bir kızla ister sevgili ister arkadaş bir yere gittiğinizde hesabı ödemek canınızı sıkıyo mu? kızlar sizde hep karsı cins ödeyince kendinizi kötü hissediyo musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılGaziantep'de büyümüş birisi olarak çok alıştırdılar hesabı benim ödememe. Çok denedim ya bir durun ben ödeyeyim yok yok, hatta ben çalışıyor ve bir kaç arkadaşım öğrenci olmasına rağmen yine onlar ödüyorlardı. Ödemeseler ne olacak ben öderim diyordum lâkin sahiplenilmeye feci alışmışım, İzmir'e gelince benim için, erkeğin hesap ödemesinin ne kadar olumlu bir izlenim olduğunu idrak ettim. Önemli olan cebimden çıkacak para değil!!! ama burada flört olmasına rağmen adamla alman hesabı yapınca bana sahip çıkmıyormuş gibi hissediyorum ve hesap ödediğim için adamdan uzaklaşıyorum, bu kadar entel ilişkiler bana göre değil. Alışkanlık olduğundandır belki bilemiyorum ama onun gücünü hissetmek isterim, ya gelecekde onla evlenirsem diye düşünüyor insan, erkil bir temelim var biraz, kadın hizmet eder, erkek evi için çalışır. Eski sevgilimle de denge böyleydi zaten, dışarı çıkar gezer tozardık beni hediyelerle şımartırdı, ben ise o çalışıyor ve yetişemiyor benim işim ise ona göre daha kolay diye anahtarını alır haftada bir gün evini temizlerdim ve her fırsatta onun için yemek hazırlardım. Ayrıca ikimizinde kültürü oldukça ileri seviyeydi fakat o yanımda erkek olduğunu hissederdi, ben ise onun yanında kadın.
25 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz öyle erkeğin öyle durup hesabı senin ödemesini beklemek itici bir durum ama süreklide erkeğin ödemesi bir yrden sonra kendimi kötü hissettiriyo bir orta yol bulunması şart ama yaptığın çok hoşuma gitti :)
- +1 yıl
tutma onları emek versinler. Unutma erkekler en zor emek verdikleri kadından zor geçerler. Ama kullanıyor gibi olmamak içinde sende erkeğin onurunu okşayacaksın. Bunun anlamı kendini yatakta önüne ser olmuyor, çünkü hepsi bunu bekliyor, bunun anlamı onun ruhuna dokun oluyor. Hepsi bunu idrak edemez tabi, sana kötü yaklaşan birisi ulan ben yemek mi istiyorum , başka bişi istiyorum diye düşünüp yaptığın inceliği göremez. Ama her erkeğin sevdiği kadının kendisi için birşeyler yapması hoşuna gider ve hesabı büyük bir mutlulukla öder. Ayrıca bende aldığım hediyelerin çokluğundan dolayı onun hoşuna gidecek şeyler alıyordum yani bende para harcıyordum. Ama bu ilişkinin başında yapma sakın :) ilerlemiş ilişkilerde yapılabilir yoksa çok şımarıyorlar.
Soran+1 yılbu dediklerini ilişkim olduğunda göz önünde bulundurucam çok teşekkür ederim:))
- +1 yıl
ha ama şunu da aklında bulundur yeni yeni tanıştın, çocuk hesa ödemeye gidiyor kılını kıpırdatmazlık yapma, ödemeye çalış, bırak hesap ödemek onun tercihi olsun, öderse kendini kötü hissetme.
