Arkadaşlar bende aşırı derecede şizofren olma korkusu var 2 yıldır 7/24 depersonalizasyon yaşıyordum o geçti şimdi bu başladı?

Her duyduğum sesi acaba gerçek mi diye sorguluyorum okb de var bende acaba o ses gerçek miydi diye sorguluyorum bu korkunun başlamasının sebebi burun iltihabım olduğu bir dönem yemek kokuları almıştım olmayan yemek kokuları 1-2 gün sürmüştü sonra geçmişti, şu an her duyduğum sesi kontrol ediyorum gerçek miydi diye ya da yanımdakilere sizde duydunuz mu gibi sorular soruyorum mesela geçenlerde ıslık sesine taktım birileri ıslık çalıyordu gerçekten çalan biri vardı gördüm de fakat o sese taktığım için sonraki 15 dakika (büyük ihtimalle başka bir sesi) ıslık sesi gibi duydum fakat ortamdan uzaklaşınca geçti, futbol maçı açıktı ve baya kalabalık bir ortamdaydım 15 dakika boyunca ıslık sesi duydum sonra ortamdan uzaklaşınca geçti ama aşırı korktum halüsinasyon mu görüyorum diye ya da gözümün ucundan böyle gölgeler falan geçiyor ya da siyah renkli başka bir şeyi siyah renkli olan başka bir cisime benzetip o sanıyorum gözümün ucuyla bakarken fakat cisme baktığımda gerçekte ne olduğunu görebiliyorum, acaba şizofren miyim bana yardımcı olabilecek biri var mı bu konuda tekrardan söylüyorum hiç böyle benle konuşam bir ruh falan duymadım ama bu tür hışırtı, ıslık, ezan seslerine inanılmaz duyarlılaştım hepsini dinliyorum acaba gerçek mi diye bu da yukarıda anlattığım olaylar gibi olaylara sebebiyet veriyor olabilir mi? Şizofren değilimdir değil mi?

Arkadaşlar bende aşırı derecede şizofren olma korkusu var 2 yıldır 7/24 depersonalizasyon yaşıyordum o geçti şimdi bu başladı?