Duygu körlüğü yaşıyorum?

daha geçen haftalarda depresif bir arkadaşımı anlayamadığım için kavga ettik, en yakın arkadaşım da biraz böyle ve ona trip atıyorum ama kendim umursamıyorum. mesela i * sober kullanıyorum, orada kendine zarar verme kısmındaki insanlara bakıyorum, hepsi üzgün, hayatları iyi değil, aileleri ile araları kötü. üzülemiyorum, ya da yazıp destek olasım gelmiyor, bazılarını küçümsüyorum "derdine tüküreyim" diye. hayır, bir de psikoloji ile ilgileniyorum yani farkındayım, bilirim insanı etkilediğini. daha önce bile bazen attığım ve aldığım mesajları ss ile yakın arkadaşlarıma arardım "kanka buna alınır mıydın?" "kötü bir şey mi bu?" diye.

o tartıştığım arkadaşım i * sober'da benim ve en yakın arkadaşım hakkında bir şeyler yazmıştı (işte "biliyorum o senin en yakının ama beni neden umursamıyorsun" diye, o an "seni neden umursayayım?" dedim kendi kendime ama o kızla +1 yıldır kardeş gibiydik.)

kötü biri olduğumu biliyorum ama duyguları algılayamamak cidden benim suçum mu? 'aleksitimi' diye geçiyor sanırım internette.

sizce bunun sebebi ne? çok mu rahatım, empati yapamıyor muyum, bir psikolog ile mi görüşmeliyim?
Duygu körlüğü yaşıyorum?