Kişilik & Karakter Senin sohbetin eğlenceli midir? GancıkAyı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Çok sıkıldım hanginiz en iyi sohbet ederDipnot kuduruk dayılar uzak durun Senin sohbetin eğlenceli midir? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Eğlencenin kızı ötesinin mor ötesi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sohbetim eğlencelidir 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Benim sohbetimin eglenceli olup olmadığını takip edenlere sormanız gerekir ama bildiğim tek bir şey var.Bağımlılık yapıyorum galiba.İyi gecelerDipnot ben o kuduruk olarak belirlendiginiz dayılar içerisinde miyim? 0 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim iyi de kızlar artık pek sarmıyo beni ya kafa dengi kız yok karsımda robot gibi duran kızla konusmam 0 0 Yorumla
Sıkılıyore Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sohbetim sarar, fakat şu an modum acayip düşük be kardeşim. Umarım keyifli sohbet edeceğin birini bulursun🙏 0 0 Yorumla
Emreljajıc1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Benimki iyidir de kafam durgun bir süredir konuşcak hiçbir havam yok kafam çok güzel resmen 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Yabancılara karşı yabaniyim bazende gelişi güzel sürekli güle güle muhabbet ederim 0 0 Yorumla
Darkfoto Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Kac yasindan sonrasi dayi katagorisine giriyo😁 0 0 Yorumla
UzunAdamdanUzunAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Erkekler için eğlenceli olabilir ama kadınlar için değil 0 0 Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kuduruk dayılar bu saatte uyurlar😂😂 1 10 Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Senin kadar kuduruk değiliz maalesef. O yüzden uyuyoruz erkenden. Sabaha kadar buradasın acaba kudurgun olmadigin için mi Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Beni mi takip ediyorsun sanane Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Dayıların kudurgunlugunu düşüneceğine, kendi istekli kediliğine bak sen. Hadi hayırlı işler Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Beni mi takip ediyosun dedim hadsiz sana bişey diyen oldu mu Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Evet takip ediyorum ne var bunda? Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Niye aklın yok mu Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Ne alaka? İstek attım işte gt yaparsan yap yapmicaksan isteği geri çekip takip etmeyi de birakcam gizliden Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Sapık mısın niye gizliden takip ediyosun Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Yahu ne alakası var. Belki hoşuma gidiyorsun ne var yani Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Bursalı mısın Yorumla
TekinUnited Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben varım kankam yaş kaç ağdkpeüwlğwü 0 0 Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 668 cevap paylaştı. Denemeye değer 🧿 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Karşıdaki insana göre değişiyor modum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dayılar z*iksin totonu 0 2 Yorumla GancıkAyı +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ziktim bile bebek Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Deyill 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. ehhh 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Eğlencenin kızı ötesinin mor ötesi
Sohbetim eğlencelidir
Benim sohbetimin eglenceli olup olmadığını takip edenlere sormanız gerekir ama bildiğim tek bir şey var.
Bağımlılık yapıyorum galiba.
İyi geceler
Dipnot ben o kuduruk olarak belirlendiginiz dayılar içerisinde miyim?
Benim iyi de kızlar artık pek sarmıyo beni ya kafa dengi kız yok karsımda robot gibi duran kızla konusmam
Sohbetim sarar, fakat şu an modum acayip düşük be kardeşim. Umarım keyifli sohbet edeceğin birini bulursun🙏
Benimki iyidir de kafam durgun bir süredir konuşcak hiçbir havam yok kafam çok güzel resmen
Yabancılara karşı yabaniyim bazende gelişi güzel sürekli güle güle muhabbet ederim
Güzel vücutlu bir kızla konuşuyorsam eğlencelidir 😂
Kac yasindan sonrasi dayi katagorisine giriyo😁
Erkekler için eğlenceli olabilir ama kadınlar için değil
Kuduruk dayılar bu saatte uyurlar😂😂
Senin kadar kuduruk değiliz maalesef. O yüzden uyuyoruz erkenden. Sabaha kadar buradasın acaba kudurgun olmadigin için mi
Beni mi takip ediyorsun sanane
Dayıların kudurgunlugunu düşüneceğine, kendi istekli kediliğine bak sen. Hadi hayırlı işler
Beni mi takip ediyosun dedim hadsiz sana bişey diyen oldu mu
Evet takip ediyorum ne var bunda?
Niye aklın yok mu
Ne alaka? İstek attım işte gt yaparsan yap yapmicaksan isteği geri çekip takip etmeyi de birakcam gizliden
Sapık mısın niye gizliden takip ediyosun
Yahu ne alakası var. Belki hoşuma gidiyorsun ne var yani
Bursalı mısın
Ben varım kankam yaş kaç ağdkpeüwlğwü
Denemeye değer 🧿
Evet eğlencelidir, canım kendim <3
Karşıdaki insana göre değişiyor modum
Gancik ayi nedir yahu 😂😂
Sohbetim yoktir
Dayılar z*iksin totonu
Hayır
Ziktim bile bebek