Soran+1 yılzaten rahat duramam mutlaka elim cüzdanıma gider hepte saçmalama diye çatık kaşlı bakışlarla karşılaşırım :))
En İyi Cevaplar
+1 yılValla illa ki sıkıyodur. Onu birak benim bile canimi sıkıyo. Dusun bak sabah cikiyoruz 35 lira kahvalti. Sonrasinda baska binmekana gecip cay iciyorsun ki bir cay disarda icince oluyor sana 2 lira. İkiser bardak icsen 8 lira da o. Sonra sinemaya gidiyosun 20 lira da o. E cikiyosun yemek yiyosun 40 lira da o. Bunun yaninda suyuydu yol parasiydi iviriydi ziviriydi bir 10 lirada onlara cik. En iyi ihtinalle 120 lirayla cikariuosun bir gunu. Az para mi. 120 liraya market alisverisi yapsak kac gun yeriz. Ben napiyorum. Cikarken cuzdanima bir suru bozukluk dolduruyorum. Sadece cay falan ictigimiz yerlerde dur bende bozuk var falan diyip oduyorum. Baska turlu bana para odetmiyor. Zaten cogu yerde kasaya bile yaklastirmiuor. ben otururken o gidip oduyor sonra beni aliyor cikiyoruz. Bende biraz daha az masrafli olsun diye hadi bugun cayli simitli kahvalti yapalim diyorum. ya da evde biseyler hazirliyorum hadi bugun piknik yapalim diyorum. Gidecegimiz yerlere cogu zaman yuruyoruz zaten ikimizde severiz yurumeyi. Oyle iste.
10 Yorumla
Birincisi erkekliktir şöyledir böyledir bahsini kapatın. Arkadaşlık samimiyetine göre değişir bu durum o yüzden ben öderim diyen erkekler bir uzaklaşsın buradan adamlıktan bahsetmesin. Çünkü adamlık hesap ödemek demek değildir. Belki iyi bir işi ve durumu olması da onu adam kategorisine koymuyor. Konuyu saptırmayın lütfen. Adamlık söz vermek gibidir mesela yarın sinemaya gidelim mi? dedikten sonra arkadaşları maç oynamaya çağırdıklarında kızı ekmesi gibi bir durumdur adam olamamak kısa bir örnek ile ifade edersek. Sorunun cevabına gelelim. Eski kız arkadaşım da ödemek isterdi rahatsız hissederdi kendini o da çalışıyordu. Yani ikimizinde cebi doluyken böyle bir rahatsızlık olayı olmazdı kimsede de olmamalı. Ama bende yoksa ve olmadığını söylemek kadar yakın bir iletişimim varsa rahatsız etmez, sadece o an olmaması rahatsız eder beni mesela. Kız içinde aynısı geçerli olmalı. Ama günümüzde bazı tiplemeler hesap ödemeyi erkeklik sanarak bu olayı ruhsal kişisel bir konu haline getirdiler, o yüzden kızlar da erkekler de kötü hissetmeye başladı bu konuda. Bence bu konu da herkes rahat olmalı birlikte bir şey yapmak istedikten sonra ödemek sıkıntı olmamalı. :)
11 Yorumla
erkek egemendir hesabı erkek öder
erkek güçtü kadınına hesap ödetmez
erkek asildir kadınının parasını almaz
erkek diktir kadının yanında eğilmez
erkek aşktır kadını tebessüm
@Ksalper yeterlidir umarım6413 Yorumla- +1 yıl
Senin hangi romeo olduğunu biliyorum artık :D ayrıca cevabın gayet açıklayıcı olmuş +1 vereceğim bu sefer
- +1 yıl
helal olsun sana kardeşim
- +1 yıl
+'larını ve -'lerini toplayınca her ikisi de 34 yapıyor, nötrsün :D Dur - vereyim de eşitlik bozulsun. :D
- +1 yıl
Hey bana geçenlerde verdiğim cevabı hatırlattın
- +1 yıl
:D helal güzel yazmışsın. bazıları kadın egemen toplumda yaşadığımızı sanıyor. hesabı ödememek için wc ye giden erkekleri adam yerine koymuyorum. Allah öylelerinden korusun.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
159Cevap
@Romeooooo baslamis ben dewam edeyim
Erkek grurludur parasi yoksa kizla bulusmaz
Erkek inatcifir kizla buluscam die sigara icmez otlanir
Erkek borc yigidin kamcisidir der kanka 20 lira versene l*n manitayla buluscam diyendir
Erkek centirmendir toplu tasina araclarinda akpili erkek basar
Erkek cakaldir masadan once kalkip... Abi ustumde para yok yarin versrm olurmu diyendir
