Kişilik & Karakter Gün içinde enerjiniz hangi zamanlarda daha yüksek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sabahçı mısın gececi misin Güncellemeler+1 yıl ... Gün içinde enerjiniz hangi zamanlarda daha yüksek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Genelde geceleri 1 0 Yorumla
thonething Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Sabahları olmadığı kesin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman yani Yorumla thonething +1 yıl Sabah olmayan herhangi bi zaman Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum sana : D Yorumla
Sirius224 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Son dakikaya kadar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Sirius224 +1 yıl Sonra yaparım diyip erteleyince son dakikaya kalıyor o an fulledi enerjiyle yetiştirmeye çalışıyorum yani Yorumla Soran +1 yıl Değişik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde geceleri
Sabahları olmadığı kesin
Ne zaman yani
Sabah olmayan herhangi bi zaman
Katılıyorum sana : D
Bu saatlerde
Aynı
Gün içi
Sabah
Son dakikaya kadar
Nasıl yani
Sonra yaparım diyip erteleyince son dakikaya kalıyor o an fulledi enerjiyle yetiştirmeye çalışıyorum yani
Değişik