Sonunda Ekim ayında olduğumu hissettiren bir yağmur başladı ve koşa koşa kahve yapmaya gittim.☕🫶
Sizde yağmur yağınca huzurlu hissediyor musunuz?

Sonunda Ekim ayında olduğumu hissettiren bir yağmur başladı ve koşa koşa kahve yapmaya gittim.☕🫶
Sizde yağmur yağınca huzurlu hissediyor musunuz?
Uyurken yağmur sesini duymak çok huzurlu hissettiriyor. Tabi balkonda çamaşır serili değilse
Shdjdj
O kısmını düşünmeyelim tüm romantikliği kaçıyor djfjjf
Düşündüm de akşam yağmur yağsa ne güzel olur diye çamaşırlar aklıma geldi ekleyeyim dedim ahsjs bu akşam yağmur yağmasın lütfen
Çamaşırlar kuruyunca yağsın o zaman djdjdjr
Kurusun toplansın ondan sonra yağsın shsjs
Sipariş oluşturuldu✔️
Tamam ben katlamana da yardım etçem bak hadi yine iyisin djdjfj
Yaaa nasıl mutlu oldum şu an anlayamazsın😌 yarın 2 gibi gel katlayalım aşkom
Karşılığında bi fincan kahveye tamamım ben, anlaştık o zaman dhdjfj
Yanına çikolata bile koyarım kahve ne demek sjsks
Şu ikili için siparişin gelmezse yağmur efekti bile veririm ben dhdjdjd
Ya sen gel katla çikolata kahve ne ben sana en sevdiğin tatlı tuzlu her şeyi yaparım shsjs yeter ki çamaşırlardan kurtar beni
Shdhdjdj😂😂
Yiaaa tamam tamam sen hiç merak etme halletçez biz bu işi dhdjdj
Çok şükür😌
🫠🫶
tüm gün bekledim gelmedin hüğ.. eig için tşklr kandım. d
Shdjdj
Ben şey yaptım bize yemek hazırladım ondan oldu dhdjdj
e hani yemek nerde?
Midemde, yanlışlıkla oldu.🙄👉👈
Püüü yazıklar olsun
Ama ama...😶🌫️😂
Şaka şaka gül diye, ayırdım ben sana valla bak dhdjdj
Bir an gerçek sanmıştım 😭 karnım çok acıktı hadi ısıtıp yiyelim 😋
Sen otur ben getiririm sana hemen dhdjd😏
oiyş yirim
🫠❤️
Evet, çok severim. Kasvet dolu havalar bana iyi geliyor.
Kesinliklee.🫠🤌
^-^
Teşekkür ederim 🍫❤️
Rica ederiiiğm.🫠☕🫰
Cevap
46Cevap
Kitap nerde kitap ajssj bugün hasta olmasaydım amasyadaydım arkadaşlar gitti güneş varmış. Samsuna da yağmur başladı 1 saat önce
Bende Amasya'dan bildiriyorum hava durumunu, akşam üstü bozuldu hava, dedim aha yağmur yağacak ve yağdı dhdjd
Nazar ettim galiba çok sürmedi ama olsundu dhdjd
Yağmurlu havaları çok severim ama hava kararınca ruhumda kararıyor 😬😬
Hava kararmadan yağsa daha çok sevicem😂tövbe estağfurullah 🙈
Yav sen ne istiyon? Shdjdjdjd
Olur karda güneşli havalarda yağsın lütfeeğn djdjdj
Bak bi konuda zıtlığımız çıktı, ben bi ömür kasvetli havada yaşayıp gidebilirim dhdjdj
Shdhdjdj
Olsun olsun.😂😂
Kapkara bulutlar, esen rüzgar ve yağmur. Ömür boyu yaşayabilirim.
🤌🤌😌
Evet, sanki bütün olumsuz şeyleri yok ediyor.
Hayır. Daha çok huzursuz hissediyorum. Boğuluyor gibi oluyorum.
Kesinlikle evet..
Bir de arabayı park etmiş, duruyorsam..
Geceleri yağmur sesiyle uyumak… Huzur beee 😄
Evet yağışlı havaları seviyorum.
Evet Hem de Çok Huzur Verir 😊🌧️☘️ Az önce Amasya Merkez de Yağdı Yağmur Burada O yeşilliğin kokusu çok Güzel
Evet az önce Amasya'ya yağdı biliyorum elektrikler falan kesildi bir kaç dakikalığına dhdjd
Böyle kapalı havalar nedense huzur veriyor bana 💜💜
Kesinlikle öyle bir etkisi var benim içinde.❤️
Uyurken yagmur yağması kadar guzel baska bi sey yok
Mis gibi.😌
Çok seviyorum Ekim Ay'ini havasi olsun.. mevsimi olsun renk katiyor huzur veriyor bana anlatamam... en sevdiğim mevsimlerden biri zaten yağmur yağdiğinda mutlu oluyorum sevincli oluyorum
Yağmur yağdığı zamanlar pencereden kahvemi yudumlayıp dışarıyı izlemeyi seviyorum. Toprak kokusu da bir başka güzel 🙂
Bugün hava kapalıydı ve ben karamsardım. Üzüntümü gidermek için uyudum. Şimdi uyandım. Karamsar yapsa da beni, seviyorum bu yağmurlu havaları. Hava hep yağmurlu olsun...⛈️☔
Kahvemi alıp balkona çıkmak ve o toprak kokusunu içime çekmek kadargüzel bir duygu yok.
Bugün sınavım vardı ve hava yağmurluydu, geçtim <3
Şu an sağanak yağmur yağsa her damla da bir mutluluk veriyor deseler şu an ıslanmak istemezdim sıkı can iyidir biraz sıkkın kalmasını yeğlerim.
En çok sevdiğim hava yağmurlu havadır bilmiyirum neden yagmurlu havalarda çok huzurlu olurum hatta hemen elime bir çay alır yağmuru izlerim
Hem de hiç huzurlu hissetmediğim kadar, bi de yağmurun altında ıslanıyorsam işte o zaman harika oluyor
Benim çok hoşuma gidiyor ben kova burcu insanı olduğumdan dolayı kışı severim yağmurda gezmek hoşuma gider
Çok seviyorum, yağmurun sesini çok seviyorum, içimi bir huzur kaplıyor yağmur yağdığı zaman
En İyi Cevap