Erkek masumdur yol parasi kalsada cebinde sevdigine simit alandir
Erkek uyaniktir menudeki fiyatlari gorunce bir sekilde ordan uzar...44 Yorumla
Soran+1 yılhahahah a:DD keşke bir kaç tane eic seçilebilse :D
Şimdiye kadar beraber olduğum kız arkadaşlarım hep paylaşımcıydı, hatta bir tanesi tam kalkacakken tuvalete gitme bahanesiyle kasaya gidip hesabı ödemiş, ben hesabı isteyince de kağıtta akıllı ol!! :) yazılı bir not geldi.. Çok hoşuma giden bir jest olmuştu :)
31 Yorumla
Soran+1 yılbu güzelmiiş
+1 yılÜzülsem mi sevinsem mi, bilmiyorum:) Takıldığım insanlar hep çok düzgün insanlar oldukları için onları da anlıyorum, ben de erkek olsam ben de ödetmezdim ama çevremdekilerin hepsi bir super-man gibi sürekli benim hesaplarımı ödeyince canım sıkılıyor tabii. Bu sürekli olmasa bile ben zaten bundan hiç hoşlanmazken bir de bu sürekli hale gelince yerin dibine girmek istiyorum:) Kız arkadaşlarımda böyle problemler olmuyor mesela mutlaka birbirimize bir şekilde ödüyoruz ama erkek ödeyince, kız olduğum için zorunda olduklarını hissederek ödüyorlar ve bu da çok hoşuma gitmiyor. Ayrıca başka zaman ödeyebileceğimi söylüyorlar ama o "başka zaman"nedense hiç gelmiyor:)
-Gecen bol olsun.-00 Yorumlaben şahsen erkek olarak sana düşüncemi diyeyim bak şimdi bir erkek gerçekten yanında olabilcek birini arar ve kızların cogu bu işe uygundur kızların çünkü sesleri genelde güzel ve ikna edici olur şahsen çok beğenirim motive ederler bir erkeğin derdinde erkek arkadaşı gelse en fazla * et derken kız arkadaşının konuşması ile kıyaslanamaz çünkü kızlar hissederek der erkek arkadaş odundur anlamaz erkekler bilmez ama kızlar iyi bilir o yüzden sık sık bak sevigiliinin bir derdi var mı git konuş ve kesinlikle sana güvenmesini sağla şahsen güvendiğim bir kız iyi bir ilişki kurdugum ben iyi motive edebebilen bir bayan için canımı seve seve veririm düşüncem bu
00 Yorumla
+1 yılBen rahatsız oluyorum açıkçası ama teklif etsemde kabul edilmiyor o muhabbet daha da rahatsız ediyor genelde pahalı olmayan bir yerde veya para harcamayacağımız bir yerde bulunalım istiyorum o kasada yaşanan gerilim en nefret ettiğim şey
21 Yorumla
Soran+1 yılksiinlikle bende böyle yapıyodum ama teklif karşı taraftan gelip ısrarda olunca bir şey diyemiyosun neden istemiyosun oluyo açıklama yapamıyosun falan :)
+1 yılVarsa erkek öder yoksa kız öder varken erkek ödemezse o erkekten süphe edin her erkek öder diye birşey yok ama olupta ödemeye erkek demem kardeşi olsun sevgilisi olsun arkadaşı yahut yengesi ne fark eder erkeğim diyip ayaklanıyorsa hesap ödemesini bilecek kızlara gelince hiç zorunuza gitmesin tuhafınıza kaçmasın erkekler ödeyince kendini rahat his eder şahsen para varken bir kız benimkini öderse sessiz kalırsam içim içimi yer olurda öyle arada bir ısmarlamak olur ona birley diyemem
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler:)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim:)
+1 yılKeşke hep ben ödesem :) kızlara hesap ödetmek parası olan bir erkek için şerefsizlikten başka bişi değil, ha çocuğun durumu iyi değildir o tip durumlarda bir ortak nokta bulunur ama paran varsa ve erkeğim diye geçiniyosan o hesap ödenecek arkadaş :)
10 Yorumla
+1 yılKarşı taraf b... çıkartırsa evet.. Zaten hissedersem ödemem de.. Ama bunu öyle algılamamak lazım karşılıklı bence erkek bir kaç adım önde olabilir sıkıntı yok tabii bunda doğayı bozmamak lazım zaten neyimiz kaldı ki doğal olan.. Bir de bu soruyu da gizliden sormayalım artık ya :) ne var bu soruda ki? Bu sitede bazı sorular gerçekten gereksiz yere gizliden soruluyor bence.. bence tabi bu..
