13,14,15,16,17 yaşlarını ağır depresyonda geçirmiş biri olarak bu konuda uzmanım sanırım. Sonra hayatı boyunca depresyonla işi olmamış biriyle tanıştım ve kendimi de bu durumdan çıkardım. Şu an da bağışıklığım oluştu galiba. Çünkü başıma daha da kötü şeyler gelmesine rağmen asla o şekilde hissetmedim. 2020de bile. Bana çok uzak artık.
“Depresyondayım unutuldum...” 🎧 Kelin ilacı olsa, kendi başına sürermiş. 😄 En önemli şey, kafaya takmamak! Bunun için de farklı aktiviteler ile düşünceyi yönlendirmek gerekiyor. Hemen hemen herkes benzer süreçlerden geçiyor. Bazıları bu süreçten kolayca geçerken, bazıları da fazlasıyla yoruluyor. Pozitif düşün, pozitif düşün... 🍀 Tabii böyle yazıyorum ama bunu ben de bazen yapamıyorum. 😄
Çalışıyoruz ama bizde de o kaygı fazlasıyla var. Anlayacağın bulunduğun pozisyon önemli değil. Süreç sıkıntılı maalesef. Düzelir diyerek kendimizi motive ediyoruz:)
Depresyona girmemek için. Bir okulu olduğuna sukretmeli.. Okul için her gün yuzlerce soru çözmeye çalışıyor öğrenciler.. Pandemiyi düşünürsek hastanede olmadığımıza şükretmeli.. Gelecek iş güç kaygısında ise, yıllardır insanlar gelecek kaygısına düşüyor ama bir sekilde o gelecek zaman geldiğinde insan ekmegini gerekirse taştan çıkarıyor. Özetle depresyona girecek neden yok :)
cami ac siki giyin köpürüklü cappichuna ic ve her sabah kalktiginda bi kasik bal al cok neseli hareketli yapiyor insani ama sekerli bal degil yerinden orginal bal ve kafandaki soruna bi cözüm ara :)
Yapabileceğin tek şey takı tasarla işim olmadığı zaman tatil vs de stress atma adına takı tasarlıyorum güzel işler çıkıyor özellikle pırlanta ile tavsiye ederim eğer prof iş yaparım diyorsan burdan başlayabilirsin. https://www.alexmakina.com/
Fazla değil aslında realistim ama hayal etmekte çok önemli cidden hayal etmek insanı mutlu eden önemli bir şey bana soracak olursan depresyona girmek için bir milyon nedenim olmasına rağmen girmiyorum çünkü yaşadığım sürece başıma her şey gelebilir gelecek yıkılıp durmaktan iyidir acıya katlanıp güçlü kalmak
Tabikide öyle, hayat andan ibaret 2 dk sonramızın garantisi yokken bir şeylere takılı kalarak moral bozmaya gerek yok. İyi düşün iyi olsun derler hep... Ben sadece troll geçiyordum..😐