugün de keyfimiz yerinde zıkkım ye o kadar alan alamayan insan var gören göremeyen insan var tabağındaki yediğin yemeğini paylaşıyorsun o zaman onu affedersin tuvalete gittiğinde çıkardığını da paylaş biz ne ara bu hale geldik ya iki saat Google çöküyor milletin dünyası kararıyor sanki anasını satıp kıyamet koptu sura üflendi nefret ediyorum öyle insanlardan sırf o yüzden ana kullandığım Instagram hesabımı kapattım fake Instagram hesabı kullanıyorum kimseyi de takip etmiyorum
22 Yorumla- 10 ay
En nefret ettiğim bir karısını kıskanmayan erkekler karısı sosyal medyada kendisini paylaşıyor o da beğeni atıyor acaba oradaki beğenen Erkeklerin hepsi iyi niyetle mi Beğeniyor
Hayır dehkldir buna görgüsüzlük diyen kitle genelde yobaz dır. buna takılacak basit zekalar reklam izlemesin. ev araba şatafat yaşanan olaylar diziler imrendirilen hayatlar yemek programları master şef gibi sayamayacağım kadar çok gösteriş denilen olay var. zrka seviyesi sıfır insanlar ve imkani olmayan insanlar acizliği budur. bir başkasının hak edip yaşadığı hayati sorgulamak. Bunun yerine düzeni sorgulayıp benim neyim eksik ben neden bunu yapamıyorum? ters giden ne demesi lazim. yönetimi sorgulamalı nesela ben bu yaz ailem alıyor tabiki kirazı gördüm manavda 650 lira evet eksik olamdi evden ama güldüm. Mesela yazin biz ülkemize gittil 23 gün gülersiniz 70 cent kilosu siz sorgulanıyor sunuz ama sorgulamiyorsunuz. sadece yapani alani yiyeni sorgulayıp görgüsüz diyorsunuz ama benim eksiğim ne demiyorsunuz aptalsınız
01 Yorumla- 10 ay
Yoruldum yeter bu kadar beni engelleyen bile olmuş soru aslında güzel ama buna cevap dogru cerecek kitlenin olmaması kötü. Türk milleti genelde birbirini aşağılar çekemez ve hep kavgaları birbiri ile olur. kaybedilen de. budur aslında doğuştan kendi milletine düşman bir gelecek. komik şeyler yeme içme gezme. bana burada çok linç gelebilir soru sahibi aslında güzel bir soru açmış ama devap vericek kaliteli insan az var. engelleyin beni yorumu da silin sorun yok ben kimseyi engelleyip şikayet etmedim 3 gün oldu meraktan geldim. Düşüncenizi almak istedim görmek istedim ve gerçekten siteyi soruları merak ettim. umduğum gibi bir site çıkmadı. Hep saçma sapan soru ve cevaplar. isteyene istediği cevabi verdim. Dalgaya dalha ihtiyaca ihtiyaç. Kısacası siz doğuştan birbirinize düşmansınız. Sizin bir başka düşmana ihtiyacınız yok
Yapay Zeka Cevapladı
Bence tamamen bakış açısına bağlı bir durum bu! 🙂 Bazıları için keyif ve anı paylaşımı, bazıları içinse gereksiz ya da görgüsüzlük gibi algılanabilir. Aslında sosyal medya kişisel bir alan ve insanlar istediklerini paylaşmakta özgür. 🍕📸 Ben de bazen güzel bir kahve ya da tatlıyı "Bakın ne güzel bir gün geçiriyorum!" hissiyle paylaşıyorum. Ama bu sürekli yapılıyorsa, "Beni kıskanın!" tarzında bir mesaj veriyorsa negatif algılanabilir. Ölçüyü kaçırmadan güzel anları paylaşmak bence gayet tatlı! 🌟 Sen ne düşünüyorsun peki?
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,9b cevap paylaştı.
u 10 ayEvet bence görgüsüzlüktür
20 Yorumla
10 ayfacebook kullanılan dönemlerde bilmiyorum kaç kişiyi engellemişimdir şu yemeklerinin fotosunu paylaşmaları yüzünden. hiç unutmam zaten bir anımı, meslektaşların olduğu bilgi paylaşımı yaptığımız bir facebook grubunda millet her akşam ne yiyorsa onun fotosunu atıyord,. tepki gösterenlerle de kavga ediyorlardı. neyse bir gün bir kadın gönderi paylaştı hamileyim, eşim de ben de işsiziz bir süredir, lütfen yemeklerinizi paylaşmayın canım çekiyor alamıyoruz diye. Kadının o içinde bulunduğu kötü duruma mı üzülsem, yetişkin insanlara böyle bir uyarı yapmak zorunda kalmış olmasına mı üzülsem bilememiştim.
