Bugün bundan sonraki hayatımızın aslında ilk günü. Bu günü ne kadar hoş geçirirsek umulur ki bundan sonraki günlerimiz de o şekilde hoş geçecektir. Güne doğmakla Yaratanımız tarafından bize hediye edilen her günkü 24 altınımızı hoş şekilde, gönül kırmadan, sevgi dolu olarak kullanalım. Hayat zincirimizin her günkü halkasını düzgün bir şekilde tamamlamış olalım. Hayatımızda sevgiye, muhabbete, ilgiye, ilgilenmeye daha çok yer verelim. Pozitif enerjimizi, pozitif bakışımızı hiç eksik etmeyelim. Şikayeti bir kenara bırakalım. Değiştirebileceğim küçük şeylerden başlayarak harekete geçelim. Değiştiremeyeceğim konular üzerinde çok da durmayalım. Enerjimizi değiştirebileceklerimize tahsis edelim. “Allah’ım bana değiştirebileceklerimi değiştirme konusunda güç, değiştiremeyeceklerimi kabullenme konusunda sabır ve her ikisini birbirinden ayırabilecek akıl ve şuur ver
Efendim öncelikle tek başıma ikende keyifli vskit geçirmesini biliyorum , evde hayvan besliyorum , akrabalardan uzak duruyorum 😂 KS de takılıyorum ve çok keyif alıyorum, enerjisi düşük insanlardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum 🤗
Ankara trafiği 🤦🏽 İş için geldiğimde kırmızı ışıkta beklıyorum diye korna çalıp küfür ettiler. Çok çok tuhaf trafık işleyişi var orada. O araç hareket ettiyse durmayacak dıye kural var galıba 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bugün bundan sonraki hayatımızın aslında ilk günü. Bu günü ne kadar hoş geçirirsek umulur ki bundan sonraki günlerimiz de o şekilde hoş geçecektir. Güne doğmakla Yaratanımız tarafından bize hediye edilen her günkü 24 altınımızı hoş şekilde, gönül kırmadan, sevgi dolu olarak kullanalım. Hayat zincirimizin her günkü halkasını düzgün bir şekilde tamamlamış olalım.
Hayatımızda sevgiye, muhabbete, ilgiye, ilgilenmeye daha çok yer verelim. Pozitif enerjimizi, pozitif bakışımızı hiç eksik etmeyelim. Şikayeti bir kenara bırakalım. Değiştirebileceğim küçük şeylerden başlayarak harekete geçelim. Değiştiremeyeceğim konular üzerinde çok da durmayalım. Enerjimizi değiştirebileceklerimize tahsis edelim. “Allah’ım bana değiştirebileceklerimi değiştirme konusunda güç, değiştiremeyeceklerimi kabullenme konusunda sabır ve her ikisini birbirinden ayırabilecek akıl ve şuur ver
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Moduma uygun şarkılar eşliğinde on dakikalığına kafamı yastığıma koyuyorum. Bir de hafif rüzgâr esiyorsa pencereden, tamamdır.⭐😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Bir de sevimli eşlik ediyor 😊
Kedimiz tabi 😻 Paticiğimiz 😇
1, 2, 4, 5, 6, 7, 8 Bunları bilinçsizce yapıyorum
En güzeli daim olsun Yengeç 😊
Teşekkürler ♒🌸
Rica ederim 😊🤗
Efendim öncelikle tek başıma ikende keyifli vskit geçirmesini biliyorum , evde hayvan besliyorum , akrabalardan uzak duruyorum 😂 KS de takılıyorum ve çok keyif alıyorum, enerjisi düşük insanlardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum 🤗
Bazı akrabalar ömür tüketici en güzeli :)
Hemde nasıl en güzeli mesafeli durmak zaten insanın hayat enerjisini tüketiyorlar gerçekten 🤗
Hayatım zaten anlamlı bir şey yapmama gerek yok
Ne mutlu o zaman.
Bu maddelere ek olarak gereksizleri def ediyorum 😂
Sanatsal etkinliklerine katılıyorum. Genç arkadaşlarımla birlikte oyunculuk eğitimi aldım.
şu an hiç bir şey sadece bekliyorum zamanını.
Doğru zaman ve hayırlı atılımlar dilerim
Umarım teşekkür ederim sizede
Teşekkür ederim :)
Çok güzel maddeler. Hayata geçirebilene 😄
Nice insanlar bu maddeleri hayata geçirebiliyor. Belki ben de onlardan biriyim:))
Bu maddeler hayatımda var:))
Yaptım hepsini iyi hissediyorum
Hayata doğru olan herşeyi yaparım
Çoğunu deniyorum
Hepsini yapıyorum
Hobiler ediniyorum
Hicbir anlam bulamiyorum
Kahve içiyorum sadece tek yapabildiğim bu
Sadece işe gidiyorum
İşe giderken güzel yürekleri de görebiliyor olabilirsiniz
Yok ya at ağızlı bir arkadas var bazen o almaya gelıyor benı o’nu görüyorum sabah sabah 😂
Ankara trafiğinde hiç çekilmez desem de yine de etrafı izleyip vs mutlu olmak:)) 😊
Ankara trafiği 🤦🏽
İş için geldiğimde kırmızı ışıkta beklıyorum diye korna çalıp küfür ettiler. Çok çok tuhaf trafık işleyişi var orada. O araç hareket ettiyse durmayacak dıye kural var galıba 😂
Özellikle Kızılay Metro Avmnin oralarda:) AA çok ayıp etmişler
Her şey
bana uyan noktalar var 😅
Hayat falan yok bende
Yaşamaya çalışıyorum
bol bol düşünüyorum
İçimden bir şey yapmak gelmiyor.
Yemek yiyorum 🙃