04 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atıyolar sonra. bu durum canımı sıkıyo yoksa soruda bir sıkıntı yok farkındayım
- +1 yıl
Anladım tamamdır Kadın olduğun için farklı nedenler olabilir haklısın, rahatsız edebilirler.
- +1 yıl
Bir şey değil :)
+1 yılHep o ödeyince hoş olmuyor yani ben rahatsız oluyorum mesela o sinema biletlerini alırken ortadan kaybolur mısırları ben alırım ya da yemeğe çıktığımızda bu seferde ben ödiyim der hemen parayı veririm. Para çekeceğimiz zaman çok sıra var falan diye uğraşmayalım diye kimde varsa diğerine verir falan bu yüzden bizde bu durum çift taraflıdevam ediyor. Alman üsulü ve sadece tek tarafın ödemesi hoş gelmiyor bana :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle kızda kendini bir yerden sonra kötü hissetmeye başlıyor:)
- +1 yıl
Evet ya sürekli o ödesin falan hoş değil :)
+1 yılBu muhabbete de ayrı bi' ayar oluyorum. zaten kimin cebinde o an bozuk / Nakit varsa o verir.
Kimi zaman o öder, kimi zaman ben. bunun tartışmasını hiç yapmadım.
@Afrolevent 'le buluşmak için can atan kızların "hesabını ben ödeyim, sen yeterki gel" dedikleri doğrudur..11 Yorumla- +1 yıl
meşgul biri olunca :(
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Güzel hoş bir soru olmuş ama, erkek hesap ödemezse bayanlar neden ben hesap ödüyorum havasına giriyorlar.
Sorunun cevabına gelirsek, erkek olsun bayan olsun, cebimde param varsa hesabı öderim. Para harcamak içindir ve arkadaşlarımla paylaşırım. Saygılar.00 Yorumla
+1 yılBen başta alman erkeklerine hesabı ödemiyorlar diye uyuz oluyordum şimdi normal geliyor makul olan o arkadaş oldugunuz sürece alman usulü iyidir. Sevgiliyleyse çoğunlukla erkek ödemelidir her zaman olunca da bizim gururumuz kırılıyor, acaba paragoz olduğumu mu düşünüyor diye düşünebilieiz. kiz da bişeyler ismarlamali ve buns izin verilmeli
00 YorumlaErkeğede denmez ki yani sen öde ya da ben ödeyim diye hele alman usulü hiç denmez 😁 O çıkarırsa yemeğe falan diğer buluşmaya yakın ben güzelce gel ben şurdayım sana kahve ısrarlıyım ya da yemek ısmarlayım derim. Ödemeye kalkarsa ben çağırdım ama seni diye kızarım ödetmem. O da isterse çağırır. Yani çağıran öder
00 YorumlaHesaptan sonra verirse gitmez, vermezse tabi gider. Enayimiyiz biz. Ye, iç eğlen, eee sonra , hadi iyi geceler bebeğim, yarın görüşürüz Nah görürsün bir daha. . O anda, la senin ananı, avradını, yedi ceddini diye söveceksin aslında. Bunun zevkini sen çıkardın ya ben ne olacam. Umrunda mı. Tabi bir daha ki sefer olmaz benim için.