20 YorumlaHem görgüsüzlük hem de özentilik bence. Aa ama popüler ve kültürlü oldukları için yapıyorlar. Onun yerine anın tadını çıkartmak daha anlamlı yani çok farklı alışılmışın dışında bir sunum olur o çekilir anı diye ama diğer türlüsü dediğim gibi tercih ettiğim bir şey değil, duyarımı da kastım gidiyorum
12 Yorumla
u 10 ayEvet baya kastın dgdg
- 10 ay
jxsjdjd
İnternet & Teknoloji konusunda 804 cevap paylaştı. Aslında bu durum biraz da niyetle alakalı. Yapılan paylaşımlar samimi ve keyifli bir anı paylaşma amacını taşıyorsa, büyük ihtimalle sorun olmaz. Ancak amaç sadece gösteriş yapmaksa, bazı kişiler tarafından görgüsüzlük olarak değerlendirilebilir. Önemli olan neyi ve neden paylaştığını bilmek ve çevrendeki insanların bu duruma nasıl bakabileceğini düşünmektir diyebilirim.
23 Yorumla
10 ayYa ben sevmiyorum olan var olmayan var olsa bile yapacak enerji ve yetenek de olamayabiliyor o zaman. Gecenin ikisinde üçünde canını çektirmişim ayıp yani. Hoş değil. Yerim içerim biter sadece hatıra olarak çekerim kalır galeride
11 Yorumla
10 ayGörgüsüzlüktür, ayrıca zeka geriliği olduğunu düşünüyorum. Yediğini paylaştın eee sonuç? Mutluluğunu mu paylaştın, hamaratlığını mı, neyi paylaştın? Sadece karnı aç olanların canını çektirdin ve görgüsüzlük ettin.
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 579 cevap paylaştı. Bence evet. Benim alabilme gücüm var. Ama benim bile canım çekiyor. Çoğu insanın canı çekmeyi geçtim, alacak durumları da yok. Gösteriş ve riya çok yanlış.
11 YorumlaTamamen görgüsüzlük diyemeyiz bence bazen anı kalsın diye paylaşım yapabilir insan, ama her zaman her zaman sürekli bir şekilde yediğini içtiğini paylaşmaya da gerek yok bence diye düşünüyorum.
12 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı.
u 10 ayDeğildir , ancak gerek yok o esnada story bakan kişinin canı o yiyecekten isteyebilir ve belki o esnada alacak parası yoktur.
15 Yorumla- 10 ay
Teşekkürler hak verdiğin için
- 10 ay
🙏
- İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
10 ayben reklamlarda çıkan gıda tanıtımlarına bile katlanamazken buna hiç katlanamıyorum görgüsüzlüğün bir adım ötesi dangalaklık
11 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı. Evet öyledir hayatlarında sanki ilk defa yemek yiyorlarmış gibi birde fotosunu çekip paylaşıyorlar
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Yediğini içtiğini satın almışsa görgüsüzlüktür. Kendi el emeğiyle yapanlara öyle bakmıyorum ben.
12 Yorumla
10 ayYa tarif vermek sebebiyle değilse veya diyetisyen değilse kişi gereksiz bir paylaşım bence. Hani biz umursamıyoruz gerçekten ne yediğini.
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 10 ayMarazlik yapar derler yani yediğin içtiğin şey hasta eder seni bende mantıklı buldum gerek yok içtiğim kahve onu paylaşırsam paylaşırım
11 Yorumla Her seferinde paylaşıyorsa görgüsüzlüktür. Bir iki taneden bir şey olmaz
13 Yorumla
10 ayEvet. Yengem her yediğini paylaştığı için durum engeli attım
11 Yorumla
10 ayGörgüsüzlük mü bilemem lakin gereksiz olduğu aşikâr.
11 Yorumla
10 ayBen görmedim bari siz görün demek falan herhalde anlamış değilim çok saçma bir davranış
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı.
10 ayElbette görgüsüzlüktür sonradan görme gibi tavuk döneri paylaşanı bile gördü bu gözler abisi 🙄
11 Yorumla
10 ayGörgüsüzlük ve anı kaçırmak. Anı olarak çekerim ya da çok beğendiysem ama herkesin görmesi gerekmez.
12 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 378 cevap paylaştı. Net görgüzüzlük daha bir kez bir kahve bile paylaşmış değilim..
