Sürekli reddedildiğim için depresyona girdim, nasıl düzelirim?

İnanın öyle çirkin at hırsızı bir şey de değilim öyle olsam kaybedeceğim bir şey yok zaten tipsizim derdim ama gayet eli yüzü düzgün yakışıklıyım. Hem reelde hem burada çok iltifatlar aldım kızlardan ama hangi kıza teklif etsem reddediliyorum bu yüzden intiharı bile düşünmeye başladım yavaştan
Kendini ulaşılmaz biri gibi göster daha doğrusu öyle ol sen teklif etme her kıza onların popon kaldırmaktan başka bi şey yapmıyon bekle bakış ve git bırak ulaşılmaz ol kadınlar için onlar daha doğrusu kadınlar ulaşılmaz erkekleri daha çok sever ve inan bana onlara sahip olmak için savaşır zamanı gelince de evdiğine teklif et öyle her kese değil
Valla o da çok oldu. Kesişip de açılmadığım umursamadigim kızlar oldu. Ve ulaşılmaz erkek derken serseri fırlama birisi mı ol diyorsun
Serseri değil daha çok güvenilir, güçlü ve ulaşılmazı oyna diyorum. Yan gülüş var ya bak o gülüş hastası bazı kızlar serseri gülüşü derim. Onlarla konuşurken dukkatli ol gözlerinin içine bak tatlı tatlı gül ne bileyim ya işe biraz munzurluk kat serseri değil de küçük oölan çocuğu gibi bazen güçlü ol bazen de öyle onların kafasını karıştır sonra bi bakmışsın aşık olmuş ama farkında değil kız
Uzun bir süre reddedilmek bazı hormonların azalması ile sonuçlanır. Bunlar genellikle dopamin ve serotoninlerdir. Eğer sigara bagimliligin yok ise bir iki dal içmek iyi hissettirir. Belki de her reddedildiğinde bir iki deneyebilirsin. Serotonin için en iyi çözüm antidepresan ilaçlar. Bir eczaneden temin edebilirsin. Ve tek reddedilenin sen olmadığını unutma 😂 Burada bende varım.
Beni 1 kişi bile kabul etmedi. Herkesin sevgilisi oluyor ben hariç
Beni de kabul eden henüz olmadı. Sadece 1 kişi bana teklif etti. Keşke o da olmasaydı diyorum bazen. 4 yıldır depresyondayım. ya böyle işin.
Değiştirmen gereken çok şey var.
Önce kendini sevmekle başlayabilirsin sonrada kendine yatırım yaparak devam edersin.
Zihnin ve ufkun açılınca inan bana Türk hatununa bakmayacaksın bile..
Abi tipsiz değilim kendimi çok beğenirim teklif de edebiliyorum orada da sorun yok ama işte her teklif ettiğim reddetti ben bunu anlamıyorum işte
Cevap
6Cevap
Kendi kendini sorgula acaba neden böyle oluyor diye
Işte ortada bir sorun yok redacım. Maymun gibi tipsiz herifler bile seviliyor valla
Yeri geldi hadi bu sefer tipe önem vermiyim çirkin ortalama bir kıza teklif ediyim dedim onlar bile reddetti
Üzerimde nazar büyü var diye şüphelenmeye başladım redacım
Ortada bir sorun yok mu?
Görüş yazacaktım ama canlı örnek varken bunu göstermek istedim sana, ilk buradan başlayabilirsin.
"redacım" yazmışsın, hem de iki kez.
Belki ilk kez yazıyorsun bu kullanıcıya ama gayet samimi bir ifade.
Eğer her kadına böyle yaklaşıyorsan zaten olmaz, önce iletişimini geliştir.
@Yinelenen yok ben onu sitede çok gördüm
. Aşırı samimi davranmam tanimadigima
Bence kendine değer vermiyosun ve herkesin fazla g**tunu kaldirip çekiciligini kaybediyosun. Ozguvenli, kendine saygisi olan ve ALMA VERME dengesine uyum saglayan bir insan olursan istediklerine daha kolay erisirsin. Alma verme dengesini iyi arastir. Muhtemelen kendinden çok odun veriyosun.
Kendime değer vermesem sence kendimi yakışıklı bulur muydum iltifatlar alır miydim? Sorun ne bilsem zaten böyle olmaz da bilmiyom işte
Yav kardesim tipsizsin yakisikli olsan emin ol kabul ederlerdi boyle bir sey yok bu ulkede yakisikli kitligi var kizlara cekici gelmiyorsun birda aglama
Muhtemelen daha yaşın küçük. İleride böyle şeylerin önemsiz olduğunu anlayacaksın. Sevgili arayarak bulunmaz kendisi bir anda çıkar karşına. Ki sevgili bulamıyorum diye intihar mı edilir ya beynin mi yok.
Direk niyeti söylüyorsan olmuyor biraz konuyu uzat konuyu uzatmak sana hitap etmiyorsa hiç uğraşma nasip nerdeyse bulur illa ki
Sadece yanlış kızlara teklif ettiğini düşünüyorum ve illaki senin için güzel bir insan karşına çıkar intihar düşüncesi korkunç.
Yanlış kızlara derken?
Yaşın kaç ki daha hemen karamsarlığa düşmüşsün
21
Daha küçüksün acele edip herkese yazarak olumsuz cevaplarla kendini üzme senin kısmetin zaten çıkar karşına
Teşekkür ederim
Duruşunu beğenmiyorlar belki yaklaşımını
Duruşum dik. Öyle kambur ezik büzük değilim
Onu demiyorum 😅
Nasıl yaklaşıyorsun onlara beğendiğin biri olunca nasıl konuşuyorsun
Kibarca yaklaşıyorum hanımefendi nasılsınız falan diye
Bence çok acele ediyorsun illa biri çıkar karşına
Yaşım 21
Elbet eden olur yaşın daha çok genç
Ohh ne çirkin erkeklerin sevgilisi var boş ver
Ben çirkin değilim işte o yüzden zoruma gidiyor
Bilmiyorum bizim sınıfta 190 cm basketçi bir çocuk vardı kızlar kapısına kuyruk olurdu kızlar yakkşıklı gördü mü bırakmaz çocuğa okulun en güzel Brooke Shields gibi mavi gözlü uzun boylu kızı bile teklif etti o da kabul etti …. Yine çevremde gördüğüm ilginç olay suriyeli kara kuru erkekle minyon mavi gözlü beyaz tenli güzel bir türk kızımız evlendi… kızın önceki sevgilileri de tipsizdi…. Yani erkeğe talep çok bence…
O çok nadir oluyor
Suriyeli erkeğe bakan kız da ne biliyim yani
Tsktikmi bu daha cok kiz icin
Hayır ya niye öyle diyon
Bidaha kimseye teklif verme o zaman
Ben kadınsız yaşayamam
Saçmalama
Zoruma gidiyor maymun gibi tipsiz heriflerin bile sevgilisi var benim hiç olmadı
Niye yakışıklı erkekler varken tipsiz erkeğe bakıyorsunuz?
Şu yazdığın şey berbat sırf bu yüzden bile böyle biriyle çıkmazdım birisini yakışıklı veya güzel diye sevmem bakış açını değiştirmelisin ayrıca hayat sevgiliden ibaret değil
Tamam ne lazım o zaman bir erkeğin sevgi görmesi için? Senin sevgilin olduysa tabi ki deneyimledigin için birdaha sevgili edinme gereği duymuyor olabilirsin
Düzelir ya
Yaz kardeşim bana dertleşelim konuşalım.
kaç yasindasin ki
21
Ergen ya
En İyi Cevap