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibiler hakediyo kocaman bir hesabı ödemeyi
- +1 yıl
He, ben de salagim ya, her onume gelenle cikiyorum zaten. Bol bol para yediriyorum. Coluk cocukla isim olmaz benim, yemesini, icmesini, eglenmesini bilen olgun bayanlarla cikarim sadece. Yani geceyi her anlamda dolulu dolu gecirecegim biriyle. Oyle yiyici tiplerle isim olmaz. Bu saatten sonra coluk cocuk eglendiremem.
Soran+1 yılsana kolay gelsin o zaman
+1 yılYa şöyle bişey hepimiz ağaoğlunun torunları değiliz elbette bazı yerlerde hesap ödemesine yardmcı olmasnı isterim tabi ki hpsini demiyrm bak örnegin 100 lira hsap gldi yani cebinde son 5 lirada varsa yrdmcı olmk istiyrsa bn o parayı almam blki ama bu hoşuma gider. Hayat müşterektir ya her zaman erkek olmaz.
18 Yorumla
Soran+1 yılmesela sinema bileeti alıyo kafamda benimde mısır almak var gidip onuda o alıp geliyo?
- +1 yıl
Bak güzl düşünmüşsün sen alabilirsn. Mesela yemek yemeye mi gittinz avmye tuvalete gidcm bahanesiyle kalk tuvalete gidiyor diye git ama gitme yemegi al elinde tpside getir koy masaya ya da yemek sonrası tatlı dondrma hngisi olursa :)
- +1 yıl
Bn mi akıl verim bu yaştan sonra genjler :)
Soran+1 yılya da bir kahve herhangi bir şey ısmarlamakta bana iyi gelicek galiba sen öğrencisin diyip elimi cebime attırmıyo
- +1 yıl
Valla ögrenci bir bayana hesap bnde ödetmem ama çalışıyorsa ortaklaşa olabilir. Yne sn bilirsin
Soran+1 yılo çalışıyo
- +1 yıl
Anladm karar sizin yardmcı olabildysm ne mutlu.
Soran+1 yılteşekkür ederiim
+1 yılİnsan bir birini tanıdıkça, gerçekçi davranmayı bilir. Yani normalleşir. Sonra kimin ödediği çok ta önemli değil. İnsanın hem cinsi dostları arasında hesap problem olmaz. Karşı cins oluncada fazla erkek ya da fazla hanım hanımcık olmamak lazım. Neyse o ol. Yok de. Beraber ödeyelim de. sonra İçinde negatif çağrışım uyarır.
00 Yorumla
+1 yılHesabı erkek öder diyen kız benden uzak olsun. Hesap ödemenin erkeklik ile ne alakası olabilir? Para ile hava mı yapıyoruz, başka bir açıklaması olabilir mi? Bir kız hesap ödenirken elini cebine dahi atmıyorsa bir daha onunla görüşmem onun için mucize olur sanırım. Parası olmayan, çalışmayan birisi ise durum farklı. Tabii ki aynı maddi durumdaki kişiler için bahsediyorum.