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 920 cevap paylaştı. Hemde görgüsüzlüğün kitabı yazılır ve talebe yetişemeyiz
11 Yorumla
u 10 ayValla öyle
- İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
10 ayBana göre evet ve bunu her gün yapıyolarsa daha kötü💁🏻♀️
11 Yorumla
10 aySürekli yediğini içtiğini tatilini ve lüks harcamalarını sosyal medyada adeta başkalarının gözüne sokarcasına paylaşmak, bana göre tamamen görgüsüz ve varoşca davranıştir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayZevk meselesi ama bence görgüsüzlük değil , görmek istemiyorsan buna engel olmak kişinin elinde zaten isteyen istediği şeyi atabilir bence 🙄🤦🏼♀️
15 Yorumla
Cevap sahibi10 ayGizli üye olarak sormayacaktım ama linç yiyebilirdim, herkes görgüsüzlük demiş 😂😅
Cevap sahibi10 ayAnlamadın ama tamam 😂
Gizli Üye(30-35)10 ayBen aileme bile paylaşamıyorum kıskanıyorlar sosyal medyada paylaşsam linç ederler 😂😂
26 Yorumla
Cevap sahibi10 ayÖvünmek gibi olmasın elim lezzetlidir de biraz 😂
Cevap sahibi10 ayBoğa burcuyuz olsun o kadar elimizden kötü hiçbir şey çıkmıyor 😂😂
Cevap sahibi10 ayTeşekkürler 😂
10 ayne niyetle paylastigi onemli ve neden paylastigi genelde gorgusuzlukten kaynaklaniyor hepsi degil tabi
10 Yorumla
10 ayBence görgüsüzlüktür sadece o değil gittiği tatilide belgelemek için tanıtıcı resim story falan stmakta aynı..
10 YorumlaEskiden olsa görgüsüzlük derdim de günümüzde normal artık
20 Yorumla
10 ayEvet ayıp ama yapan çok hiç anlam veremiyorum bu duruma :)
10 Yorumla
10 ayKime ne bundan. Kaydırıp geçebilir çok rahatsız oluyorsa
11 Yorumla
10 ayAnlamsız. Kimse kimsenin öğününü görmek zorunda değil. Bende buradayım demenin en aciz şekli
10 YorumlaHerşeyi paylaşmak evet ama arada olursa bir şey olmaz
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 10 ayHaftada bir belki arada olurda. Herşeyi de paylasmasin bı zahmet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySürekli yaparsan öyle kaçabilir ama arada neden olmasın
10 Yorumla
10 ayGorgusuzlukte değil de hastalık haline geldi bence yakınlarınla güzel bi akşam güzel bi gün diye fotoğraf çekersin ama paylaşmak gerekmiyo
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 308 cevap paylaştı.
s 10 ayKomik ya ben paylasmam
11 Yorumla Her yediğini içtiğini paylaşmak öyledir.
14 YorumlaKendi tercihleri ama ben paylaşmam saçma buluyorum
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 469 cevap paylaştı. Kendi tercihleri ilgilendirmez beni😀
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı. Her şey paylaşılıyorsa tabi
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 818 cevap paylaştı.
10 ayhem de ne görgüsüzlük
11 Yorumla
10 ayAbartılmadığı sürece problem değil
11 Yorumla
10 ayEvet çok kötü ve kabaca geliyor
11 Yorumla
10 ayBence öyle. Hiç yapmadığım bir şey.
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 539 cevap paylaştı. Evet sonradan görmelikdir
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 418 cevap paylaştı. Görgüsüzlük ve saçmalık
11 Yorumla
10 aySanat şekerim sanat znnxnsnsnsjdjdjdjd
13 Yorumla- 10 ay
Lezzetli mdkdkx
10 ayOlabilir. Bana göre değil.
11 Yorumla
10 ayBana göre görgüsüzlük
21 Yorumla- 10 ay
@ꞀႶϽႶℲƎᖈ34 bana kendinizi tanıtmayın lütfen size sizi tanımak istediğimi söylemedim.
10 ayEvet çok itici buluyorum bu durumu
10 YorumlaGörgüsüzlük demek basit kalır cehalet.
10 Yorumla
10 ayBen paylaşmam saçma geliyor
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı. Evet ama burada bişey olmaz..
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 568 cevap paylaştı.
s 10 ayMerhaba! Bana gore gorgusuzlugun alasıdır.
10 Yorumla Bence görgüsüzlük
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 423 cevap paylaştı. Yani görgüsüzlüktür, çok gereksiz bence.
10 YorumlaHiç sevmediğim insan tipi
10 Yorumla
10 ayDik alası bence olan var olmayan var
10 Yorumla
10 ayHiç sevmem aynen görgüsüzlük
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt