Kişilik & Karakter Siz bu hayatta neye bağımlısınız? KayıpÇağınKontesiFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Kafeine ve çikolataya bağımlıyımm Siz bu hayatta neye bağımlısınız? Cevapla 62 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı. Çaya, sigaraya, benim olana, gecenin huzuruna..#tiryaki 'yim.. 0 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çoğu türk insanı pekeke ve Sedat Peker ifşalı ota, hapa bağlı o yüzden yazanların yarıdan çoğunun yalan söylediğine eminim :) veriler ortada. Her 5 kişiden 3ü kullanır olmuş. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 38 , eic 85% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Herşeye rağmen yaşamaya bagimliyim.Ne kadar olumsuzluk olsada ben bir çıkış noktası bulup yaşama sevincimi kaybetmedim. 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 107 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha çok ojeye bağımlısın gibi geldi bana 😂 0 0 Yorumla
Azzy21 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl KafeinBitter çikolataWorld of WarcraftYemek 0 0 Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl kahve ve çikolata dışında her şeye bağımlılık gösterebilirim 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 85,9b cevap paylaştı. Hiç bir şeye bağımlı değilim, seviyorum sadece 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Sigaraya ve yalnızlığa 1 0 Yorumla
black_03 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Spor, Müzik, Alkol, Kafein, ve Bitter çikolata. Bunlara aşığım. 0 0 Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sigaraya ve gereksiz stres oluşturan düşüncelere 0 0 Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,3b cevap paylaştı. Kahve ve sevdiklerim 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cips çikolata icetea 0 3 Yorumla BerkaySimsek95 1 yıl Fuse tea mi Lipton mu çabuk söle Yorumla zalimsinhayat91 1 yıl Lipton Yorumla BerkaySimsek95 1 yıl Oh tamam. Bi an 6 saat sonra sölüceksin diye çok korktum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 31 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Zatıalime Sümeyyecim 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bağımlı olmamaya 0 0 Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kendini yormaya diğer türlü zevk alamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Çaya, sigaraya, benim olana, gecenin huzuruna..
#tiryaki 'yim..
Çoğu türk insanı pekeke ve Sedat Peker ifşalı ota, hapa bağlı o yüzden yazanların yarıdan çoğunun yalan söylediğine eminim :) veriler ortada. Her 5 kişiden 3ü kullanır olmuş.
Herşeye rağmen yaşamaya bagimliyim.
Ne kadar olumsuzluk olsada ben bir çıkış noktası bulup yaşama sevincimi kaybetmedim.
Daha çok ojeye bağımlısın gibi geldi bana 😂
Kafein
Bitter çikolata
World of Warcraft
Yemek
kahve ve çikolata dışında her şeye bağımlılık gösterebilirim
Hiç bir şeye bağımlı değilim, seviyorum sadece
Sigaraya ve yalnızlığa
Sigara ve doğaya..
Spor, Müzik, Alkol, Kafein, ve Bitter çikolata. Bunlara aşığım.
Sigaraya ve gereksiz stres oluşturan düşüncelere
Kahve ve sevdiklerim
Müzik bağımlısıyım.
Cips çikolata icetea
Fuse tea mi Lipton mu çabuk söle
Lipton
Oh tamam. Bi an 6 saat sonra sölüceksin diye çok korktum
Zatıalime Sümeyyecim
Şarkı çay uyku
Bağımlı olmamaya
Sanirim çay.😁
Aşka Ve Sevgiye Arkadaşım