00 Yorumla
+1 yılAksine ödeyemezsem canım sıkılıyor, erkek adamın işidir bu. Karşıdaki bayanı rencide etmemek için ara sıra onunda ödemesine müsade etmek lazım ama 10 kerede 1 kere :)
40 Yorumlaparam oldugu sürece aklimdan gecmez, param yoksa genelde cikmam amaa cok nadirde olsa belli arkadaslarmla param olmadigi zaman bulusurm, direkte soylerim ismarlarmsn diye.. sonra kendi param gibi yedigim ictgm sevindirir beni iyi hissedirim.. degisik ya:)
00 YorumlaCogu yorumu okudum bazilari cok guzel yazmis ben sevgilimle sole bir politika izliyorum mesela birsey yaptik yaptigimiz sey pahali ise bn oduyorum o gun icersinde ucuz olani ona odettiriyorum boylece orta yolu buluyoruz :) ornek vermek gerekirse yemek yedik 50 tl bm odiluyom kahveleri o ismarliyo 20 tl gbi
00 Yorumla
+1 yılAçık konuşucam her insanin hesap ödemek zoruna gider ki ben daha klasik şeylerden haz aldiğim için genellikle heaap ödemek zorunda kalmam da. Benim zoruma gideceği nokta nede olsa öder düşüncesiyle kendini kaybetmesi.
10 YorumlaBen şahsen sevmiyorum beylerin hep ödemesini özellikle öğrenci adamsa örnedğin sen onun babasıın parasını yemiş oluyosun adam seni doyurmak zorunda mı? Ha kendi maaşıysa eyvallah tamam ama onda bile arada bizde ödeyebiliriz yani
10 Yorumla
+1 yılSürekli erkek ödeyecek diye birşey yokki yeri gelir kız der bu sefer benden diye tabi o kadar ince ve mantıklı düşünen kızda azdır ama böyle olması daha uygundur mesele para ödemek değildir burada, mesele kızın erkeği yolmaya çalışıyor gibi görünmemesidir arada ısmarlayabilir bunda hiç sorun yoktur ki
03 Yorumla
Soran+1 yılama elini cebine attırmıyosa kız bir zaman sonra kendini kötü hissediyo napabilir
- +1 yıl
O zaman o çocuk biraz ergen moduna girmiştir :D ne var yahu arada kız ödese ne olucak sanki :D
Soran+1 yılsen öğrencisin olmaz diyip kendi ödedi
+1 yılalman usulu olabılr dıycem ama bızım kultturde pek yok onun ıcın eger erkekte varsa oder yoksa beraber oderız bende var onda yoksa ben gzılıce ona verım o oduyor gıbı yapar kendını kottu hısetmesın dıye
00 YorumlaErkek yemeği ödüyorsa, kız da tatlı ya da kahveyi ödemeli. Bu şekilde dengelenmeli. Sürekli sürekli erkeğe ödetmek olmaz. Ama bazı erkekler var ki hesap ödememek için lavaboya saklanan. O da pek hoş durmuyor erkekte :)
02 Yorumla
Soran+1 yılo tür erkeklere bir şey denmiyo artık çok itici oluyor öyleside :)
+1 yılKasada öderken utanıyorum açıkçası yanımdaki erkek adına.
Ama hesabımı, erkeğe ödetmeyi de gururuma yediremiyorum.
Parayı masadan kalkmadan veriyorum kasada öde diye, tabi bu daha büyük rezillik yaşatıyor insana.00 Yorumla
+1 yılErkeğe hesap ödettirmem. Zaten ne gerek varki bir yerlere gitmeye simit alır gelirim onu yeriz:)
52 YorumlaAlman usulu ne arkadaslar biz Turkuz bir yerde hesap odenecekse tek kisi oder 😊 Ben odersem icim rahat eder ama erkegin gururunu da dusunurum samimi oldukca da bu problem cozulur sinema bileti almissa kahveyi veya yemegi ben ismarlarim olur biter
62 Yorumla
+1 yılortak ödeme taraftarıyım -ki genelde böyle olmuştur. şimdi hesabı erkeğin ödeyeceğini bilince gönlümce bişey de sipariş edemiyorum :D yani ya ortak olacak ya da bir o bir ben ama ilişkinin başlarında erkek ödemeli
00 Yorumlaödemek kendimi kötü hissettirmez. hoşuma bile gider. ancak bazı kızlar ödeyince bazıları da ödemeyince tepki gösteriyor. o an yanımdaki kızın hangisine tepki göstereceğini bilememek canımı sıkıyor.
