Gerektiğinde teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi biliyor musun? Yoksa bu konularda zorlanıyor musun?
Gerektiğinde teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi biliyor musun? Yoksa bu konularda zorlanıyor musun?
Özür dilemek zor olmamalı, hayatı kabul etmektir bu.
Ama en çok özür dilerken zorlananları görünce şaşırıyorum ben, maalesef bu da samimi gelmiyor. '' Özür diliyorum ama işte öyle '' der gibi, bilemiyorum belki de samimiyet arayarak hatayı ben yapıyorum. Hemen, anında defalarca özür dilenmesi de garip, onları da samimi bulmuyorum.
Teşekkür etmeyi de özür dilemeyi de bir düstur olarak edinmeye çabaladım hep, umarım insanlara da yansıyordur bu.
Sorsanız mükemmeller :))))
Çünkü insandaki en tehlikeli duygu belirginleşmiştir, ismine de kibir derler...
O da fıtrattan...
İnadı uğruna bir sene geri dönüş ve özür bekleyenler var. Sırf inadı için ve gururunun okşanması için :)))
"Ben neden böyle oldum, ben niye buna maruz kaldım, acaba hatalı olabilir miyim?" demeden özür ve mahcubiyet bekleyenler var, onlar adına üzücü.
Siz ağır başlı, ılımlı ve orta yol bulmaya meyilli biri gibisiniz, en doğrusu da odur inanın.
Sizi hak eden, sizi inat etmeye meyletmez😅🙈
Estağfurullah, hayırlı geceler 🌜
İnanılmaz yoğun ve yorgun bir hafta geçirdim, sebebi de sınavdı😅
Evet sabaha nasipse sınavım var :)))
Estağfurullah bu arada, bilakis bunu duyduğuma mutlu oldum tebessüm ettim ^^
Amin, maşaAllah size 😅🙈
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Kazasız belasız girip çıkmak ve hayırlı sonuçlar almak nasip olur inşaAllâh🥀
Tekrar hayırlı geceler dilerim.
Yine yeniden teşekkürler :)))
Hayırlı günler dilerim ^^
Güzel bir konuya değinmişin teşekkürler...
Cevap
31Cevap
Şükür biliyorum, bak yapıyorumda :D bilmek önemli değil bunu yapabilmek önemli. Sevdiğim insanlara karşı gururdan yeleğimi giyemiyorum
Evet gerektiği yerde özrümü de dilerim, teşekkürümü de ederim...
Belkide en iyi bildiğim ve en hassas olduğum konudur bu teşekkür etmesini de özür dilemesini de bilirim 🤗🤗
Teşekkür ederim Aynen öyle gülüm 🤗🤗
Özür dilemek yerine kusura bakma derim sanırım özür dilemeyi bilmiyorum ben Ama teşekkür ederim her zaman 💃
evet özellikle çok fazla teşekkür ettiğimi fark ettim herkese en küçücük bişeyde
Takdir etmek konusunda comert davranmaya gayret ediyorum ancak ozur dilemek kisminda zorlaniyorum. Bu benim icin ciddi zor, nefsime cok agir geliyor buna ragmen yine de ozur diliyorum.
Nezaket kurallarına önem veririm, gönül almayı da bilirim.
Yerinde olduğu zaman ediyorum.. yalnız gereksiz yere, özgüvenimi yerle bir edicek derecede asla etmem. Gerektiğinde no problem👍🏻😅
Her zaman teşekkür ederim bi şey satın alırken falan
Özür de gerektiğinde hatamı anladığımda, eksilmem yani
Gerektigi yerde ederim hatamk anlarsam tabi karsi tarafinda buyuk rolu var bana bunu kalbimi kirmadan soylerse
Evet hatam olduğunda kabul etmesini ve özür dilemesini bilirim, aynı zamanda teşekkür etmesini de bilirim
Evet kolaylikla soylerim. soylenmesini de beklerim
Çok şükür bu konuda hiç sıkıntı yaşamıyorum
Evet biliyorum çünkü gayet medeni bir toplumda yaşıyorum
evet bilirim çok şükür ve çok dikkat ederim. bir insan ne olursa olsun, teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi bilmeli. bu büyük bir erdemliktir aslında.
İkisini söylemekte de zorlanmam. Teşekkür etmekten hiç hiç kaçmam zaten :D
Doğru yerde doğru zamanda özür diler teşekkür ederim
teşekkürümü ederim özrümü dilerim haklı bile olsam özür dilemişliğim vardır
Evet fazlasıyla birini kırmaktan fazla korkuyorum özür dileyecek şeyler yapmamaya çalışıyorum
İnsanın önce kendisine saygısı olup hatasını fark edip özür dilemeli. Özür dilemek insanı küçük düşürmez.
En İyi Cevaplar