geçen bir çocuğa tipsiz dedim çok alındı, o da bana bu şekilde şeyler söyledi ama hiç içimde en ufak umursama hissetmedim. Demek ki bu tür şeyler benim umurumda değil aa-ma bbirileri umursuyor olabilir...

geçen bir çocuğa tipsiz dedim çok alındı, o da bana bu şekilde şeyler söyledi ama hiç içimde en ufak umursama hissetmedim. Demek ki bu tür şeyler benim umurumda değil aa-ma bbirileri umursuyor olabilir...
Ben Pozitif Black Pillciyim yani kadınlar benden nefret ettikçe daha yalnızlaşıp kendime yeni hobiler edinip daha fazla okuyup daha hümanist bir tavır kazanmaya çabalıyorum. Sonuçta benim herkese olan şefkatim herkesin bana olan nefretinden daha fazla olursa kazanan sevgi olur. Beni beğenmeyen yine beğenmesin. 😊
Zerre umrumda olmaz
Aynaya bakınca istediğim gibi görünüyorum kendimi beğeniyorum mutluyum gerisi boş beğenmeyenin kendi sorunu
Ona da cevabını veririm aynı yerden vururum mesela kilo almışsın derim gider düşünür bütün gün aynaya falan bakar eve gidince
Cevap
22Cevap
Umurumda bile değil.
Umursuyorum içerleniyorum üzülüyorum bazen..
Oo inan hiç umurumda değil çünkü ben kendimi biliyorum. Kendi kendisiyle dalga geçen bir şahsiyet olarak en zoru başarmışım. Kimin ne düşündüğü umrumda değşl
Hiç kimseyi dış görünüşü nedeniyle aşağılamam veya bunu dalga konusu etmem.
İnsanların beni beğenip beğenmemesi umrumda olmaz. İnsanların söylemleri hiçbir zaman umrumda olmadı.
Merhabalar 🤗
Tabiki de hayır, benim için önemli olan kendimi beğenmem.
Kimse beni beğenmiyorsa beğenmeyebilir ben kendimi beğeniyor isem dünyanın en yakışıklısı ve karizmatiği benimdir
Beğenilmek her zaman güzeldir. Yaş 15 ken başlar karşıdaki kişilerin beğenmesini hissetmek. Kızların hoslanarak bakması bi erkek için muazzamdir
İster istemez modu düşüyor insanın olumsuz sözler duyunca ama kimin dediğine bağlı biraz her ağızdan çıkan söze de kulak asmam
Beğenilmek motive edici bir olay ama beğenilmemekte var bu hayatta benim çok umrumda değil kendiyle barışik biriyim
Ben alıştım beni begenmemelerine artık normal geliyor her şey
Ben alışkınım artık bunları normal karşılıyorum çok dalga geçen alay eden aşağılayan hakaret eden küfür eden dışlayan oldu hâlâ oluyor ama takmıyorum
Umrumda bile değil kendimle barışık bir insanımdır😂
Yoo umrumda değil. Ben kendimi seviyorum ve beğeniyorum. Beğenmeyen kudursun :)
Hayır pek değil konunun ne olduğu ve bunu söyleyenin kim olduğu önemli ama genel olarak takmam
Olur begınılmkcek kız degılım ama beğenen yok erkekler nerde tır gibi olan tırroya benzeyen var onu begenır bn neden begenılmıom mkkkkks
Hayır açıkçası ben kendimi beğeniyorsam tamam
Doğru yoldasın...
burada yok önemli değil diyenler yalan atıyorsunuz hepiniz bal gibi önemli herkes için
Haylr benim kendimi beğenmem esas şart ve çoöu kiçi tqrzımı beəenir bu da artıları
Hayır olmaz ama insan önce kendisi için bakımlı olmalı
Sevdiğim beğensin yeter başkaları umurunda olmaz
Valla beğenilmek herkesin hoşuna gidiyor
Hayvanlari daha cok umursuyorum
Olmaz sevdiğim kız beğenmezse umurumda olur belki
Değer verdiğin birisi söyleyince koyar sadece.
Sanırım hayır
Bazen evet bazen hayır
Bazen oluyor
Umurumda olmaz.
Olmaz
Hayir
No baby
Biraz
Olmaz.. :)
Olmaz
Hyr.
Olmaz