10 YorumlaAksine gittigim kiz odemek icin yonlenirse bile moralim bozulur ve kizarim hesabi kesinlikle bir bayan odemez eger gercekten sevdigim bir kiz isede ne kadar param varsa gitsin yinede kafama takmam
00 Yorumla
+1 yılBenim canımı sıkıyor açıkçası, baya bir ayrım yapılıyor. Her seferinde hesabı ortak ödemeyi teklif edenlerdenim. Sonuçta ikimiz yiyoruz, ikimiz ödemeliyiz
11 Yorumla- +1 yıl
Aferin kiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn erkek olsam sevgilime ödettirmem. can sıkılcak ne var bunda? ztn sevgilinle çok samimiysen arada sen arada o öder. mesela o bni balık yemeğe götürmüştür bn onu kokoreç yemeye ya da simit yemeye götürürüm :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim değil ama arkadaşım olsun insan kötü oluyor :D
+1 yılHesabı bana ödetmeye çalıştıgını fark edersem 1 liraya bile acırım. Ama cidden hesaba ortak olmaya çalışıyorsa 200 Lira gitsin umrumda değil ödetmem hesabı ben öderim.
10 Yorumlabenim yanımda elini cüzdana atan aşkitoma "eşşek başımıyız l*n biz burdaaaağğğ" diye haykırıp tokat atmışlığım var. sus pus oldu dışarı çıktık sonra sinemaya gittik yeyiştik.
21 Yorumla
Soran+1 yılödeme daha iyi :DD
+1 yılHesabı ödemek zoruna gidiyorsa kimseyle dışarı çıkmayacak. Erkek egemenlikle alakası yok bunun insan birine değer veriyorsa hesabı ödemek zoruna gitmez ayrıca nezaket icabıdır da
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim. :)
+1 yılerkek ödemesi normal bişi ama bayanın o nasılsa öder rahatlığı tiksinç bence en azından teklif etmeli.
10 Yorumla
+1 yılKız olsun, erkek olsun farketmez ikramda bulunmayı severim. Yalnız ne var ki herkes ikramda bulunacağım o masada oturamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kiz srkadasim vardi. Ilk bulusmamizda hesap kusuratli gelmişti. Bende bozuk para var diyip ben dahs gerek yok diyemeden mssays birakmisti.2sene kadar iliskimiz devam etti. zparam olmadiginda cay simit yapıyorduk. Özet:ha odemis hs odememis mutlu olduktan sonra ne onemi var.
00 Yorumla
+1 yılTabi cok kibar bir hareket ama bir süre sonra utaniyor insan arada karşı tarafa izin versinler lütfen . ( mesajimi aldi kendisi)
20 Yorumla
+1 yılben ilk başlarda 1 2 kez ses çıkarmamıştım ama bizamandan sonra gerçekten can sıkıcı bir durum ona yük oluyomuşum gibi hissediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hesabı sevgilim öderse, ödettirmezdim yazık adama beraber ödemek en iyisi. Ben yoksa kendimi borçlu hissederim. Zaten yazık ya sadece bir kişi öder mi? Başkalarının da yediklerini beraber ödeseler daha mantıklı ve daha rahat verici.
00 YorumlaBence hep erkek odememeli. hep kızın odemesi de saçma arada bir bir taraf ödemeli çoğu zaman alman usulü olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBen bisey icmiyorum sevgilimin yaninda acikcasi rahatsiz oluyorum ama onu yemege goturuyorum cok arada biseyler aliyorum falan oyle yani :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Benim canımı sıkmaz. Cebimde param olduktan sonra öderim. Param yoksa eğer zaten bir bahane uydurup çıkmam.
00 YorumlaSevgilimde bazen sıkıyor ama normal arkadaşım da ödetiyor ona çok canım sıkılıyor zaten buna benzer saçma hareketleri olduğu için arayı soğuttum :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. mal gibi her yerde ben ısmarlıyorum sanırsam ben malım.
09 Yorumla
Soran+1 yılama biz ödicez diyince de hayır diyosunuz
Soran+1 yıldiğer türlüde kötü hissediyoruz
- +1 yıl
yapacak bir şey yok :(( https://www.youtube.com/watch?v=EwPhxk_qjss
Soran+1 yılhahaha :D
Soran+1 yılgeçer bir gün :D
Soran+1 yılzor bu işler:Dd
hiç canımı sıkmaz ztn bayana hesap ödetmekte adam olana yakışmaz
40 YorumlaBenim moralim bozuluyor rahat davranamıyorum hesabı karşı taraf odeyince. Birde kendi sevmedigi halde benim icin büyük mısır aldıysa ve ben o mısırı yiyemediysem kendimi fena halde borçlu hissediyorum.
00 YorumlaAsla Böyle bişey yapmam Parayı delikanlılar gibi çıkarır veririm kendi hesabımı kendim öder bahşişimi de atar kapıyı vurur çıakrım restorandan... Sevgilim yok çünkü ühühühü :((
12 Yorumla
Soran+1 yılbenimde sevgilim değil yakın arkadaşımdı zaten :D
Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. az önce aynı soruyu farklı şekilde sordu şimdi farklı şekilde. öff :))
01 Yorumla
Soran+1 yılne saçmaladığını anlamadım
+1 yılsaçma sapan hesaplar evet örnek neydi orası suada ! 1000 lira hesap mı gelir lannnnnnn basdoauqwğidolfnqw3 mficdj fğı nü0p3ej rfo2nü22f 1
10 Yorumla
+1 yılBunun konusulmamasi gerekir para nedir ki yani ben arkadaslarla bile disarda yeri gelir arkadas yeri gelir ben oderim bunun sevgili ya da baska biseyle alakasi yok bence :)
10 Yorumla
+1 yılvalla öyle kız denk gelmedi bana daha alıştırmışlar yedirmeye benden öncekiler ama ben çarparım yüzüne yani şampanya demesini biliyor ağzını yamultarak belki param yok çay iç dimi ama :)))
10 Yorumla
+1 yılHele birde cebinizdeki para, cıkan hesapla kafa kafayaysa asıl macera orda baslıyor işte.
Saka bir yana arada partnerımde hesabı ödese iyi olur, keriz değiliz olum biz :D10 Yorumla
+1 yılama kızlara hesap ödetmek cok tatlı <3
@RememberUS sdsdsd30 Yorumlaben ödetmem. yarın bigün ayrılırız hakkı geçmesin :)
çok kavgası çıkınca da bu durumun tavla oynayalım kim yenerse onun dediği olsun diyorum :D
yeniyorum sorun çözülüyor :D00 Yorumla
+1 yılben rahatsız olurum ki oluyorum zaten kendimi kötü hissediyorum genelde bu sebepten kavga ettiğim bile olur :)
04 Yorumla
Soran+1 yılhahah evet bende tek ben kafaya takıyorum sanıyodum:)
- +1 yıl
yok ya var bizlerden çok öyle arkadaşalrımın çoğu öyledir :) aksi olunca kendimi ezik hissediyorum muhtaçmısım gibi :)))
- +1 yıl
iste burada erkek cikartacak kiza diyeck ortalama ne kadar masraf varsa patron sen ol diyip 70 tl harcanacaksa 50 60 verck sen hallet hesaplari dyeck ki kiz hepsini o odedikce kndini ezik hisstmeyeck o hesap odenirkn arkada kalip beklemk iste sikinti olan
- +1 yıl
öyle gerçekten insan kötü hissediyor o bekleme kısmı ölüm benim için
Sıkmaz tabi, ama kızlarda hep parayı erkeğin vermesini beklemesin lütfen
10 Yorumla
+1 yılBir yerde erkek varsa hesabı o öder. Trabzon'da bu böyle diğer illeri bilmem aga :)
20 Yorumla- Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem